Komentari na vest

Petar od Ivanjice: Ovakvog Gigića je Javor čekao, sistem 2+1 za rušenje Novog Pazara

I

Ierdm

pre 9 meseci

Evo primer da smo ovde, da su ljudi molili upravu Vojvodine da dovedu nekog iz nase lige i pojacaju klub ako ne mogu nekog drugog. Kao spic je trebalo dovesti Gigica, a najpre Kempbela ni sada nije kasno, ali je pre njega trebalo dovesti nego Radulovica. I ovaj Dukure je medju boljim u ligi na DM poziciji, bolji od svih iz Vojvodine. I na sve to mogli bi ovaj dvojac iz Jedinstva iz Uba Karikiri i Zumbairu da dovedu kao zalog za buducnost mada bi oni i sad imali mesta, plus ovaj mali iz Pazara Nigerijac sto je dao gol, mada je izgubio duele od Dukurea pre svega nema snagu toliku ali je ogroman talenat. I onda neko kaze da nema igraca iz nase lige koji su pojacanja za vece klubove. Mozda to nije bilo pre par sezona ali sada i pre svega kada su dosli u ligu veci broj stanaca vidimo da ima dobrih igraca. Prosle godine iz Graficara je onaj Senegalac otisao u Rems u Francusku ligu 1, tako da nema veze prica ovih ifoteljasa iz Vojvodine u Bos majicama kako nema pojacanja dobrih za njih u super ligi. Bravo za ove klubove ako bude pravde bice ispred Vojvodine
M

Milanko IC

pre 9 meseci

Javor ima isti tim zadnjih 3 godine, odlicnu klupu, Radovana kao trenera, sjajne uslove, ova godina bi mogla da bude odlicna. Ljuljaj samo i jako Javore.
J

Ja13

pre 9 meseci

Milan Obradović 💪💪💪 Ljuljaj Javore...!!!
g

gostivarski

pre 9 meseci

Na ovoj utakmici je u startnim postavama bilo 7 stranaca, raxunajte da za Pazar jos nisu zaigrali Sise i Suma, znaci bilo bi ih i vise. Dobra tekma, 4 gola. Da je vise ovakvih klubova dosta bi bilo atraktivnije takmicenje...
b

bravo za upravu

pre 9 meseci

Ja ne mogu da vjerujem gde samo nalazite ove igrače, p ovo nije ni za zonu😮😮😮😮😮
A

Astoria

pre 9 meseci

Lepo skockan tim Javora, nisu mnogo menjali igrace u prelaznom roku, za razliku od NP koji svake sezone ulazi sa renoviranim timom. Ova postava danas prilicno nesigurna i neuigrana, ako nista drugo videlo se koji igraci nemaju mesto u prvoj postavi. Adesina je glavni krivac za prvi gol, njegova nepotrebno duga dijagonala je presecena i iz te akcije je Javor poveo. Posle je na samoj ivici sesnaesterca srusio Kempbela i, sem zutog kartona, zamalo skrivio penal. Jeste postigao gol, ali nije zasluzio ocenu 6,5. Duele sa Dukureom iz Javora je gubio zbog sitne gradje, ali kakvi su ostali njegovi saigraci bili jos je on i ispao dobar na ovom mecu. Sporo igra NP i to je ono sto mi upada u oci, iako su tokom prvog dela prosle sezone bili poznati po brzoj, tecnoj i ofanzivnoj igri. Nista od toga danas ne videsmo. Nadam se da ce ih Suma i Sise prodrmati. Nekim igracima iz danasnje prve postave nije mesto ni na klupi.
P

Pele1

pre 9 meseci

Idemo Javore u top 5 u inat svima koji ponižavaju klubove iz malih sredina.
M

Milaj71

pre 9 meseci

LJULJAJ JAVORE SVE DO TOP 5. 😎
A

Astoria

pre 9 meseci

Ako budu pokazali kvalitet za prvih 5 nikakav problem. Lično uvek navijam za "manje" sredine. Manimo se inaćenja, sport je u pitanju, podržavam bilo koji klub iz Superlige koji na sportski način, na terenu, zasluži visok plasman.
н

нс бој

pre 9 meseci

У инат свима напуните стадион и подржавајте свој клуб. Ја немам ништа против Зајечара,Лознице,Лесковца ал имам против вештачког начина гурања у прву лигу,остварите то поштено на терену и супер.Срамота је великих градова Краљева,Чачка,Ужице,Зајечар,Ваљево,Лесковац ,да не могу да организују клуб боље од Лучана,Ивањице,Сурдулице. Ево и Лучани воде 2-0 у гостима против Панчева. Само спортски.
A

AcaBg 91

pre 9 meseci

ko ponizava male klubove? mozda neka decurlija. ja prvi volim da pratim Javor, Surfdulicu, lucane, Krusevac. Vatreni sam navijac zvezda ali vatreni navijac Fudbala nista draze kad manji pobedi veceg.
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Mali nigerijac Adesina iz pazara ce biti paklen igrac ,18 godina ima a tako zrelo igra,secam ga se jos od prosle sezone kada je protiv zvezde bio najbolji igrac na terenu.
g

gostivarski

pre 9 meseci

isto razmisljam, i u proslom kolu jedan od najboljih na terenu, kad sam video da ima samo 18 iznenadio sam se, bas opasan igrac
P

Petrinjo8272

pre 9 meseci

Hahaha i on se iznenadi kad vidi da ima 18 godina 😂😂😂
t

taj već

pre 9 meseci

sedam godina ima 19....
M

MilicIC

pre 9 meseci

Lepo Igra Javor 🧡 Ljuljaj samo , bravo Rale 🤗
i

istina 75

pre 9 meseci

Odavno Pazar nije imao goru ekipu od ove. Ako ih Sise i Suma ne prodrmaju bice glavni kandidati za ispadanje.
K

Kokaniđa

pre 9 meseci

Iz tvojih usta u Božije uši. Kamo lepe sreće da ispadnu i da jednom u istoriji izbore ulazak u super ligu na sportski način, odnosno na terenu.
p

pab.ref.

pre 9 meseci

Pazar da je iskoristio pola šansi u 1.pp bilo bi tri razlike za njih,tako da ne lupajte.Javor dobio na sreću.