Dragan Stojković
Dragan Stojković

Piksi sutra na Čairu

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.07.22. | 16:04

Selektor Dragan Stojković najavio dolazak na utakmicu Radnički - Gzira

U moru motiva da sutra pobede i eliminišu Gziru sa Malte u kvalifikacijama za Ligu konferencije (19.00, RTS), fudbaleri Radničkog imaće još jedan dodatni. Sva je prilika, zaigraće pred najvećom legendom u istoriji svog kluba. Selektor Srbije Dragan Stojković, prema informacijama koje je Mozzart Sport dobio iz izvora bliskih Radničkom, potvrdio je dolazak na sutrašnju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija.

Piksi dobro zna šta znači kada Radnički igra u Evropi, pošto je bio deo ekipe koja je igrala u Kupu UEFA u sezoni 1983/84, eliminisala Sent Galen i Inter iz Bratislave, pa ispala u trećem kolu od splitskog Hajduka. Igrao je na svim mečevima, a protiv Švajcaraca i Čehoslovaka čak bio strelac u pobedama u Nišu. Zanimljivo, taj poraz od Splićana jedini je evropski poraz Radničkog na Čairu na 14 dosadašnjih mečeva.

Izabrane vesti

Stojković je nebrojeno puta isticao vezanost za rodni grad, u kome je u proteklom periodu dobio i dva izuzetno značajna priznanja – proglašen je za Sportsku ličnost godine 2021, u tradicionalnom izboru Sekcije sportskih novinara Niša, a potom je dobio i najviše priznanje Grada Niša „11. januar“.

Radnički i Gzira kreću „od početka“, posle 2:2 na Malti u prvom meču. Sutrašnja utakmica na Čairu počinje u 19 časova.


tagovi

Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara