(© MN Press)
(© MN Press)

Piksi posle Belgije: Pokazalo se da možemo da pariramo jakim selekcijama

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.11.23. | 23:16

„Reagovali smo posle primljenog gola“, kaže selektor Srbije

Poražen jeste, zabrinut nije. Iako je Srbija izgubila kontrolni meč od Belgije (0:1) Dragan Stojković je odavao utisak čoveka koji situaciju drži pod kontorlom.

Mogao je da bude zadpovoljniji posle gostovanja u Levenu, jer su Orlovi propustili dve prilike za izjednačenje (stativa i prečka), ali kao i uvek kad je reč o pripremnim susretima selektor je ocenio da je ovo bio „dobar trening meč za ove selekcije“. Našu, u svetlu priprema za mnogo važniji meč koji nas očekuje u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope.

Izabrane vesti

Plan je bio da napravimo rotacije u timu, jer nas čeka važniji meč protiv Bugarske. Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, imali posed, nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Pokazali smo reakciju posle prvog poluvremena i gola primljenog posle greške. Znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra“, usmerio je Piski misli na Leskovcu, gde će Srbija u nedelju od 15 sati tražiti overu vize za Nemačku.

A onda bi na spisku putnika na završni turnir mogao da se nađe Lazar Samardžić, koji je dobio šansu da igra od prvog minuta protiv Belgije.

„Samardžić je naša budućnost, zadovoljan sam igrom i ponašanjem. Kad god se igra neka utakmica, uvek se traži da budete odgovorni, meč je pokazao da možemo da pariramo jakim selekcijama kao što je Belgija, a istovremeno da se pruži prilika većem broju igrača. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu, znamo šta želimo“, dodao je Dragan Stojković.



tagovi

Orlovifudbalska reprezentacija SrbijeFSSDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara