Komentari na vest

Pioli se kockao i opet izgubio: Milanove rezerve zaustavljene u Bolonji (VIDEO)

j

ja usa

pre oko 1 godinu

Rebic, Origi, CDK, Vranx,Balo Ture,Bakajoko pod hitno zahvalnica i da se ne ljubimo...
j

johan

pre oko 1 godinu

Sjajna atmosfera na dall'ari, navijaci izmesani na tribinama, pun stadion, mnogo porodica sa decom, bucnih tipova sa devojkama, sve normalno a opet glasno veselo napeto zivo! Jedna je Serie A. Tekma tvrda, Milan sa drugim timom, Bolonja oprezna, rezultat realan
7

76hhh

pre oko 1 godinu

Kada se pogleda ovo nije cudo sto Milan zaostaje i treba skinuti kapu Pioliji sto je ovo uradio sa ovim igracima. De Ketelare je bruka vise sto dobija sansu, a to ne zavisi od Piolija koji mora da ga stavlja i to cemo jednom analizirati dal su bas tako dobri skauti Milana ili samo pametno rade tako sto dovode igrace iz velikih klubova koji nisu uspeli tamo, jer ovaj covek placen 35 miliona je drvo tesko. Rebic je momak izgubljen za fudbal to se vidi kao na pocetku ako se secate. Origi sta reci nista covek i bolji bio u Liverpulu. Vranks decko koji moze mnogo izgleda ima brzinu ali je mlad i jos nije nivo za ovu ligu i za Milan. Balo Ture i nije bio los on ima brzinu Ok ali problem sa centarsutem, i nema hrabrost da sutne i krene da probije. Florenci vidi se pauza, Pobega je Ok zbog gola i par prodora, ali mora bolje u polju. Ali Rebic, De Keteleare, Gabija igrao malo, Origi, uz greske Vranska pa i iznose slabije loptu Malik i Kalulu ovo je ipak ocekivan rezlultat ali sramno da Milan nema nista bolje pa i ako su rezerve. Vise od pola nisu za Milan
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Sreća pa se ti ne pitaš ništa, jer nemaš veze sa fudbalom.
s

seti se

pre oko 1 godinu

Tako ste govorili za lea za tonalija za benasera. Ovo su sve igraci koji su ili se vratili posle povreda ili su tu tek jednu sezonu. Ja sto sam video svi imaju talenta ali im fali minuta na terenu. Bili su mnogo stezeni i pod pritiskom jos onaj rani gol koji je mnogo upitan. Borili su se ko lavovi visok presing. Sve je super bilo osim sto im je falilo malo smirenosti.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Balo-Ture prvi nije za Milan, ispodprosecan igrac.
o

ovo je smeh

pre oko 1 godinu

@seti se@ Koji to mi smo govorili da nisu z Milan? Mozda si to bio bas ti? Ako covek ne odigra nista celu sezonu a imao je sansi i vise nego sto treba De Ketelaere, spor, trom nista. Mozda on postane sto cisto sumjamo igacina, ali ovog trenutka nije za Milan. Leao se videlo da ima sve skoro ali da mu ne ide, nema sigurnost, volju itd... Ovaj bas nista prespor za ovu ligu, trom, i previsok za mesto ofanzivnog veznog i ogranizatora igre, mozda da igra zadnjeg veznog. Ko zna kakav bi bio Adli da je dobio pola sanse koliko on.
k

koza nostra

pre oko 1 godinu

Realno sa drugom postavom nema sta da se traži.Plus sudjenje na štetu Milana kriminal teški.
M

Mk

pre oko 1 godinu

Inter i Milan, dva bagava i kljakava tima da igraju polufinale LŠ... Kadar nevera
K

Katai magikoo

pre oko 1 godinu

milanu je najvaznije sad da izbaci napolija iz ls, realno imaju izuzetno male sanse da ne budu u prva 4 jer u zadnjih 8 ligaskih utakmica dobijaju minimum 6

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Dobijamo malo sutra, ovo su bile utakmice koje si morao da dobijes (Bolonja nam je tradicionalna musterija, a jos joj je danas nedostajalo nekoliko bitnih igraca), mi do kraja idemo Romi i juventusu u goste, a docekujemo Lacio.
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 godinu

Nije bilo loše momci su odigrali vrlo dobro(osim origija),mogući faul kod gola bologne i čisti penal na rebiću no šta da se radi!FORZA MILAN!!!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Cist faul nad Balo-Tureom pre njihovog gola (a mozda i nad jos jednim nasim igracem kod auta), cist penal nad Rebicem (lik mu je stao na nogu), a mozda i faul nad Selemekersom.
g

gosti

pre oko 1 godinu

Nije toliko lose. Meni je utisak utakmice opet Dijaz, koji sam sa 20 metara masi gol, u sledecem napadu sa peterca masi loptu i ostaje da lezi ceo minut i za malo da ga pogodi lopta u sledecem napadu dok lezi u petercu. I za njega neko da da 20+ miliona ili da igra za real.
v

vdd

pre oko 1 godinu

Zato sto se ne razumes u fudbal, pa uzeo ga Siti, pa Real i sada Milan i svi oni nemaju pojma a ti znas. On je neverovatan u prodoru i driblingu, zna i da asistira, igrac poteza ali kao nekada Perica Ognjenovic koje gldao na Jutjubu kada prodje 4, 5 igraca i izadje pred golmana i promasi ali to je neka frljoka od suta. Diaz nema sut, nema snagu u sutu niti zavrsnicu inace ga ne bi Siti i Real pustali na pozajmice.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Skandalozno sudjenje na stetu Milana, ovo danas je bila oruzana pljacka.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Cudna odlika Piolija, ceo tim da promenis a LS visi o koncu. Ko garantuje sad prolaz protiv Napolija? Uostalom sta i ako prodju, oke novac i derbi sa vrv Interom ali rizikovati ovako… Balo Ture je malo reci jeziv igrac, ostali tanko. Steta, trebala je pobeda ovde. E sad sudija je mogao i morao bar 1 penal da svira Milanu ali Boze moj. Ako nista, bar danas su pokazali ko je za Milan a ko ce da dobije sut kartu na leto.

elmagico

pre oko 1 godinu

1. Napoli 2. Lacio 3. Roma i ko 4. ??? Milan i Inter kao da se trude da ne idu u LS
R

R.Bagiio

pre oko 1 godinu

Ko god bude 4 ukoliko Juve ili Roma osvoje kup uefa taj cetvrti otpada,nije Lazio toliko pobegao imaju teskih gostovanja upravo Milanu i Interu....

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@RBagiio Hajde ne lupaj kad ne znas. Nemci ove godine imali pet timova u LS jer je Ajntraht osvojio LE. Sto volim ove sto su puni sampouzdanja a nemaju pojma.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Rimski klubovi neće videti LŠ. Napoli, Milan, Juve, Atalanta. To ide u LŠ.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Realno, pokraden Milan. Ali kiks je kiks, pa sa Moncom večeras Inter ide na četvrtu a sa remijem Rome i na treću poziciju. Naravno ako pobedi, što je uvek neizvesno sa našim omiljenim klubom.
m

maarka

pre oko 1 godinu

Nadam se da grijesim, ali ako milan ne osvoji lp nece ni igrati sledece godine u istoj! Mogu da razumijem vaznost utakmice protiv napolia,ali opet da zarotiras 10 igraca to ne razumijem a znas da nemas toliko kvalitetan roster za to. Trebace milanu puno srece do kraja prvenstva da uhvati 4 mjesto na kraju! Lp Forzza Milan
m

mislim stvarno

pre oko 1 godinu

Pa milan ima utakmice sa direktnim protivnicima u top 4 tako da ovo je rizicno ali ja sasvim opravdano. Svi su odmarali igrace evo inter gubi od monce a i romu ocekuje tezak mec u le.
W

Wat

pre oko 1 godinu

Jedva cekam sta ce Korijere da kaze, posto nahvalise Vranksa posle dve i po dobre utakmice
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Kad sam video postavu nije mi bilo dobro, međutim sasvim solidana utakmica za ovaj tim danas na terenu. Roma i Inter u slučaju pobede se neće mnogo odaljiti a tim je svež za Napoli.