Komentari na vest

Pike: Bartomeu najgori predsednik kojeg sam ikada imao? U vrhu je

N

Nelsoni

pre preko 2 godine

Mislim da ce Barsa ponovo biti u samom vrhu finansijski, igracki i sa osvajanjem trofeja kada Pike postane predsednik. To jednostavno mora da se desi, on se zadnje 2/3 godine mnogo vise bavi politikom i stanjem u i oko kluba. Vrlo moguce vec posle Laporte da Pike bude novi predsednik i da ce vratiti mnoge legende u klub na vazna mesta (Cavi, Pujol). Ne volim ga nekako, pravi je ljigavi Spanac/Katalonac, ali covek se razume u posao. Videcete, bice Barsa sa njim izuzetno uspesna.
A

AP11

pre preko 2 godine

Meni nekako jako gotivan lik, i veoma dobar defanzivac. Opet je veći car ispao nego Leo. Pustite te price da nije mogao da ostane zbog plate, sve se moglo samo Leo je pohlepna g*zica.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Meni bas suprotno. Dok god tu budu igrali Pike, Alba i Buskets, navijam protiv Barse. Bukvalno ne znam po kojim osnovama ti ljudi vama gotivni.
N

Ne razumem

pre preko 2 godine

Aj pike, aj buskec ali alba je zver od igrača ne razumem zašto ti on smeta
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

@Ne razumem Citiram momka koji je rekao za Pikea "jako gotivan lik". Ne osporavam kvalitet nijednog od njih. Pa Buskets godinama bio mozda i najbolji na svetu na svojoj poziciji. Ali ovde pricamo o njima kao licnostima i kao takvi su jako antipatcni zbog razloga koje mislim da nema potreba nabrajati jer ih svi znamo. Svaka cast na karijerama koje imaju, ali kao ljude bih zaobilazio u sirokom krugu. Licno meni su mnogo gotoviniji likovi poput Alfonsa Dejvisa, Tomasa Milera, Stevena Dzerarda...