Komentari na vest

Pep, uspeo si - stvorio si klona i otvorio Pandorinu kutiju

P

Peki30

pre 7 meseci

Atomski fudbal, ko je gledao, to je vrh onoga sto fudbal trenutno moze ponuditi. Mnogo defanzivnih obaveza i zadataka svih, teren je pun, igla nema gde da padne, a ne igrac da prodje
w

werewolf

pre 7 meseci

Volverhempton pobedio Siti pre nedelju dana, nikom nista. Arsenal pobedi Siti pisu se eseji o golu iz odbitka.
S

Sstefan97

pre 7 meseci

Bukvalno ! Pobede jednom posle 15 poraza ,odmah su nasli resenje za Siti. Uz sav kvalitet i dobru formu,i mnogo bolju igru nego ranije ipak se racuni svode u maju.
t

titikaka

pre 7 meseci

Nije Arsenal bio bolji, vec Siti losiji a razlozi su mnogi, a najvise veliki broj novih igraca koji se tek navikavaju na novi klub.
c

come on arsenal

pre 7 meseci

Gledaoci onakvog derbija, kažu da je bio dosadan i prebace kanal, pa pogledaju fudbalsku rapsodiju Radnički - Zvezda, goleada, driblinzi, mnogo Mesija i Ronalda na terenu, svetski fudbal... Derbi na Emiratima je bio, šahovska partija učitelja i učenika, koji je prerastao i u lični duel, 2 velika prijatelja i njihove utakmice, ne mogu biti drugačije, nego ovakve, napucane taktikom, koju na terenu sprovode, vrhunski igrači fudbala. Svaka druga utakmica Arsenala ili Sitija sa bilo kojim drugim timom, biće skroz drugačija, atraktivnija za običnog gledaoca. Gvardiola sezonama unazad, sastavlja ekipu po svojoj meri a pri tome ima, neograničene budžete, ali ne baca pare, poput Junajteda i posebno Čelzija a u zadnjim sezonama i dobro prodaje svoje igrače. Prošle sezone je sve osvojio i nekako je normalno, da dođe do pada, početak je sezone i već ima dosta poraza, ali to ne znači, da ne može ponoviti prošlu sezonu. Arteta je na istom putu i od cirkuzanata Davida Luiza, Mustafija i Sokratisa, sada ima Salibu, Gabriela, Vajta, pa i Kiviora, u vezni red je Odegardu i Partiju, dodao kapitalca Deklana Rajsa, koji je juče izdominirao na sredini terena, ako u januaru, napadu Saka, Žezus, Martineli, Trossard doda i Ivan Tonia, imaće možda i najjači tim Arsenala od Nepobedivih, što realno gledajući, može biti dovoljno za trofej u prvenstvu ili Evropi. Definitivno je Gvardiola, stvorio svog dvojnika, koji teoriju ima u malom prstu, ali mu fale mnoge Gvardioline sezone, tj. praksa i iskustvo.
d

duc

pre 7 meseci

Ne blamiraj se ovakvim tekstovima, bolje napravi neki istrazivacki rad o nekim fudbalerima, klubovima itd. Ovde je Siti izgubio samo zbog jedne stvari - to sto nema Rodrija. Nije jedan od kljucnih nego JEDINI KLJUCNI. I tu se svaka prica zavrsava.
j

jedne ili dve rezulat je

pre 7 meseci

1-0
G

GostNezvani

pre 7 meseci

Eto recept za Zvezdu. Ionako će Siti da dođe u BG već kvalifikovan za dalju fazu. Žao mi je što Vlahović nije hteo u Arsenal, mislim da bi tu procvetao. No ostao u onoj žabokrečini od kluba.
S

Sherlocked

pre 7 meseci

Ma sta pises ti brate mili? Kakvog klona , kakvu Pandorinu kutiju? Siguran sam da ne znas sta je Pandorina kutija , a za klona znanje ti je povrsno. Znas li uopste koliko titula treba da osvoji , u koliko liga ih je osvojio? Prvo njegova ekipa treba da bude konstantna u igri , a redovno mu se drugi deo sezone pretvori u katastrofu. Pises o izostanku Sake kao o nekoj taktickoj perfekciji , a decko ima povredjen misic.

Vladan Ocokoljić

pre 7 meseci

ovo City osvaja lagano...3-4 kola pre kraja. kakav Artera kakvi bakraci
a

aliiii

pre 7 meseci

1-0
@

@ssss

pre 7 meseci

Odgledao sam celu utakmicu teškom mukom.Utakmica je do te mere bila dosadna da se divim sebi kako sam uspeo u tom poduhvatu!Fudbal je generalno postao negledljiv,baš zbog toga što se previše svodi na taktičke varijante trenera.Igrači su postali kao roboti.Sve se svodi na trku.Meri se ko je koliki posed imao i ostale nebuloze.Ranije to nikoga nije interesovalo.Fudbal je postao kao borba gladijatora i pitanje je šta će biti sa ovim sportom ako nastavi da ide u ovom smeru.Dok sam bio klinac bila mi je mrtva trka između fudbala i košarke,s tim da sam za nijansu više voleo fudbal.Košarku i dalje gledam sa istom strašću(evropska košarka je u pitanju),dok mi se fudbal smučio.
a

arroyo

pre 7 meseci

gledaj badminton jer ocito nisi u stanju da ispratis promene koje su posledica povecanog profesionalizma
n

niko123

pre 7 meseci

Kakav crni profesionalizam?covek je potpuno upravu.Fudbal su unistili vlasnici klubova,sumnjivi biznismeni.Da ne govorim o koruciji u dvema organizacijama,fifi i uefi,pa je tu preplacivanje igraca,zatim transferi, gde se peru pare preko klubova, onda kladionice kao sponzori,klubovima i ligama,samim time, to je sukob interesa.Onda treneri, sto je covek iznad naveo,oni su od jednostavne igre, napravili nauku.Da ne govorim za igrace,uglavnom, svim sportistima ne samo u fudbalu, bitne su samo pare, malo tu ima prave ljubavi,imali su je kao klinci.To me je dovelo do toga, da fudbal nisam pogledao, ima vec decenija.Jednostavno, sve je postalo izvestaceno.Ovaj biznis, a ne sport, odrzavaju samo mediji..
T

Top Gun

pre 7 meseci

Nikakva pandorina kutija. Kao juče za Matića. Kad Arteta uzme tri titule zaredom ligu šampiona kupove da razgovaramo. Arteta NIJE UZEO NIŠTA ALOOOOO
9

999

pre 7 meseci

Hahahaha pq covjek nije ni trener toliko dugo da bi osvojio ovo sto si nabrojao, cak i da je svake godine nesto osvajao😂😂Voimja Oca, sta pisu ljudi😂
9

999

pre 7 meseci

Hahahaha pq covjek nije ni trener toliko dugo da bi osvojio ovo sto si nabrojao, cak i da je svake godine nesto osvajao😂😂Voimja Oca, sta pisu ljudi😂
T

Top Gun

pre 7 meseci

@999 Za početakneka uzme ove sezone. Jel pošteno? Ima Premijer ima LŠ.
9

999

pre 7 meseci

Druze, prvo nije istina da nije nista osvojio. Jedan FA kup i 2 CS uopste nije lose, koliko god da su to bitni ili nebitni trofeji. Mora se shvatiti u kakvu je on tragediju od ekipe dosao.. Odbrana Sokratis, Mustafi, Kolasinac, David Luiz nije ni za Cemponsip. Nadalje, Belerin, Ivobi, Cemberlejn, Sebaljos, El Neni, isto da se trener ubije. Dodaj na to preplacene i zasicene Obamejnga i Ozila, Pepea u kojeg se uprava ugradila, sve to otjersti i "izmisliti" ove momke, ne znam koji bi to trener jos mogao. Ako mislis da je to malo, eto uporedi s Totenhemom.. Oni godinama imali dvije mega zvijezde u napadu, plus iza njih Eriksen, plus Ljoris koji je svjetski prvak.. Plus stoperski tandem Belgije, i jos par igraca koji su sigurno bolji od ovih Arsenalovih. I nisu osvojili nistaaa. A vodili ih imena poput Murinja i Kontea. Pa ti vidi koliko je tesko pored Sitija i Lpoola koji igraju svoje najbolje sezone u istoriji PL nesto ugrabiti. Plus je tu Celzi koji je osvojio LS i Junajted sa ulozenih milijardu. A uzmimo hipoteticki da npr Arsenal osvoji ligu ove sezone.. Tad ce mu Klopov Liverpul koji je bio strah i trepet ovih 7 godina bjezati "samo" trofej LS. Ako to nije dovoljno za malo vise kredita, onda jbg. Izvinjavam se sto sam oduzio, nadam se da ce objaviti komentar.
S

Stelt

pre 7 meseci

Konačno neko realan da napiše kako stvari stoje. Preuzmeš krš ekipu i od nje napraviš ekipu koja može da trči maraton sa Sitijem. Malo koji trener bi pristao na to, a pitanje je koliko bi njih moglo/htelo da uradi isto kao Arteta. Naravno za to je bilo potrebno vreme. Arteta je sam rekao da su u procesu i da će mu trebati 5 godina da napravi ekipu po svom ukusu. Može se reći da je za nepune 4 godine napravio kvalitetnu ekipu koja može da se bori za trofeje na više frontova. A za to vreme je osvojio jedan FA kup i dva Komjuniti Šilda koji nemaju težinu kao trofej Premijer Lige ili trofej LŠ, ali je ipak nešto osvojio dok je gradio ekipu.
b

bravo za

pre 7 meseci

naslov!
н

нс бој

pre 7 meseci

Мурињо,Конте,Пеп,Чоло,су уништили фудбал,надам се да Артета неће њиховим путем.Надам се да ће се угледати на Анћелотија,Клопа, да игра тотални фудбал.
N

Nelly

pre 7 meseci

Kakav smor od "derbija" majko moja, Pep je stvorio veliki smor od filozofije u fudbalu. Pre par dana gledao recimo pregled Spurs - United 3:5 kada je bio preokret, kakav je to tempo, kakvi pasovi, prelepo za gledanje, zlo i naopako! Kakav sunovrat fudbala, nema više mesta za one "flair" igrače koji su zabavljali nekada.
i

iiii

pre 7 meseci

Zvezda treba da istrpi bahara kao sto je arsenal artetu. Ne moz3 sve odmah, kako u fudbalu tako i u zivotu
@

@@@@

pre 7 meseci

Niti je Zvezda Arsenal niti je Bahar Arteta niti su ljudi u Arsenalu Terzić Mrkela Toza.
i

iiii

pre 7 meseci

U pravu si. Treba oterati upravu a bahara ostabiti.
Б

Блок

pre 7 meseci

Арсенал је од екипе коју кандидати за титулу лагано ,али лагано разбијају ,дошао на ниво да се он пита.
V

Voždovac

pre 7 meseci

Neverovatna razlika kako je izgledao Arsenal u aprilu i juče, ne samo zbog Rajsa. Iskreno nisam verovao da će Arteta imati rezultate (doduše još ih nema), ali ovaj Arsenal izgleda jako dobro.
A

Ambrozioni

pre 7 meseci

Nista od toga. Sva ta gvardiolina filozofija funkcionise samo ako se svaki prelazni rok potrosi pola milijarde. Videli smo sta je jedan Lens uradio Arsenalu u ligi sampiona.
9

999

pre 7 meseci

A sta je uradio? Jedva pobijedio Arsenala koji se cuvao za City i igrao sa 30% snage.. Kakve se glupe paralele izvlace.. Znaci, Liverpul se trebao ugasiti kad ih je Zvezda dpbila, a oni odose do kraja. Ili Bajern 2013, izgubili od Bate Borisova u grupi, pa osvojili na kraju..
A

Ambrozini

pre 7 meseci

@999 Pa kakave palralele pogledaj koliko je morao Siti uloziti da bi osvojio jedva konacno ligu sampiona. I to mu je Inter parirao u finalu, ali nemaju para, nikog ne kupuju onaj nesrecni Lukaku promasio sve. Pa zamisli da je Inter imao 50 % da ulozi kao siti u tim ODUVAO BI IH U FINALU!
D

Dejcek

pre 7 meseci

Zanimljivo, u jednom delu recenice kazes da novac ne kupuje uspeh, pa potom u drugom delu da je inter imao pola tog novca, imali bi uspeh. Malo sredi misli skroz su kontradiktorne...
A

Ambrozini

pre 7 meseci

@Dejcek NIsta nije kontradiktitorno, kazem da je gvardiola los trener jer mu inzagi sa deset puta manje novca prarirao!
G

Gost300

pre 7 meseci

Arsenalu se nije mogla desiti bolja stvar od Artete,da je dosao Zidan,bilo ko drugi ne vjerujem da bi bilo ovako dobro,jer on je dosao u "svoj klub",znao je sta i kako,moglo se naslutiti da moze nauciti dosta od Pepa,ali imao je on i drugih pomocnika pa nisu bili ovako dobri,da nikad nista ne osvoji ovo je VRH na sta je bio spao Arsenal...COYG
a

arigo

pre 7 meseci

Treneri su oteli fudbal od igrača i zato vrlo često danas gledamo dosadne i naporne utakmice. Postaviti igru i taktiku je sasvim ok, ali to ide u krajnost do te mjere da majstori fudbala koje treneri degradiraju nekim zahtjevima ispadaju smiješni. Od fudbalera prave vojnike. Kojekakvim mjerenjima i praćenjima nekih gluposti hoće od fudbala, koji je bio i ostao igra, napraviti nauku. Treneri kao sporedne ličnosti dolaze u glavnu ulogu, totalna glupost. I onda mi i čitamo članke u taktičkom nadmudrivanju dva tipa kao da se radi o šahu i pričamo o bezveze utamicama, negledljivim i nezanimljivim gdje svi hajlajtsi stanu u 3 minute.

Bojank91

pre 7 meseci

I jeste tako ali uvek se vraćamo na to da se pišu samo rezultati i titule, a lepa igra...
?

??

pre 7 meseci

Slazem se. Zato vise nikad necemo gledati novog ronaldinja, ronalda, zidana i takve driblere. U fudbalu vise ne postoji sloboda za igrace, nema vise gledanja fudbalskih madjionicara sa loptom. Sad je sve u trcanju, atletici, zadacima koje dobijaju i sto ti kazes nekoj taktici ili nadmudrivanju trenera. Umro je fudbal kao igra, a bice jos gore
S

Svi pričaju

pre 7 meseci

Kako se Englezi lože bez pokrića, ali mi ih pratimo u stopu. Siti će posle 4 kola osigurati prvo mesto u LŠ. U svojoj ligi kasne 2 boda za prvim mestom, a ne igra im najbolji i najuticajniji igrač od početka, a juče i drugi najvažniji na sredini terena, još su i gostovali. Uzeće titulu 4-5 kola pre kraja, a u LŠ su favoriti ponovo. Kakav Arsenal kakvi bakrači, Arsenal ne bi bio prvak ni u Italiji, ni u Španiji ni u Nemačkoj.
w

wenger1992

pre 7 meseci

uzivao sam u mecu,nije to bio mec sa puno sansi i golova ali to takticko namdmudrivanje je bilo fantasticno..arteta je vrhunski trener bez ikakve dileme..svi u timu su bili su odlicni ali moram da izdvojim rajsa kakav igrac kakva zver,nema mane u igri, sve cita sve vidi..ja mislio arsenal lud sto je izdvojio toliki novac,ali sad to djeluje smesna cifra..
J

Jeste bre

pre 7 meseci

Sto juce rece neki lik.. Kad se u engleskoj igra bez suta onda je nadmudrivanje ... A kod nas se to zove sranje fudbal bez golova.
D

Da, mozda ne

pre 7 meseci

Otkad je Rajs napustio Vest Hem, ekipa je proigrala i vise se ne bori za opstanak.
S

Svi u timu bili odlicni?

pre 7 meseci

Cela odbrana ispala u 2. minutu kada je Ake promasio zicer. Lazi druge, ali nemoj sebe.

Sakur

pre 7 meseci

Uzivao si u mecu gde nije bilo sansi i golova ahahahah sta ti je bilo zanimljivo da jedni i drugi stoje i igraju sah na terenu
m

majstorr

pre 7 meseci

Čovek godinama slušao i upijao. I neka je.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Haland se vec 5.utakmica nigde ne vidi.Nikad nece biti ni blizu kao sto su bili:Lewandovski,Benzema,Ibrahimovic,Cavani,Suarez....Pa Haland nije sposoban da sam stvori sansu,kao sto su radili gore spomenuti centarfori.
r

rea

pre 7 meseci

Haland do sada u karijeri nema postignut gol ni u jednoj finalnoj utakmici, a igrao ih je pregršt što sa Salcburgom, što sa Dortmundom, što sa Sitijem. Takođe se ni u derbi mečevima nije proslavio, ali zato kad Siti vodi 2:0, mašina je da utrpa protivniku 2-3 komada i zatvori utakmicu. Takođe ni sa reprezentacijom nije otišao ni na jedno veliko prvenstvo, a sva je prilika da neće otići ni na sledeće EL, a pored sebe u timu ima Odegarda i još gomilu dobrih premijerligaških igrača.
Б

Блок

pre 7 meseci

По мени Осимен је класу изнад Халанда. Осимен напада лицем ка голу,даје из свих позиција . Левандовски ,па он је ко Халанд ...тј по мени бољи је Халанд,добар Левандовски ал нешто за ових 15 година ...нема голова у финалима ,пилуфиналима или сам да повуче екипу као нпр Меси,Дрогба