Komentari na vest

Piksijeva poruka Portugalcima: Još mi je draže ako je lopta prešla gol-liniju, Srbi ne plaču posle nepravdi

K

Kadioničar

pre oko 3 godine

Piksijevu poruka Portugalcima: " Gol je kad ga sudac svira! A uzgred da znate,kaže Piksi,najboljeg nisam ni pozvao! Ko je to? Kako ko,pa naš Mocart u kopačkama, ALEKSANDAR VELIKI KATAI EEEE PA TAJ ČE DA VAS RAZVALI U PORTUGALU!
K

Kum Ljuba

pre oko 3 godine

Placemo i mi, i te kako. Nema nam ravnih.
V

Voxxii

pre oko 3 godine

Ne zaludjujete se glupostima,svetsko prvenstvo ne moze proci bez Ronalda,projektovan je za svetski rekord u broju postignutih pogodaka,ne pravda ne priznatog gola bice ispavljena u samom Portugalu,a stotine miliona malenih Kineza bice ponovo srecni zbog svog idola,prejak je Ronaldo da bi se davale ovakve izjave potpuno suludo.
d

deki_kg

pre oko 3 godine

Pa moze preko baraza da ode pa nek tamo pojacaju pritisak na protivnike. Imamo pravo da se nadamo da cemo biti prvi u grupi
N

Nikola V.

pre oko 3 godine

Pa cim se njima sudija izvinjavao odmah po zavrsetku utakmice a Uefa prebacivala krivicu na domacina jer nije obezbedio var tehnologiju jasno je kolko je sati,jedino nasi mediji simikaju Ronalda kao da je cobanin sa neke livade a i Piksi se pridruzio tome pespotrebno.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Može, ali neće. Mi trebamo na osnovu ovog biti mnogo bolji. Penal u Portugalu je proveren, možda i više
G

Gost2233

pre oko 3 godine

Konacno da je barem neko pomenuo penal koji noje sviran. Amateri rade prenos cak ni ponovljenog snimka nije bilo.
S

Simo

pre oko 3 godine

Al si mali covek.
W

Weedic

pre oko 3 godine

Svaku nepravdu pamtimo i tako i treba. A ti? Vrati se u Japan.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Ako si bolji ne kukaj. 100 se dešavalo da se slabiji upropaste.Mnogo više nego ove. Pa taj Ronaldo je gol iz ofsajda dao nama pa se radovao ko blesav
O

Onyx

pre oko 3 godine

e pa ako im je rekao.100 puta su se greske desavale i u korist uslovno receno tih jacih ekipa pa se nije kukalo toliko.Nas je onaj Nemac izbacio sa SP protiv Svajcarske.2000. nas je sudija osakatio protiv Spanije na EP,znaju malo stariji.Pa umesto 3-2 za nas bilo 3-4.
w

warszaw

pre oko 3 godine

Типично размишљање једног бившег играча Звезде. То ужива у неправди, не зна другачије. Боље да овај просечни тренер љуби Митра у копачке што га је спасао у све три утакмице.
@

@warszaw

pre oko 3 godine

Tesko da si mogao gore da se izrazis. Kad je bude Mitrovic kao Piksi u Italiji 1990, izabran u idealni tim svetskog prvenstva, onda se javi. Piksi je velicina za sve igrace iz sadasnje ekipoe. jedan je Piksi! I naravno da ima pravo da kaze sta misli!
V

VB

pre oko 3 godine

@warsaw svi si rekao, da li je bre moguće da ovo javno izjavljuje selektor bilo cije reprezentacije...sta reci!!?
I

Istina

pre oko 3 godine

@warsaw sveee si fenomenalno rekao...sve u centar!!!
O

O kako je lepo biti glup

pre oko 3 godine

Ili da Mitar ljubi njega posto ga je pozvao a to svojom formom nije zasluzio!I jos nesto,da ustanes kad pomenes ime Piksi!!!

Mr 007

pre oko 3 godine

Sve je Piksi lepo izjavio i sa svim se slazem.Slobodno neka placu Portugalci.Mi smo takodje ranije pokradeni protiv njih,pa nista se nije desavalo posle utakmice,a sad oni teraju sudije da se izvinjavaju.Jel neko reagovao iz Uefe,Fife ili cega god kad nas je lopov Brih pokrao na SP protiv Svajcarske,a ne u kvalifikacijama,direktan krivac za nase ispadanje ili kad nas je Saciri provocirao sa simbolima Albanije posle gola??? NIKO! Ipak kad malena Srbija u odnosu na ove najjace drzave,dobije neku povlasticu sudija sto se jako retko desava,sa svih strana krece pljuvacina,a sto je najgore,cak i neki nasi na ovom sajtu to rade iako je to bilo u nasu korist (?!). Treba da budemo srecni zato sto je Piksi trener naseg nacionalnog tima,covek je mozda i najbolji nas fudbaler ikada,a u najmanju ruku spada medju najbolje,vidi se da su igraci izuzetno motivisani,sto je i normalno kad vas igracka legenda vodi,ako izostavimo neverovatnu,sramotnu cinjenicu da im nekad nije bilo dovoljno to sto igraju za svoju drzavu. Piksi jeste Zvezdas,ali to je nebitno kad vodi drzavni tim,jer smo svi Srbi,a iskreno meni bi bilo drago da je trener i Jokanovic npr. ili bilo ko drugi,samo da nasa zemlja igra dobro.Bicu iskren,lupite minuse slobodno,bas me briga,skoro uvek navijam protiv Partizana,ali to je moja stvar i boli me uvo.Sto se tice reprezentacije,uvek zelim samo da igramo sto bolje,Bogdanovic je legenda,jedan od mojih omiljenih igraca u basketu,u fudbalu je Mitrovic zver kad igra za reprezentaciju itd.Svi smo Srbi,u pitanju je drzavni tim i zato treba da ga podrzimo,jer posle sramotnog teranja Muslina,ponovo licimo na ekipu (Cak igramo i ofanzivan fudbal protiv jacih ekipa,sto je stvarno zadivljujuce,ali zasluzuju podrsku da igraju i kao sa Muslinom,a da postizu rezultate.Setite se na primer Colovog Atletika dok su postizali rezultate sa duplim autobusom ispred gola,vecina ih je gotivila.Rezultati se pamte.).Zato podrska za Piksija i NAPRED SRBIJA!!!
l

ljubi

pre oko 3 godine

tipicno razmisljanje kadra iz ljutice bogdana.
I

Idemo breee

pre oko 3 godine

Mislis Mateje Kezmana
V

Vrlaz

pre oko 3 godine

Po meni nije trebao ovako da izjavi ovo, mozda je trebao malo lepse to da spakuje.
S

Srbi ne bi kukali ??

pre oko 3 godine

Moze se samo reci ahahhahahaahhhahahahahahhahahahhaahahahahahaha izjava nedostojna jednog selektora.
s

slepac

pre oko 3 godine

moze se slobodno reci da si ti bilde koji pojma o fudbalu nema!
k

kokica 1

pre oko 3 godine

E moj Piksi, u kom si ti problemu kad ti je Ronaldo najbolji u istoriji ovog sporta.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Zasto je u problemu ? Malo je ko presao put od driblera i potez igraca kakav je bio Ronaldo prvih godina u Junajtedu do vodje i gol masine kakav je postao u Realu. Potpuno se transformisao kao igrac i prilagodio razkicitim ligama i stilovima.
@

@Mitt

pre oko 3 godine

Pa dobro i? Kapa dole za sve to kao i za radne navike, etiku, motivaciju i sto i ovim godina traje kao jedan od najboljih golgetera. I dalje ne razumem kakve to veze ima sa besmislenom izjavom "najbolji u istoriji"...
Č

Čovjek

pre oko 3 godine

Da li je moguće da je on ovo izjavio?? Pa najgori smo narod ubedljivo na celom svetu, po svim parametrima!! Da se nama to desilo kukali bismo narednih deset godina, a ne da "ne plačemo posle nepravdi", odmah bi bilo UEFA mafija i slične fore. Strašno kakvi moralni sklopovi su u našem fudbalu
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Ne mlati neznalico, sta glumatas?
n

nebo

pre oko 3 godine

Vala posle one utakmice protiv Svajcarske na SP, sudija Brich nikad nece vise u svom zivotu doziveti da ga neko nekad vise pominjao!! Slazem se ja s Piksijem, ali eto mi smo narod kod koga postoji samo crno ili belo, sredine nema druze, ni za leka.
n

nebo

pre oko 3 godine

Cujem da je mladji terzinjo mag za transfere!??? E moja Zvezdo na niske grane si pala, ja sve vreme misim, moja Zvezda , institucija, bgd manguparija, klub sirokih masa, emocija. kad ono!!! Zvezda privatna prcija, ultra kop, uhljebi..... e nece moja noga na stadion skoro, vidim ja!!!
j

ja psv !

pre oko 3 godine

ovakve izjave su samo.za ponizenje Srbije
a

abc

pre oko 3 godine

Nikako, Piksi zna šta radi, provokacija je legitimna stvar.
B

Borko Psihopata

pre oko 3 godine

Ovo mi nešto poznato. Da nisu stavovi iz bivšeg kluba Draganovog? Koji ni sa 30 miliona Evra samo za plate ne može da razvali Partizan nego ga golman spašava kao na evropskim utakmicama. Čestit udarac na svom stadionu nisu u stanju da upute.
I

Ivke88

pre oko 3 godine

Au druže, idi pod hitno kod lekara. Da li je moguće da na ovu vest ti pišeš nešto što nema veze s vezom. Patices još duuugooo, i tek će boleti..
@

@ivke88

pre oko 3 godine

Vidis mu nik, i jos se cudis sta je napisao...
V

Vojviđanin

pre oko 3 godine

Piksi je bio veliki igrač pa mu se i šikuje da se nadgovara sa velikima, neć Tumba valjda da se obrati Portugalcima.
M

Mislim da...

pre oko 3 godine

...ste itekako razvaljeni.
L

Lola2311

pre oko 3 godine

Čet'ri godineee, godine duuuge, godine booola, godine tugeee...
В

Вождовац

pre oko 3 godine

Какви јадни спинови, нема акцента на нашој победи већ се прича како нас је голман спашавао. Тако је и раније за сваки одличан резултат у Европи, све се то поништава и Звезда намешта јер је Партизан добије 2-3 дербија, или рецимо добијаш моћну Сурдулицу, Лучане и иде прича како нам се склањају јер човече како да тим који прође групу ЛЕ и не изгуби од Милана и не прими гол из игре може да победи линг лонг лигаше...