Komentari na vest

Pivić: Kanga nije imao četiri kartona, šansa za grešku ne postoji

A

Apsolutnisto

pre oko 2 meseca

Dajte kangi da bude bonus on ima 42 godine , to vam je dva mlada od po 21 . Canci , bre mnogo lažete ,ko će više da zna šta je istina. , istina vam je ,kao i predsednik kad kaže , Aca istina.
Z

Zar je bitno

pre oko 2 meseca

Majdevac je imao dva gola pre ove utakmice i kako to da bas protiv Partizana da treci. Mislim gde je tu logika. Mora da je neka greska??? Provetite molim vas jer imao pravo da da bas treci gol protiv Partizana???
C

Cccc

pre oko 2 meseca

😭😭😭😭😭😭Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čarapani na.... še me.
P

Pfc12345

pre oko 2 meseca

Aleksandar-Aca Pivic dugogodisnji sekretar prvog tima OFK BEOGRADA, sve sam vam rekao :)
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Tako j3 sve je prevara.Samo je u vreme Toleta bilo.nezavisno posteno telo,na celu sa Bogoljubom Stepanovicem,Rasom Babicem,Gruborom,Milenkom Vuladinovicem,Nikolom Dzombom,Vucurevicem,hoces jos?
S

Slalal

pre oko 2 meseca

Bonus Stranac 4 kartona igra bez problema Sve moze

……

pre oko 2 meseca

PRVO evidencija za ta 4 kartona o kojima pricas postoji samo na Flashscore aplikaciji, na svakom zvanicnom sajtu covek ima 4 zuta kartona ali 3 u domacem prvenstvu i jedan u ligi sampiona. Tako da se mani te price molim te. DRUGO famozni bonus igrac, ove sezone igraci rodjeni posle 1 januara 2002 godine su bonus igraci, u ovom slucaju Stamenic koga kasnije menja Mimovic.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ni jedan srpski državljanin ne može da bude stranac u Srbiji. Naučite to već jednom.
K

Kile23

pre oko 2 meseca

Može se lepo premotati i pogledati situacija u kojoj sudija protiv Voždovca pokazuje Kangi žuti karton.
K

Kejn

pre oko 2 meseca

Kolko je neverovatno da vi gledate video snimak i vidite ono sto bi voleli da se desilo. Igrac Vozdovca Jocic dobio zuti karton zbog verovatno prigovora u cini mi se 64. minutu a ne Kanga za faul.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Gledaj ti šta hoćeš ali kartona nema ni na snimku,a još važniji i u zapisniku. Druga stvar je što debili sa Arene nemaju pojma šta rade.
G

Gostza

pre oko 2 meseca

15,20,21, i 24.o kolo, pogledajte utakmice i prebrojte. Nista lakse.
Č

Čačak

pre oko 2 meseca

Veći i veći cirkus, ima 3 nema 3,ima 4 nema 4,sada i ovaj direktor sta li je oglašavase kako ima nekakva pravila, prica neke gluposti, a pola lige ima katastrofalne terene.
k

kakva sansa za gresku

pre oko 2 meseca

ranije uvode igraca koji nije u protokolu i ne registruje se sa 3:0. nema greske ovde
A

Ali, ali

pre oko 2 meseca

Najjače je da niko nije to primetio, nego je primetio neko sa klupe iz Zvezde, izgleda da bolje poznaju ime i prezime i coveka ovi iz Zvezde, nego ovi iz Radnickog,pa komedija je ono bilo🤣
B

Boris iz Beograda

pre oko 2 meseca

Lepo stoji na sajtu mozzartbet superlige-Kanga 3 zuta kartona- protiv Zeleznicara u 15. kolu, protiv Novog Pazara u 21. kolu i protiv Partizana u 24. kolu. Jako lako proverljiva informacija. Tako da grobari, kao i vas trener, dzaba kmecite
Č

Čičak traka

pre oko 2 meseca

Idi na yt i pogledaj prenos iz zvezdinog TV studija - na sat i po Kanga pravi malo oštriji faul, sudija pokazuje žuti karton a to čak i zvezdin komentator potvrđuje. Grafika ne izbacuje ko dobija karton, po svoj logici stvari dobija ga Kanga, osim ako nije neki igrač Voždovca zbog prigovora ili čega već.
D

Dokle vise

pre oko 2 meseca

Kanga zuti kartoni 15 kolo 20 kolo 21 kolo 24 kolo
M

Mrss

pre oko 2 meseca

milojevic je lepo rekao pred konferenciju da po fss evidenciji ima tri kartona, da li stvarno misle da bi rizikovali zbog jednog igraca? mozgovovi grobarski napaceni
B

Bitno

pre oko 2 meseca

Da Radnicki Kragujevac
d

definitivno...

pre oko 2 meseca

Grobarska botovska medijska masinerija nema granice
D

Davs

pre oko 2 meseca

Oduzeti zvezdi sva titule i dati partizanu. I onu iz barija.
P

Prelazi

pre oko 2 meseca

Gejlor Kanga je imao 4 žuta kartona. Kraj tačka. Utakmicu moraju da izgube za zelenim stolom. Tu dileme nema. E sad što on ovde i JMBG može da menja a kamoli kartone to je nešto drugo.
g

grobarske lazi

pre oko 2 meseca

ne lazi
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

Dokaz? Daj utakmice u kojima je dobio 4 žuta? I zasto bi se uopšte ovako nešto namještalo, da može da igra protiv trenutno valjda najgoreg tima u ligi, šta?
A

Austeijanac

pre oko 2 meseca

Odgovor za Kimmi.... Zvezda-Partizan 53.min., Novi Pazar-Zvezda 85.min., Zvezda-Vozdovac 64.min., Zeljeznicar Pancevo-Zvezda 50.min. Izvor: Flashscore.com...Eto sad, ako su oni pogresili gresim i ja... Pozdrav!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ahahahha flešskor kao merodavan izvor ahahahahha. Jedino meridavno su zapisnici sa utakmica,a ne budalaštine Arena televizije i flešskora.
G

Grr

pre oko 2 meseca

Još jedna pokradena lažna titula u nizu....
D

Dejani

pre oko 2 meseca

Od kako je otišao Bahar Kangi mogu spicevi da zavide
V

View

pre oko 2 meseca

Postoji snimak utakmice. Poslati UEFA.
G

Grobar iz Jagodine

pre oko 2 meseca

Znači koliko sam razumeo softver ne dozvoljava da se igrač upiše za utakmicu ako on ima preveliki broj kartona. Onda se izvinjavam, pogrešio sam što sam mislio da Kanga ne može da igra.
B

Bida

pre oko 2 meseca

Xaxa zamislite daje obrnuto ma fss i sudije svidu grobari jel tako krcunovi xaxa
z

zaks

pre oko 2 meseca

nemojte tako , niste vi relevantni za to, evo pitajte grobare, oni vode tačnu evidenciju i inače sve znaju.
b

batabane

pre oko 2 meseca

Svako je tvorac svoje sudbine i svog indetiteta.Nisu Grobali pisali po medijima,da je Kangi četvrti karton,pa da je zbog toga i zamenjen u derbiju.Odajle medijima ta informacija ne znam, niti pratim te gluposti.Ali dobro znam da ljudi upravljaju komjuterima, a ne obrnuto.Znam da poatoje i hakeri.Ali znam da i kad je Zvezda u pitanju,u vreme ove vladavine, ništa , ama baš ništa nije pošteno.
G

Geopp

pre oko 2 meseca

Pustio utakmicu "Zvezda - Voždovac" - sudija je Kangi dao žuti karton. Zbog čega on nije upisan, to pitati? Kanga nije imao pravo da igra ovu utakmicu. Tako da ovaj direktor pre nego što izađe u medije, trebalo je bar da pogleda sve 4 utakmice o kojima se priča i da zbroji ta 4 kartona, jasno su vidljiva.
K

Kako bubanj kaže

pre oko 2 meseca

Sta ima da gleda, on ima aplikaciju i ona nije alarmirala. Rekao Terzićev čovek od poverenja, a znamo da on i takvi ne lažu.
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Ako imaš dokaze ti se lepo žali UEFI , Sudu za ljudska prava u Strazburu i ostalim.... Ali mi je drago da pratiš Zvezdu
P

Panto KG

pre oko 2 meseca

Može da se vidi na 1:30:15 na:https://www.youtube.com/watch?v=nssDKFc3S4Y
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ne prikaže prenos sve šta se palite ko hepo kockice. Postoje zapisnici oni su jedino merodavni,a ne greške u prenosu Arene.
С

Срб

pre oko 2 meseca

Сусједе уби мржња , ово је страшно ,од овога се тешко оболева.Ко губи и има право да се љути.
B

Bnm

pre oko 2 meseca

MOZDA, ALI SAMO MOZDA NIJE IMAO 4 ZUTA... ALI JEDINO SIGURNO JE DA IMA 4 GODINE VISE NEGO STO PISE!!! SAZNACE SE JEDNOG DANA I TO... INACE VAR U SRBIJI I OSTALA TEHNIKA SU BEZ PREMCA, KOMET, ROLET I OSTALI SMEJURIJA!!!
H

Heavy metal

pre oko 2 meseca

Sreća da je tako inače biste bili peti na tabeli.
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

Ne smaraj
S

Sprivel

pre oko 2 meseca

I da ima 4 godine više,da li postoji granica u godina do koje profesionalni fudbaler može da igra?? Svakako,pored vašeg natka Kanga izgleda kao da ima 26…
D

Daki...

pre oko 2 meseca

na sajtovima za rezultane moze da se proveri...i tamo svuda stoji da je 11.11 prptiv panceva dobio karton....e sad da li je pivic prepravio exel tabelu necemo saznati...da je neki drugi klub pa i da se zali,ovako zvezdin sluga s juga nece sigurno
R

Ris

pre oko 2 meseca

Ako imate toliko provera kako se igrač Radničkog KG koji nije imao pravo nastupa našao na terenu protiv Zvezde? Nisu grobari ti koji su napravili slučaj od ovoga nego komentatori na TV Arena. Još pred utakmicu sa TSC su govorili da se :Kanga,Bukari i Miailović moraju paziti četvrtog kartona.
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

Ajde malo se vrati i sjeti kakav je zaista bio slučaj sa tim iz KG, i šta piše u ovim tekstu
R

Realno87

pre oko 2 meseca

A zamislite taj nivo bezobrazluka od strane grobara da traže poraz Zvezde za zelenim stolom… recimo i da je imao 4 žuta kartona, da je imao i crveni karton pa nije zvezdin propust sto je igraču dozvoljeno da igra. Sa druge strane imate situaciju u Hrvatskoj reprezentaciji kada su nokaut utakmicu na jednom prvenstvu završili sa 12 igrača, pa nije Hrvatska izbačena.
r

raw

pre oko 2 meseca

ne ulazim u to da li je imao 4 kartona ili ne .....Samo da te pitam na sve ovo sto su naveo ciji bi to propust bio??Moj?Tvoj??Vozaca autobusa??ili neke kafe kuvarice iz Zajecara?? Rodjo ti u svakom klubu pa i onom na nivou seljacke lige imas zaduzenog ko prima obavestenja od fudbalskog saveza (regionalnih org. koje vode ligu) .....pa nece mene valjda da otpuste sa posla zato sto neki klub pusti da mu igrac igra a nema pravo???klub se kaznjava!!
J

Jasno kao dan

pre oko 2 meseca

Ti mešaš babe i žabe. Desilo se i to da je sudija dodelio igraču 2 žuta i da je ovaj nastavio da igra. Nije mu pokazao crveni i nikom ništa. To je sudijin propust, odgovaraće, ali klub nema s tim ništa. Jasno kao dan. Druga je priča kada klub stavi u protokol igrača s 4 žuta kartona, pa još i zaigra na toj utakmici. To je onda isključivo greška kluba i za to treba da snosi sankciju, a to je gubitak utakmice 3 : 0. Ne kažem da je imao 4 žuta, samo govorim ko je i kada odgovoran. Nemoj pisati ako nisi do kraja u materiji.
R

Realno87

pre oko 2 meseca

Pa je l Stiglo neko obaveštenje zvezdi da Kanga ne može da igra? Da li ste negde procitali da je neko iz Zvezde pomenuo Kanginu suspenziju? Sada posle utakmice problem je sto je igrao potencijalno igrač sa 4. žuta kartona. Zaista ne znam da li je imao, to nije bitno, sada možemo prebrojati i naći mu 10 žutih kartona, to nije greska zvezde. Pred svaku utakmicu u svim nivoima se šalje spisak igrača za taj meč, sat vremena pred utakmicu se objavljuje startnih 11. sve je transparentno. U beton ligi, zoni, okrugu ekipe znaju kad je protivnička ekipa oslabljena. Na bilo koji propust mogao je da ukaže i Radnički. Ili ćemo da pričamo da i njih treba izbaciti iz lige možda? Bilo koji propust može da se desi, da li je nameran ili ne to nikakve veze nema sa klubom. Klub jao klub i da je znao može da se pravi lud, spisak igrača je predat savez i delegati su tu da vode računa o statistici. E sad da li je nešto upereno protiv partizana? Pa moguće da su zasluge iz vremena Tomislava Karadzica… na kraju krajeva partizan je klub na aparatima sa hipotekom na stadion, sa Belivukom na tribinama itd itd… država vas ove sezone spasila direktnog stečaja, da ne pričamo o penalima koji su vam sudjeni . Vi ste toliko bezobrazni da se žalite sto nećete biti šampioni. Pa budite srećni sto još uvek imate adresu u APR-u…
R

Realno87

pre oko 2 meseca

@jasno kao dan pa po tvom razmišljanju onda je igrač kriv jer je posle dva žuta kartona ostao u igri, trebao je sam da krene napolje nema veze sto nije pokazan crveni. Igrače i je da se pravi lud, ima 10 sudija sada, apsolutna greska sudija. Isto selekcija igrača, imaju nivoi provere. Kada recimo u startnih 11 stavljaš bonus igrača meni ne koze niko ništa ako podvalim igrača od 23 -24 godine a delegat ili bilo ko nadgleda utakmicu ne uvidi grešku. Dešavalo se i to. Pa nije klub sankcionisan, propust delegata. Pa u nižim ligama se dešava da igrač ima parne kartone pa igra na registraciju drugog igrača. Nije to greska kluba, delegat ima oci valjda.
Y

Yorker

pre oko 2 meseca

Lepo je Milojevic rekao Hibridni rat i ovo vam je samo delic tog rata
P

PD

pre oko 2 meseca

E ako je Milojević rekao onda je sigurno tako, isto bih napisao i da je obrnuta situacija ( da je Duljaj u pitanju). Aloo razmišljate malo svojom glavom, vrati tu utakmicu sa Voždovcem o kojoj se govori u tekstu pa ćeš videti da jeste dobio žuti karton. Za ovakve stvari ne treba niko da nam ništa kaže, jednostavno sam uzmeš i proveriš. E sad ako ti se to što sam ustanoviš ne svidi, e onda slušaj druge šta ti kažu, ipak su oni verovatno pametniji od tebe, pa laži sam sebe. Sportski pozdrav
Y

Yorker

pre oko 2 meseca

Lepo je Milojevic rekao Hibridni rat i ovo vam je rezultat toga
Y

Yorker

pre oko 2 meseca

Lepo je Milojevic rekao Hibridni rat i ovo vam je rezultat toga
M

M17

pre oko 2 meseca

Ono kad je FSS portparol i drveni advokat crvene sekte.
D

Dokle bre više sa ovakvim vestima

pre oko 2 meseca

I dalje traje... #hibridnirat Samo sad to onako vešto uvijate bez ikakve potrebe ste napisali ovu vest samo da bi i dalje širili teorije zavere
B

Boljevačka rampa

pre oko 2 meseca

Sve utakmice Zvezde i Partizana su bile u direktnom prenosu. Nije, pazite, nemoguće sad da nestanu 3 minuta sa sporne utakmice Zvezde gde Kanga dobija karton. Dakle, pročešljati sve Zvezdine utakmice, nije to mnogo posla, prebrojati sve kartone i to bi bila jedina evidencija i dokaz kojem bih verovao - jedina. Pivićeve reči su samo reči bez težine. Tu bi morali obavezno biti prisutni pošteni partizanovci, samo provereni jer i mojima slabo kome verujem.
U

Umetnikk

pre oko 2 meseca

Tako je bre. Sve pročešljaj, jer nikome ne možeš verovati. Odgledaj sve Zvezdine utakmice i javljaj brzo šta si saznao. Moramo da rešimo ovo što pre. Ajde brate ti si nam jedina nada. Ali požuri možda izmontiraju taj momenat ili puste reklame. Nemoj slučajno da se desi situacija kao sa partizanom pre neku godinu kada je ušao u igru igrač koji nije bio u protokolu. I nikom ništa.
d

dejanera

pre oko 2 meseca

Ti se u to ne razumes apsolutno ni malo a dajes sebi slobodu da komentarises. Evo da te prosvetlim malo ali tesko da ce da to stigne do tvog mozga. Kada sudija pokaze karton igracu on upisuje broj igraca i minut kada je karton dodeljen. To isto radi i delegat. Po zavrsetku utakmice sacinjava se zapisnik. Ako se podatci, koji su uneti tokom utakmice, razlikuju sudije i delgat sravnjavaju svoje podatke i tako sravnjene unose u zapisnik. Ono sto pise u zapisniku je jedino merodavno i jedino se to racuna! Ranije su te zapisnike potpisivali delega, sudija i predstavnici oba kluba. Sada se to vise ne radi. Sada se zapisnik salje u FSS i zajednicu. Na sajtu zajednice se pojavljuju izvestaji sa tih utakmica. Ako neki igrac nema pravo nastupa to je jasno navedeno i o tome su obavesteni svi a pre svega klub tog igraca kao i klub protiv kog igrac nema pravo nastupa zbog suspenzije. Primer 1: Sudija dodeli karton igracu broj 5. u 20-om minutu utakmice. On upisuje te podatke. Po zavrsetku utakmice pravi zapisnik i salje u Zajednicu. I sto se njega tice tu je sve gotovo. Primer 2: Sudija pokaze karton igracu broj 5. u 20-om minutu ali pri unosu podataka upise da je karton dobio igrac broj 6. Ako igrac broj 6. tada nije bio na terenu lako se ispravi greska. Ali ako su na terenu bili i 5. i 6. onda sudija i delegat utvrdjuju ko je igrac koji je dobio karton. Kad utvrde to unose u zapisnik. I tu postoji mogucnost da oni upisu da je karton dobio igrac broj 6. Posto na zapisnik ima pravo zalbe klub moze da podnese zalbu i da trazi da se ispravi pogresno uvedeni karton. To se utvrdjuje pregledom snimka (ako postoji) ili izjavama koje daju zainteresovane strane. Primer 3: Sve isto kao u primeru 2 samo niko se ne zali na zapisnik u predvidjenom roku. Karton ostaje upisan igracu broj 6. Nikakve kasnije zalbe (posle isteka roka za iste) se ne uvazavaju. I na kraju....grafika koju vidimo na televiziji nije nikakav dokaz ni za sta i ne uzima se u obzir. Sam snimak je merodavan, i koristi se oko resavanja nejasnoca ili zalbi, ali ono sto napise reziser, ili ko vec, iz TV kuce ne vredi nista!
M

Ma

pre oko 2 meseca

Pustite zute kartone, koliko ima on godina, neko kaze da ima 40.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Zar je bitno? Jel ima neko ograničenje za godine pa će uticati?
д

д.г .

pre oko 2 meseca

Јел и зато следи казна?
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Jos gore po vas...bije vas starac .
ć

ćinarv

pre oko 2 meseca

Tačna informacija za tebe je da ima 45 godina, i kao takav i toliko star još vaš vrti nas terenu da nemate rešenja za njega. Na kraju je to vaša sramota kad jedan čika pravi budale vaše igrače.
R

Realno87

pre oko 2 meseca

50 godina Al njegova jedna noga vredi više nego bilo koji igrač malog kluba 😏
d

darkobg

pre oko 2 meseca

Koje je boje bila sveca koju si drzao kada su ga njegovi roditelji pravili?
l

lool

pre oko 2 meseca

Evo ja imam 40 pa mogu iz mesta da te preskocim
G

Gost RS

pre oko 2 meseca

Laž. Kanga ima 48 godina ali nisu mogli da ga prijave jer je matičara pojeo lav u lovu, a novi došao nakon dosta godina jer nisu mogli da nađu Kangino selo na mapi. Eto da se ne sikiraš oko toga.
B

B.C

pre oko 2 meseca

Uopste nije bitno koliko godina ima! Sto vise ima to veca sramota za mlade igrace da je on bolji od njih !!!
d

dkcz

pre oko 2 meseca

pa jos gore, hara vas dekica od 40+
g

gostic

pre oko 2 meseca

Ima 44 pa sta? Sasa Ilic?? Natko??Mogu da igraju i sa 60 ako su sposobni.Au,cime se grobari bave.Nisu pobedili Napredak jer je padala kisa.
e

ej bre

pre oko 2 meseca

A hoce li da bude kazne za Duljaja i fizickog napada na sudije i lomljenje prozora?
G

GostO

pre oko 2 meseca

Ali "gori Srbija". Bukvalno su samo grobari kukuli, njihovi mediji preneli, i to je to. Kakva crna Srbija, samo pokusavaju da nesto iskukaju, i to uglavnom lazima.
J

Jes vala

pre oko 2 meseca

Derbi bio u subotu, svi pisali da Kanga ima cetvrti i da ne moze na njega protiv Radnickog, prosla nedelja, ponedeljak, utorak, niko da demantuje i da ispravi, i eto ga u sredu na terenu i igra, a vi se tek u Četvrtak oglasavate i jos kazete da radite svoj posao.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Jedno su mediji a drugo zvanicni podaci.
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Nego, sta je uradio Partizan protiv Napredka?
Г

Горан Гоги

pre oko 2 meseca

Па да си стварно оратио штампу видео би да је баш овде у понедеља објављен текст да Канга ипак нема 4 картона и објашњено где је грешка.... али ајд што је баби мило то јој се и снило
J

Jes vala

pre oko 2 meseca

Izgubio sa 1:0, i sta sa tim? Kakve veze sad ima Napredak sa ovom temom?
@

@Smajki

pre oko 2 meseca

Pise se Napretka, u skolu prvo pravis, ne brukaj se.
J

Jes vala

pre oko 2 meseca

@Gogi Trebalo je direktoru 4 dana da demantuje medije da Kanga ima 3 zuta, a ne 4?
O

Odgovor korisniku @Jes vala

pre oko 2 meseca

Jeste, posao direktora je da demantuje medije.. strašno Bože..
J

Jes vala

pre oko 2 meseca

Pa sto se onda i sad oglasio i demantovao?
l

lool

pre oko 2 meseca

Da nije bilo sudija,fssa ,predsednika drzave ove sezone Partizan ne bi ni postojao!
Y

Yes sir

pre oko 2 meseca

Partizan je osnovan pre vas i ugasiće se, ako treba, posle vas.
N

Navijac88

pre oko 2 meseca

partizan ( namerno malo slovo ) uputio dopis saudijskoj organizaciji da do kraja sezone njihove mečeve sudi Slobodan Veselinović na njega nemaju primedbi.
L

Lisica čuva kokošinjac.

pre oko 2 meseca

A Pivić je postavljen od koga? Terza ga nije do sada prozivao i tražio smenu. To meni više govori od hiljadu izjava. Trebalo bi tu nezavisnu kuću, partnera, tražiti da iznese podatke, ovako verujemo prepoštenom zvezdinom Piviću na reč. Sve to treba neko od poštenih i nepotkupljivih Partizanovaca dokumentovati, zabeležiti i sačuvati za vreme kada se bude moglo o tome raspravljati. Ne kažem da nije istina, ali ničemu u ovo vreme ne verujem, ni svojim očima. Može biti da nešto jasno vidim, a da se u stvari radi o drugom. Ko je razumeo, razumeo je.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Da li do tvog, i mozga Grobara, dopire informacija da sistem ne dozvoljava klubovima da u protokol unestu igraca koji ima kartone? Nema teorije zavere, jednostavno ne da aplikacija. A ako je aplikacija dala, znaci da nije imao kartone, sto znaci da uopste nije vazno ko je koga postavio, ko je ciji covek, i ostale gluposti i teorije zavere o kojima pricate. Softver vas je zeznuo.
L

Lisica čuva kokošinjac.

pre oko 2 meseca

Ovako, ja sam frilenser i radim u oblasti IT-a od kuće. Kad mi provri mozak, malo se dopisujem ovde jer volim sport. Nekad bude i žešće rasprave a u tome onda posebno uživam. Dakle nemoj meni o aplikacijama i šta se sve može oko toga. Pregledati komisijski sve utakmice Zvezde i doći do zakljuška. To je najjača aplikacija. Dok se to ne uradi postojaće sumnja.
d

darkobg

pre oko 2 meseca

Vama i da jesam Gospod Bog sudija na nekoj utakmici na kojoj izgubite vi bi se okomili na njega,stvarno ste posebna sorta. Ne podnosim ni Zvezdase koji kukaju posle svake lose utakmice kako im je kriv ceo svet sto nismo na primer umuvali treci gol posle derbija. Da juce nismo pobedili Radnicki sami bi bili krivi pa makar i sudija branio na njihovom golu jer smo za dve klase bolji od vecine lige a nas problem je sto nismo u stanju da to dokazemo.
R

Realno87

pre oko 2 meseca

Pa očito da kompijuteru, internet, sistemi, savremene tehnologije imaju nešto protiv partizana, čak i oni ne mogu da obrade toliku količinu zla. Imamo ovaj slučaj, pa slučaj sa Mađarom kad je mail završio zamislite u kanti za smece sam od sebe (nema nikakve geze sto ss igraču duguje), a kao šlag na tortu internet nije radio da se prijave za KLS prošle godine.
p

prti

pre oko 2 meseca

Dokle ce da se dozvoljava izivljavanje jednog kluba nad celom ligom. Videli smo i sinoc napadnute sudije, napadnuti igraci Napretka posle meca pokusaj da se ubace dimne bombe u svlacionicu, napadnute sudije isto kao i igraci lupanjem stakla na svlacionici... Izmisljanje prica o kartonima... Ima li kraju izivljavanju umetnutog stranog kluba u ovu zemlju ili cemo morati ovo nasilje da trpimo i dalje. Institucije da urade posao i ugase to smece infiltrirano od zapadnih suseda. Hvala.
E

Ej ljudi

pre oko 2 meseca

Srbija je to, u njoj smijes sve, tako ona novinarka iz N. Sada izadje pred kamere u dubrovniku i kaze da treba zabraniti Srbima iz RS da dolaze u Vojvodinu, da ce osnovati Vojvodjansku naciju, da se nesmeju gradit crkve SPC po Vojvodini… sve smije tako i ovaj uljez klub radi sta hoce!
R

Raskoljnikov

pre oko 2 meseca

Rece potomak komunistickog zla.
д

д.г.

pre oko 2 meseca

Сад ће фсс да их казни због напада на судије. Од почетка сезоне Дуљај је вређао судије, питао их имају ли породицу без казни. Натхо ће да отме судијама пиштаљку и дели васпитне без последица.
O

Opte

pre oko 2 meseca

Odmah posle derbija milojević rekao da u Nisu ne moze da racuna na kangu zbog kartona i kako se posle sve izmulja, zaboravi i zataska!
l

lazes..

pre oko 2 meseca

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga će biti u konkurenciji za tim. "Prema zvaničnim podacima FSS-a - Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog", istakao je trener Crvene zvezde
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Brate nemoj da lupas vise . Kao da nemamo dovoljno igraca pa mora na silu. Samo izmisljate I to nema granica. Kao I ruka u derbiju. Sada neko treba da se izvine iz Partizana posle takve brljotine.

Mitch

pre oko 2 meseca

@BokiUSA Izvini*

Mitch

pre oko 2 meseca

@BokiUSA Izvini*

Mitch

pre oko 2 meseca

@BokiUSA Izvini*
@

@Boki

pre oko 2 meseca

Izvini, ne izvine. Ako se izvine, povredice ledja. Ali se slazem sa tobom.
P

Pa naravno

pre oko 2 meseca

da nije imao 4 kartona,kada mu je na utakmici portiv Vozdovca segrt izbrisao zuti karton koji je dobio i upisao ga igracu Vozdovca koji je nosio broj 8!Lako proverljivo,ali nema veze materijal za uefinu inspekciju se samo gomila...
@

@pa

pre oko 2 meseca

Ma ti sve znas! Odmah pisi dopis UEFI... poznati ste tasteri!
t

tarantula

pre oko 2 meseca

Drukaj sve ne preskači ništa.Kreni od pre 15 godina.
P

Panto KV

pre oko 2 meseca

Može da se vidi na 1:30:15 na:https://www.youtube.com/watch?v=nssDKFc3S4Y Pored Kange je žuti karton dobio samo Šljivić,a koji je već bio zamenjen
Ž

Živeo Hollywood

pre oko 2 meseca

Slučaj Kanga postoji, ali u Oskarovskoj Srbiji se taj slučaj ne dodeljuje.
G

Grobarčina

pre oko 2 meseca

Grobarsko botovanje i zavera, a ovde već nekoliko botova zvezdaških. Dobro, može biti i samo jedan bot pod više nikova, šta znam. Onda je taj za Lazu.
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Pobedili nas 2:2 u derbiju i pomislili da su osvojili titulu,pa se uhvatili za Kangu i izmisljenu pricu o 4 zuta kartona...hahahahah...Samo navijaci partizana mogu ovako nisko da odu. Nerealno. Jos im kriv sudija za poraz protiv Napretka? Ej Napretka!!! Uvek drugi krivi,komedija...hahahahaBia,Cia,Mosad,Vucic,Nikolic,Tadic...Nestvarno...hahahahahaha
p

pobogu

pre oko 2 meseca

Ja sam zvezdas i ne razumem ovo tvoje spinovanje sada, uhvaceni smo u prevari i to je tako. Sta spinujes za parizer smejurijo..
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Pobogu... koja bolestina da se ljudi predstavljaju laznim imenima I laznim navijacima. Bolestina brate.
S

Sta lupaš

pre oko 2 meseca

Ko sta izmislja, pa svi pisali da Kanga ima 4 žuti posle derbija, i onda kazes da to neko izmislja, izmislajta te vi da ste neki Srpski Bajern e to je izmisljotina, i kad vas neko izbaci iz konfora,odmah kuknjava vodi se hibridni rat.
@

@pobogu

pre oko 2 meseca

Ti si Zvezdas koliko sam ja Obama.
p

pobogu

pre oko 2 meseca

Sada sam proverio nisu grobarske lazi, mi bez marifetluka, mutnih radnji i prevare ne mozemo, smeje nam se fudbalska Evropa.
g

garinca

pre oko 2 meseca

Proveri sam i ja žute kartone je dobio protiv Železnčara, Novi Pazara i protiv Partizana.I 'ebo te onaj koji ti je pustio komentar prvo se utrkujete ko će gluplji a sad ko će laživljiji komentar da ostavi
P

Pitam se

pre oko 2 meseca

koliko čovek treba da bude glup pa da nasedne na ovakve Lazi?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Sajt partizana i partizanov vjesnik nisu relavatni izvori podataka. Ni jedan kladioničarski sajt nema zaveden karton Kange protiv Voždovca mada ni to nije relevatno jer jedino je zapisnik relevatan za to,a tamo kartona nema niti ga je bilo.
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Najveci smo prevaranti i manipulatori na kugli zemaljskoj.
D

Deximm

pre oko 2 meseca

jos jedna grobarska laz posle Stamenica bonusa,cime se oni bave ,stvoreni su da pricaju lazi
T

Tako je

pre oko 2 meseca

Uveden bonus da se razvija za reprezentaciju Novog Zeland, bonus je uveden ako i to nije promenjeno da bi se mladi igrac razvijao isključivo za Srbiju.
s

spineri

pre oko 2 meseca

pa i Bazdar je bio bonud u partizanu dok se jos nije znalo dal ce igrati za srbiju ili bosnu, al to nrma veze za vas vi ste jugosloveni
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Ponadali se GroBari, u Humskoj, te onaj klošar Željko Pantić 😂😂
D

Deximm

pre oko 2 meseca

jos jedna grobarska laz posle Stamenica bonusa,cime se oni bave ,stvoreni su da pricaju lazi
p

pobogu

pre oko 2 meseca

Grobarske lazi treba ignorisati a ne davati im prostor na ovaj nacin
@

@pobogu

pre oko 2 meseca

Ne znam da li si primetio, ali si jedan od iskompleksiranijih ovdse na portalu. Zivot ti je bajka osecam to :D :D :D
G

Globus

pre oko 2 meseca

Slucaj kanga postoji u glavama navijaca partizana. Oni su ubedjeni i da su presli centar na derbiju vise od 3 puta
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Oni vjeruju i dalje, da su 1966 zaslužili da budu prvaci Evrope haha
B

Bljuc

pre oko 2 meseca

Koliko je jaka grobarska botovska mreza da mora da se pise ovako nesto , neverovatno kakav pritisak oni vrse