Komentari na vest

Pjanić napustio Barsu bez ijednog gola i asistencije: Bosanac u Emiratima, Kataloncima ni dinara

Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Тај човјек што је одиграо, одиграо је ону једну или двије сезоне у Роми. Чак ни у Јувентусу није никад био ни 80% онога из Роме. Изузетно, али изузетно прецјењен играч са само пар добрих сезона у каријери. Али свакако много животне среће и лагодног милионерског живота, све је то фудбал.
a

alexx

pre preko 1 godinu

ili je Barsa u dilu sa Ceferinom ili pravi nevidjene mutljavine ! sa Pjanicem su u minusu 50 miliona (da ne pominjem druge igrace) i nemoguce je da posluju u okviru FFP ! tako da ako ne dobiju kaznu ovo je smesno !
J

Jedi Kupus mmmbralleeee

pre preko 1 godinu

Mogao je da ode lagano da igra za FK Mladost Doboj Kakanj, taman. Pa posle za Traktor-Sazi Tabriz kod njegovih da završi karijeru.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Otiso Coek kod njegovih...jer ga niko nije zelio
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Dripac Bertomeu je realno satro klub na preko milijardu € gubitka,gde je ovaj pampur izglumeo igraca za fake transfer s Juventusom gde su omastili džepove sa mnogo miliona €!!!Čovek ni u Turskoj nije odigrao ništa,sad UAE,pa mirovina...
G

Gostppppo

pre preko 1 godinu

Ronald Koeman holandski žutokljunac je uništio ovog igrača!!! Iz Juventusa je stigao kao dobar igrač, ali nažalost je to ispalo više od koraka nazad u karijeri...

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ko je trebao da ode, otisao je. Uskoro se zavrsava sa najlosijim periodom u poslednjih dvadeset godina. Tim je nov, trener, uprava. Uz svo duzno postovanje polako se oprasta i od legendi u vidu Pikea i Albe. Mene samo niko ne moze da ubedi da Frenki nije kadar da uskoci u Buskecove kopacke. Frenki, Pedri i Gavi bi bili idealna sredina terena, Gavi je kao hobotnica i mogao bi da pokriva prostor izmedju Frenkija i Pedrija. Kako god,ovaj tim moze dve godine bez pojacanja prakticno. Posle toga, realno trebaju samo desni bek i spic.
G

Gosst

pre preko 1 godinu

Modric za siromasne..a kad se samo sjetim kad su ga uzdizali da ce biti najbolji veznjak na balkanu hahahah
G

Gostaaaa

pre preko 1 godinu

A ni za siromasne hahaha