Komentari na vest

Piksi: Pavlović fantastičan, Vlahović i Mitrović perfektni, Tadić može još bolje

O

Odbrana

pre oko 3 godine

Milenkovic-Milunovic-Pavlovic Kakva bi to trojka bila nazad! O Milenkovicu ne treba trositi rijeci, trazi ga pola Evrope i to dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Pavlovica obozavam iako sam zvezdas! Volim igrace kao sto je on. Ima m... da povuce loptu naprijed iako je onako mlad i voli da preuzme odgovornost. U duel ide bez pardona, ma kida. Kad samo pogledam njegov govor tela na terenu odmah vidim da puca od samopouzdanja, da zeli preuzeti odgovornost! Milunovic je doktor fudbala za Mitrovica. Sjecam se njegovog debija kod Muslina. Kada sam ga vidio u sastavu pitao sam se ko je ovaj menadzerski igrac i gdje ga iskopase. Medjutim momak pokidao tu utakmicu i odigrao bez greske. Siguran na lopti i u pokretanju akcija. Voli da igra fudbal. Jak u skoku, posebno na prekidima. A Mitrovic veoma nesiguran kod iznosenja. Svaki njegov pas je rizican, nesiguran. Kod prekida je neupotrebljiv. Na primer sinoc su Tadicevi korneri bili idealni a Mitrovic nijednom nije dosao do lopte. Milunovic bi bar 2-3 centarsuta pokupio glavom. Ovu trojku bi imali bar narednih 5-6 godina...
N

Nikola44

pre oko 3 godine

U pravu si! Ubedljivo najvece iznenadjenje je taj Pavlovic. Pre utakmice sam napisao da je taj decko zver(iako navijam za Zvezdu), ali nisam slep vidim kada igrac zna da igra i kad ima prave fizikalije(a Pavlovic je nesumnjivo taj). Bice to pravi igrac(vec je pravi). Inace sam vise za sastav sa 4 igraca u zadnjoj liniji, jer ovo sa 5 u liniji mi je nepotrebno. To se igra kad nemas dobre stopere pa nakrcas 3 stopera ispred golmana i 2 beka. Tandem Pavlovic-Milenkovic je sasvim dovoljan ispred naseg golmana. Obojica su vrlo kvalitetni, a Pavlovic zna i da iznese loptu i ne boji se da to uradi(iako je najmladji u ekipi). Tako da 3. stoper je nepotreban. Milunovic moze da igra kao zamena kad je neko od ove dvojice povredjen ili mozda kad je u slabijoj formi. Cetvrti stoper treba da bude Veljkovic, Stefana Mitrovica vise ne treba pozivati, jer je sada vec svima ocigledno da je to gol prednosti za svaku ekipu protiv koje igramo pre starta utakmice. Jer je ocigledno da ce im on pokloniti najmanje jedan gol. Sto se bekova tice. Gajic je nuzno zlo, formalno moze da odradi posao na manjim utakmicama, ako nema nikoga drugog. Ali po mom misljenju mnogo kvalitetnije resenje je Mihajlo Ristic. On ima strasan centarsut, brz je, energican. Ima dobar sut. Odlican igrac, sa vrlo ofanzivnim karakteristikama. Levi bek je realno problem. Mladenovic takodje ima strasan centarsut i dobro se krece, ali je gradjen kao komarac. Tesko da on moze da odigra odbranu na odgovarajucem nivou. Mozda je bolje tu staviti Rodica iz Zvezde. On ima slabiji centarsut od Mladenovica ali je mnogo bolji odbrambeni igrac. Eto to su neka moja razmisljanja o odbrani, koja je za svaku takmicarsku ekipu bitniji deo tima, jer ako ne primis gol, ne mozes ni da izgubis utakmicu. Napad nam je stvarno fantastican, nesecam se da je reprezentacija imala ovako kvalitetne spiceve.
K

Kakav penzos

pre oko 3 godine

Svetu Markovica pridodati..... Mladost je maladost i nisam musonja to se vidi.
m

mikuli

pre oko 3 godine

Ovi bivsi i sadasnji fudbaleri partizana gde god da igraju i za koju god reprezentaciju igraju gaze, vedeta iz ljutice bogdana nema nigde ni na mapi a osvajaju prvenstva sa po 20 bodova vise i sa 85 posto pobedjenih utakmica u poslednjih 3-4 godine . Franko je mala beba za ove
b

bokinho

pre oko 3 godine

Dok je takvih kao ti, dok je milion podela pod ovim nebom nama nikad nece biti bolje... Vecito cemo da tapkamo u mestu, pljujemo prvog komsiju i pravimo 5 podela izmedju 3 coveka... Ovde igra reprezentacija drzave u kojoj smo rodjeni, zemlje koju svi volimo... Ne igraju ni Partizan ni Zvezda, ni Tole ni Kokeza... Bice nam bolje kada mi budemo bolji!
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Jeste Bokinjo, u pravu si, ali je i on isto u pravu.
m

mikuli

pre oko 3 godine

Pa vi ste i napravili podele, kao sto si video sta je bilo na severu sinoc,ti je vasa demagogija koja prolazi tako sto nama spocitavate tadica koji ne bio na jednoj( citaj jednoj ) utakmici u areni i to onoj koja je vodila Partizan na fajnal for , a ne vidite vucica koji je vladar u ovoj jadnoj zemlji, vas navijac sa tribine, koji vam je doveo u ponoc dzajica, kokezu i terzu, koji vam je skinuo 18 miliona duga u kk, koji vam je otvorio ultra kop, koji vam je blokirao naplatu dugova za struju, vodu, dugove agrobanci Itd.mada razumemo Vas nosili ste tortu sa brojem jedan( bajkovic)i vi pricate o srbiji i kako vi zelite dobro srpskom fudbalu u kome u zadnje cetiri godine imate vise od 85 posto pobeda i niko ne moze da vam uzme bod a kamoli tri boda.me postoje veci licemeri na ovom svetu od vas imate sponzore idea, voli, itd a Usta su vam puna srbije i srpstva.
B

Brojčanik

pre oko 3 godine

Iskreno.. Koristis li i one nikove analiza, drvo, ložač itd
G

Gostbaba

pre oko 3 godine

Piksiju kao da je "krivo" kad Tadic resava utamice jer neki kazu da je Tadic jaci igrac i bolji nego sto je on bio.I na konferenciji ga "bocka" i "busi " Piksi.Haha.Tadic je doktor fudbala.
A

Alideda

pre oko 3 godine

Ti si decko izgleda veoma mlad i nisi imao prilike gledati piksija,duca jeste odlican fudbaler ali porediti ga sa piksijem je cista budalastin.
B

Bata Krstaja

pre oko 3 godine

Ti mlađani dječače, ne znaš ti ni šta je tetris. Piksi je za Tadića izmislio fudbal. Jedino je pogrešio klub kada se selio iz Niša.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Jos Milunovica upariti sa Pavlovicem i Milenkovicem i to je to. Sa Pavlovicem, ne znam zasto nema napretka u klubu, ali pokazao je da je 8 klasa iznad Stefana Mitrovica. I brzi i hrabriji i jaci i bolji u skoku, u svakom segmentu igre. A i reprezentacija mu je u ovom trenutku sve. Cini se da mu lezi sa 3 stopera, onda ima manji rizik kad iznosi loptu. Obavezno zvati Milunovica i upariti ga sa ova dva mlada stopera, koja se trude za reprezentaciju. Deda igra sad samo ling long ligu, reprezentacija bi mu bila sve, sto se motiva tice. A i bolji je od S. Mitrovica neuporedivo. Sto se Piksija tice, mislim da nam ova formacija lezi bolje sa dva spica, Djuricic malo gusi Tadica, obojica su nekako desetke, ko jos igra sa dve desetke. Svaka cast Piksiju na brzim reakcijama, za promenu. Kod Tumbe ili Krstajica, vidis da nesto ne stima, a ovaj menja tek u 80-om minutu. Piksi ce izbaciti pola tima na poluvremenu ako vidi da je pogresio.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Vlahovic i Mitar da budu starteri, a da umesto njih ulaze Lazar Markovic i Nemanja Radonjic da brzinom promešaju rivala. Jovica ne racunam jer je realno panjina i nema mesta u A timu. Kad bi se Prijovic sredio, pa da imamo 3 dobra napadaca. Svaka cast Despotovicu na dobroj formi, ali momak jednostavno nije kalibar za reprezentaciju.
@

@Blajvčo

pre oko 3 godine

Ako ti je Jović panjina, razumeš se u fudbal k'o Marica u... Jović je tehnički naš najbolji napadač, samo je u krizi, jer nije trenirao dovoljno.
D

Dikula

pre oko 3 godine

Pavlovic doktorski!!!
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Gde je "brojčanik" i da li je pročitao šta o Pavloviću kaže selektro Srbije, Piksi, najbolji srpski fudbaler svih vremena? Ako nisi na aparatima, razmisli da promeniš zanimanje, pošto se u fudbal - definitivno ne razumeš. Može, drugar, i on-line nastava, besplatno časovi. Uz uslov da prvo shvatiš da nije važno mrzeti Partizan i sve što ima veze sa njim, čak i kad igra reprezentacija. Živ bio još sto godina i u narednom periodu komentariši stoni tenis, umetničko klizanje i slično. Fudbal, nije tvoj "fah".
9

951357

pre oko 3 godine

Polako, ka tako uvek "nista ne znam i ni u sta se ne razumem", pa na kraju nekako uvek budem u pravu. Samo polako ;)
O

Onyx

pre oko 3 godine

@fudbalista previsoko misljenje o sebi, cesto bez ikakvog razloga. Uvek nadje nacin da kao ispadne da je u pravu, sto je smesno. Demagog level pro
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Brojcanikovo misljenje moze da bude relevantno onog momenta kad pocne da zapaza i komentarise greske bivsih i sadasnjih igraca Zvezde. Dok god to vidi samo na igracima Partizana njegovo misljenje mozes okaciti macki o rep. Toliko vrijedi.
@

@951357

pre oko 3 godine

Verujem da si prizeljkivao kiks Pavlovica za 2:2. Slepac level pro
P

Piksi1

pre oko 3 godine

Bravo majstore, samo napred.
k

knn

pre oko 3 godine

Fali milunovic u odbrani..
D

Daja Soejevic

pre oko 3 godine

Sve je ok ali placati pretplatu RTS-u da ne mozemo gledati utakmicu je za mene: Otvoriti kampanju za neplacanje pretplate nacionalnoj televiziji.
K

Kemp

pre oko 3 godine

Ako budemo igrali stalno sa 3-com u odbrani, ja mislim da bi Milunović bolje pokrio poziciju od Mitrovića, Milun je navikao na tu formaciju. pozz
e

esex vanga

pre oko 3 godine

uzimamo bod portugalu iako su oni u top3. a azere da pojedemo sa dva spica od starta
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Ume Piksi da napravi tim dobar je trener , možda neću pokazati odma ali će nas sigurno vratiti na mesto gde bi trebali da budemo , jer smo do sad bili mnogo ispod tog mesta , vidi se da realno bira tim u zavisnosti od utakmice , nije još otkrio sve karte , Milinković Savić , Gudelj , nisu igrali, protiv Portugala će sigurno izaći sa najjačim sastavom. NAPRED SRBIJA
T

Trebre

pre oko 3 godine

Užas i katastrofa, na žalost
P

Postic

pre oko 3 godine

Ako planira stalno sa 3 pozadi onda moze i Milunovic bez problema da igra
G

Gost 123

pre oko 3 godine

Slazem se. Mislim da je definitivno bolji od Mitrovica...
D

Don Kihot

pre oko 3 godine

Milunovic zaista je i zasluzio svojim igrama da igra za reprezentaciju.Pa on je doktor za ovog Mitrovica.
S

Sasa1234

pre oko 3 godine

Mene najvise brine sto se Portugal onako ispromasivao vcrs.....Al ne sumnjam da cemo ih dobiti....vjerujem da je to utakmica za Sergeja, svjesno ga danas nije bilo....
N

Nikola44

pre oko 3 godine

Jako mi se svidja da je Piksi primetio veliki kvalitet Pavlovica. Shvatio je o kakvom se potencijalu radi. To je lepo. Jos kad bi u odbrani presao na sistem sa 4 igraca, siguran sam da bi smo bili puno bolji u polju i organizovaniji.
m

mixM

pre oko 3 godine

Problem je u tome da nemamo bekove za formaciju sa 4 igraca u odbrani.. Kada igramo sa 3 stopera mogu po bokovima da igraju Kostic i Lazovic, pretpostavljam da ce tako i biti protiv Portugala...
G

Gos

pre oko 3 godine

Istina je da je Pavlović ogroman potencijal, problem kod njega je što kod njega nema sredine, ili dobijate Pavlovića protiv Rusije ili Pavlovića protiv Irske. Iz krajnosti u krajnost, naravno to je normalno posebno za nekog ko ima tek 20 godina, sa godinama i utakmicama doći će i konstantnost. Treba biti oprezan sa njim, dešavaće se da katastrofalno greši i tada mora imati podršku a ne celu naciju protiv sebe.
H

Holse

pre oko 3 godine

Imali smo mnogo sreće
S

Skauser345

pre oko 3 godine

Kakva sreca legendo Irci osutali 2 puta i dali 2 gola... Nije to savrseno izgledalo ali ljudi su odradili 2 treninga i dobili su rivala za baraz. To je za sad dovoljno.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Kakvu smo reprezentaciju imali u Piksijevo vreme, da se naježiš. Oni su bili vanzemaljci za ove sada. Verujem da će Piksi izvući maksimum iz ove ekipe. Ima veliki autoritet, ima iskustvo, ima fudbalsko znanje. Uz malo sreće možemo u Katar. NAPRED SRBIJA.
B

Bajern Minhen

pre oko 3 godine

Pobedi se u zube ne gleda ali mora bolje protiv Portugala za pobedu. Serećno Mister.
B

Blentooo

pre oko 3 godine

Jos slag na tortu bi voleo da Vidic bude presendik fudbalskog saveza ,al sto se mene tice ova formacija je losa ,jer svaka repka sa brzim krilima ce nas ubiti ,ne hejtujem samo kazem
G

Gost23

pre oko 3 godine

sa ovom formacijom smo otišli na sp, zatim promenili i selektora i formaciju i pukli.
G

Gost868

pre oko 3 godine

3 od poslednja 4 selektora smatraju da formacija 3 4 3 najviše odgovara igračima koje imamo na raspolaganju. Jedini koji to nije smatrao je Krstajić pa ti uporedi i razmisli sa kim se slazeš
S

Statler

pre oko 3 godine

Kad se bude birao sledeći selektor ti se obavezno prijavi na konkurs.