Komentari na vest

Piksi pred Azerbejdžan: Nemoguće je na svakoj utakmici postići četiri-pet golova

M

MilošPetrović

pre preko 2 godine

Prijatelju, igraš sa 3 štopera, i dva špica, pa normalno je da će lopta biti stalno kod njih. Zato ovo malo iz sredine, mora da trci 12 km.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Koja je poenta predjenih km ako trcis ko muva bez glave po terenu? Ko je ovo sad merilo, koliko je ko pretrcao?!
B

Bane15

pre preko 2 godine

Zasto ti je Mitrovic psaovao majku kaad si ga menjao?
N

N1

pre preko 2 godine

Svaka cast reprezentativcima na ucinjenom do sada, realno gledano druga pozicija u grupi je nasa realnost sto smo i ostvarili, ovako ili onako nisam strucan da dajem duboku analizu, bilo je dobrih i losih trenutaka, mi nismo fudbalska sila ali imamo solidne igrace, baraz je realnost a u igri smo za direktan plasman i sve je moguce, ako nam sreca malo bude naklonjena i bude nam dan imamo sanse za pobedu. A strucnjacima sve smeta, kada igramo sa jednim spicem zasto ne igramo sa dva, kada igramo na rezultat zasto ne igramo atraktivno, kada igramo napadacki tako se ne igra, kada igra SMS zasto igra i obratno, ako hocete navijajte za reprezentaciju ako nista drugo momci pokazuju zelju i bore se, ako vam sve smeta lepo pratite neki drugi sport. Podrska igracima, napred do Katra...
K

Kilometri

pre preko 2 godine

Necu da mracim, ali pricati o iznosu pretrcanih kilometara, na uopsten nacin, je zaista glupo do bola. Dzaba neko trci 11-12 kilometara kada se ne vidi na terenu, nema uticaj na igru. Jos je u pitanju Luksemburg, pa se postavlja pitanje - koliko ce onda da trce u Lisabonu? Moze neko da trci i 120 kilometara u prazno, pa sta je time postigao? Takodje, postavlja se pitanje zasto stoperi toliko trce? Zasto pokrivaju toliki prostor? Onda se cudimo padu koncentracije i glupo primljenim golovima - pa naravno da ce igrac da dozivi pomracenje kada trci kao lud, a ne bi trebao - njegova pozicija to ne bi smela da zahteva. Zato se igracima doziraju kilometri, zato i postoje pozicije. Bekovi i krilni bekovi, centralni vezni igraci, poluspicevi, po nekada i zadnji vezni (tkz box to box) oni trebaju najvise da trce jer imaju najveci uticaj na igru. Piksi svakako zna fudbal bolje od mene, ali ako se neko pita zasto primamo glupe golove i zasto su igraci izmireni - eto odgovora.
1

12 km

pre preko 2 godine

pixi, kome su bile upućene one reči Mitrovića kada je zamenjen?
K

Kamera zabelezila

pre preko 2 godine

Kako rece ,sto mene vadis i jos nesto cini mi se psovka neka a nije se vido 87 minuta.
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Pa ti mi reci,sta si razumeo,koja je poenta?
k

kost

pre preko 2 godine

Dragi cika Dragane. Ne zajebavaj se..
g

golst

pre preko 2 godine

Ma Arzebejdžan ćemo lako dobiti al ova zadnja biće ludnica u Lisabonu
S

Sajmon

pre preko 2 godine

Piksi je slab trener..igraju mu neki igraci koji nemaju kvalitet za reprezenraciju..a izgleda i nesto kao da je psihicki nestabilan..tesko ce se sa njim na svetsko..vec Azerbejdzan moze da bude mina gde ce ovo da se potvrdi..
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Znate sta? Meni je lepse i sladje da izvucete 1-0 svaki put bilo protiv Azerbedzana ili Portugal... Meni je svejedno :) Vazna su tri boda
s

shone1208

pre preko 2 godine

Ja nemam ništa protiv da svaku utakmicu pobedimo sa 1:0 ! ♠
с

срб

pre preko 2 godine

Заболе ме за голове, прекините да клечите пре утакмица! Ми немамо везе са расизмом у Америци.
r

rd7

pre preko 2 godine

Koliko ti nisi upoznat sa situacijom...
R

Rd7

pre preko 2 godine

ajde reci ti zasto se kleci...zbog poskupljenja krumpira i goriva? Zbog prava zena? Korone? Sta? Ebo vas soros
G

Gostshshs

pre preko 2 godine

A kad smo dali 4,5?
G

Gost978

pre preko 2 godine

Moj Pikdi, i ti dobro znaš da je mnogo efikasniji onaj igrač koji trči 11km ali "pametno" nego onaj drugi koji pretrči 13km bez koristi po tim. Bilo je utakmica gde tim izgubi sa 3 i 4 gola razlike, a igrači pretrče istu kilometražu. Pametno trči onaj koji ima osećaj za prostor i igru, koji se ubacuje iz drugog plana smisleno a ne napamet, čija anticipacija je visoka, koncentracija dobra... Trčim maraton svake godine, bez problema ću da istrčim 15km za 90 min, ali teško da će biti neke koristi od mog trčanja za moju ekipu
П

ПЈП1999

pre preko 2 godine

Док год менаџери буду нама састављали тим од резултата нема ништа.
P

Pozz

pre preko 2 godine

Pa sad ne sastavljaju kao i kod Muslina.Zato je pokrenuta kampanja protiv Piksija.
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Ako piksi koji je bio vrhunski igrac,kao trener deluje da je bolji za klupski fudbal,pocne sa Tadicem i Sms opet,bice opet mucenje. Ta dva sporaca,jesu dobri-ali dok prime lopte,pa dok se nameste da dodaju prođe godina,pritom su slabi u odbrani ne trce dovoljno i ostavljaju ogroman prostor za brze napade. Piksi reaguj,menjaj ili ode glava,sa sve kacketom.

vladimirsakovic91@gmail.com

pre preko 2 godine

Za sta si ti ?
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Podrska za igrace pre svega pa onda naravno i za Piksija. Naravno da ova utakmica sa Luksemburgom nije bilo najbolje izdanje... ali isto tako su je dobili i to pokazuje da ekipa ima karakter i da umiju da se nose sa pritiskom. Nesmijemo zaboraviti da smo ranije gubili ovakve utakmice i tu upravo propustali priliku da se kvalifikujemo na velika takmicenjima. Stojkovic je definitivno donio puno toga dobrog i promjenio karakter ekipe i stil igre koji je puno ofanzivniji i konkretniji gdje nema mjesta kalkulacijama i kada su nam protivnici Irska i Portugal. Ova reprezentacija zasluzuje nasu podrsku i treba samo nastaviti sa dobrim radom i kontinuitetom a onda ce doci i dobri rezultati pa tako i plasman na Svjetsko prvenstvo. Nevjerujem da neki sada mrace kada smo imali priliku da vidimo na sta je licio Srpski fudbal poslije Antica...jer mi vise nismo imali ni igru ni selektora sa autoritetom i znanjem a da nepricam o debaklima i propustenim prvenstvima.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

U Luksemburgu smo imali loš dan ali smo pobedili, Ali budimo pošteni : PROTIV IRACA, KAO GOSTI , IMALI SMO MNOGO ŠANSI , TREBALO JE DA BUDE 7:1 ZA NAS,,,,,,,i odigrali smo najbolju utakmicu u poslednjih 7-8 godina kao reprezentacija.,,,,,,,, A BILO JE NEREŠENO. Fudbal je takav, često nepravedan. Sad je najvažnije da pobedimo Azerbejdžan.

Srdjan Brstina

pre preko 2 godine

Piksi je krš od trenera.al dok šira javnost to ukapira,ostadosmo mi i bez ovog takmičenja.piksi je trenirao u Japanu i Kini i to bez ikakvih rezultata.velike svetske fudbalske sile.igrač je bio,trener nikada neće biti.tačka
G

Gost23

pre preko 2 godine

bez takmičenja na kojem smo inače redovni učesnici?
T

Terzic ti li si

pre preko 2 godine

Idi brsti u fudbal se ne petljaj.
G

Gost od kuće

pre preko 2 godine

Piksi nije trener,on je selektor.On ne trenira već bira igrače koji su najbolji i dobroj formi.Možeš da mu zameriš što nije zvao nekog igrača i što neigra defanzivni fudbal.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ajd' se malo smiri @Srđan-e, pa lepo razmisli o sledećem % U Našoj grupi je Portugal, najmanje duplo bolja reprezentacija od Naše, ali naravno ne i nepobediva za Nas. Svako na svetu ko išta o fudbalu zna, zna i to da je Portugal APSOLUTNI I NEPRIKOSNOVENI FAVORIT U NAŠOJ GRUPI, i ko god da je selektor Srbije i uspe sa svojom selekcijom da osvoji 1. Mesto u grupi i pošalje Portugal u baraž,,,,, to bi bilo veliko iznenađenje i veliki podvig. Ako osvojimo 2. Mesto, to je i odličan i pre svega REALAN REZULTAT Naše reprezentacije. Neuspeh bi samo bio 3. Mesto.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pošalji biografiju u savez, šta čekaś?
4

421

pre preko 2 godine

Moze da prica ko sta hoce. Meni su drazi ovih 1:0 nego da smo ih napunili. Samo zato sto govori o karakteru ekipe i da mozemo da igramo na rezultat. Drugo, reprezentacija Luksemburga je mesavina igraca vise nacionalnosti i uopste nisu toliko naivni kao sto vecina ovde misli. Svako dobro i da dobijemo taj Portugal!
g

golst

pre preko 2 godine

Biće pobeda al juče
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

i opet cu da ponovim , mozemo da se pravdamo kolko hocemo ,da kazemo da smo dominirali,imali mnogo sanse ,nisu centar presli, ovaj 10 onaj 20 km pretrco...ali jedna je istina igrali smo protiv Luksemburga zemlje od 600 000 stanovnika . Mi se mucimo sa onom grupom imigranata , nasi igraci su bre precenjeni eto to je
G

Gost917

pre preko 2 godine

Druze, koliko Iraca ima sirom sveta ako pricas o brojkama? Mogli smo im dati. 5 komada, a zavrsilo se nereseno, ne mraci brate, Piksi je nasa legwnda i radi odllican posao.
L

Letalika

pre preko 2 godine

Uhvatila te korozija...idi da te premaze neko.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ti kapiraš da su u zadnjih par godina na svom terenu primili tri laka komada samo od Francuske i Holandije? Od Portugala su primili dva, od nas dva pa jedan, od Švedske nijedan. Nisu naši igrači precenjeni nego naša opičena javnost od njih ima potpuno nerealna očekivanja.

Srdjan Brstina

pre preko 2 godine

bravo

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

Odigraj preko krila i popravi tu sredinu. Koliko god da forsiraš tog SMS ništa ti nije pokazao. Tadić mora brže i bolje kao i krila, a napadači bruka onaj Mitar ljut ko osica što ga izvodi 3 minuta pred kraj. Vlahović spor u realizaciji ali valjda će ubrzati i on. Radonjić je bolje krilo od Lazovića ali imati 3 100% šanse i ne dati gol, to samo može napadač bez koncenteacije i završnog udarca.
M

Mourinho

pre preko 2 godine

Petare a gde ti treniras i igras????
c

cirkus

pre preko 2 godine

reprezentacije se okupljaju nekoliko puta godisnje i zato ni one sa top igracima ne igraju ko siti, bajern i slicno, svi smo svesni da smo daleko od idealne ekipe, ali dosao je naizgled pravi selektor posle nekoliko beskicmenjaka i to je dobar korak unapred, nema razloga za opstu kuknjavu i nezadovoljstvo.
E

E Srbijo,jadna li si

pre preko 2 godine

Kakav smo odvratan narod!Nek se ugasi fudbal u Srbiji pa da vidim šta će te komentarisati!Kog Španca hoćeš druže?!Jel nas vodio Španac i šta je bilo?Ako vam se ne sviđa Piksijev vokabular vi onda nađite nekog književnika da vam zamota sve sa mašnicom.Gadite mi se!
p

plavoprase

pre preko 2 godine

Kako je šmekerski spustio terzića.
N

Narode probudi se

pre preko 2 godine

Ljudi ono protiv Luksemburga je tuga ziva . Ljudi su gradili neke prelepe akcije i igrali one touch football protiv nas kao da smo neka Letonija , bruka. Gudelj amater nevidjeni ne moze da pogodi pas na 2 metra i nemojte mi onu pricu “jao pa znas spusta se po loptu” . Hitno otpustiti piksija i dovesti ovog Spanca sto ga je otpustio Watford dok jos nije kasno. Zivela Srbija!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

nije do Piksija ( toliko) jel su ovo nabedjeni i precenjeni igraci koji su u fudbalu zbog svojih menadzera .Cuj SMS pretrco ne znam 12 km ??? gde je bre produkt, gde je asistencija gol ??

Srdjan Brstina

pre preko 2 godine

bravo. Piksi je krš trener.ali ovde ima puno plaćenih botova kojima majonez curi....
N

Nesvrstan

pre preko 2 godine

Na Pikseta je tanak vokabular,možda na japanskom jeziku da se obrati. Vrti,vrti neke iste pojmove,razmišjanja na koje je dodao kilometražu. Da li igrali protiv Azerbejđžana,Portugala,Sijera Leone i Madre,tj Burkine Faso, Piksi ide na pobedu . Jok,na poraz majstore možda treba?!?

Blento

pre preko 2 godine

realno danas je svaka reprezentacija solidna mozda ima par da su bas bas lose kao san marino,moldavia i slicne al realno ako ne mozemo dati par golova azerbe, luxemburgu,onda mora mnogo bolje aj irska igra tvrdo uvek protiv bilo koga pa i ne ocekuje covek bas da dobijemo sa mnogo razlike ,portugal sigruno jedna od najjacih repki trenutno protiv njih i bog je dobar al i tu mozemo da probamo,jer po igrackom kadru imamo dobru postavu al u praksi kako kad
B

Bolek

pre preko 2 godine

Finska i Makedonija otišle na EP, eno je Jermenija kolje se za baraž, Albanija isto tako. Taj Luksemburg je treći u našoj kvalifikacionoj grupi, pa ko misli da se takva ekipa dva puta rutinski petardira neka prestane da gleda fudbal. Oni su u usponu već godinama, imali su po jednu pobedu u kvalifikacijama za SP 2014 i 2018, sada već imaju dve. Igrali su po jednom sa Irskom i Azerbejdžanom i obe utakmice dobili. Imaju još po jednu da odigraju i upisaće minimum 3 boda, možda i 4-6. Plus Portugal koji im je čist ćar. Mi smo se protiv njih praktično borili za drugo mesto u grupi. Moglo je bolje, naravno da je moglo, ali mogao je i Portugal da im rutinski uvali petardu pa ne samo da nije uvalio nego je morao da juri rezultat nakon što su primili gol. U Katar će ići oni koji sakupe najviše bodova a ne oni koji najviše izgaze protivnike pa na kraju remiziraju kao u Irskoj.

Vixtra

pre preko 2 godine

Znaš li ko je poslednji dao Luksemburgu više od 3 gola u zvaničnoj takmičarskoj utakmici? Mi. Znaš li ko je Luksemburgu dao diše od 3 gola u zvaničnoj takmičarskoj utakmici prije te protiv nas? Švedska, 2017. godine. Te iste godine, mjesec dana ranije, su uzeli bod Francuskoj u Parizu. Luksemburg, ne Švedska. Kažeš, loš trijumf od samo 1-0 protiv njih na strani?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

@ bolek ...druze stavi njihov tim i nas na papir , ko igra gde ,koju ligu kolko para prave pa da vidimo realno da li su za petardiranje ??
M

Mujaga

pre preko 2 godine

Dragi Piksi, samo da konacno skapiras da broj napadaca nije uvek recipročan broju datih govola na utakmici i sve će biti ok...mora nekad ponesto i takticki da se pripremi...

vladimirsakovic91@gmail.com

pre preko 2 godine

Ti ces da mu objasnis?
h

hehehehehehehehe

pre preko 2 godine

bitno samo da mi pobedimo sutra to je najbitnije
s

soko

pre preko 2 godine

Zaboravili ste prenijet sta je odgovorio Terzic.
p

piksimajstore

pre preko 2 godine

Odgovorio je : "No comment! "
M

Miki Udon

pre preko 2 godine

Korektna izjava. Konacno bez postapalica i izlizanih fraza “namestili su glavu, bili pravi, idemo po protivnika…”. Jos samo da se ogradi od FSS-a i vlasti i imace apsolutnu podrsku.
Х

Хели Хансен

pre preko 2 godine

Да, паметно. Нека се огради онога који се пита за све, па нека га смене. То је најбоље решење. Као да не знате где живите људи. Чуј да се огради ФСС, а прима плату од тог савеза? Све нека их отера у мајчину најбоље.
D

Dragan Obrenovac

pre preko 2 godine

Realno. Ograditi se ne znaci da udje u bilo kakav konflikt, vec da radi svoj posao i na profesionalan I diskretan nacin im stavi do znanja da ne zeli da se hvata u kolo sa takvima. Pa zar svi mi koji radimo po drzavnim firmama mora da se sližemo sa pretpostavljenima ili onima koji ih tu postavljaju? Ne moramo. Posao je u pitanju i čist profesionalni odnos. Znao sam te iz vidjenja, dobar dan i docidjenja.
p

plavac

pre preko 2 godine

mene već kreću da svrbe uši,štek alkohola je spreman,žena i deca kod tašte...