Komentari na vest

Plavi Stevanović: Spasli smo Srbiju da ne padne u četvrti šešir, uradili smo briljantan posao

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Jel vidite gospodo kako gospodin Plavi Stevanovic rezonuje i kako je uradio fantastican i briljantan posao.Srbija je blistala sa njim protiv Farskih Ostrva,Bugarske i ostalih.
l

lopi

pre oko 1 godinu

Vratite Neska Milovanovica zvanog SAMPRAS, (sam pojde prase) pa da bude upotpunjen cirkus FSS!
G

Gost fkcz021

pre oko 1 godinu

Spasite Srbiju,pa idite svi u paketu iz i oko FSS,i ti,i bata Đora i Bjeka i Zeka i Tole i Šurbatović i Lazetić i Medimović i svi ostali koji se već 30 + godina muvate u i oko FSS..Pa dokle bre više braćo..
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Nema drugog objašnjenja, nego da oni u svojim glavama žive u paralelnom univerzumu koji su sami kreirali! Kao da pričaš sa zidom!
a

andjeo cuvar

pre oko 1 godinu

nevidjena prevara od trenera...gde god je radio nije imao uspeh. Ima menadzera i tako opstaje ,takodje gura mengdzerske igrace gde god je bio
G

Gostleo94

pre oko 1 godinu

bata Djorina trenerska skola....to je doboljno reci
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Hahaha
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Da bre majstore, pobedio bi san marino sa 3-4 razlike isto ko sto si pobedio farska ostrva
s

sad

pre oko 1 godinu

Pravac rts,i tamo da prodajes maglu kao strucni konsultant,ima i onaj analiticar,i jos dovedite martaca,drulovica i covek kad vas slusa kako analizirate i kritikujete ,stvarno bi pomislio da imate biografiju punu uspeha,problem je samo sto vas dobro poznajemo...
p

pera2

pre oko 1 godinu

Bravo majstore....samo bi to bio uspeh da imas Gibraltar a ne sa Srbijom
T

Trla baba lan...

pre oko 1 godinu

Stevanoviću,za tebe bi stari ljudi rekli:"Nit brige,nit pameti".Dakle da vidimo sta nam ti napriča.Kažeš probao si Micića iz Loznice.Gde si ti video Micića pre toga?! Micić je otisao iz Partizana kao neko ko nije za seniorski fudbal jer je sitan a i uz to strasno plasljiv u duelima ali menadzer mu je Darko Ristić(Vlahović,Radonjić) .Odakle poziv za Djurića iz Domžala?Sem što mu je otac vidjeniji delija sa severa koji on jos ima kvalitet?! Rogan(tata fudbalski trener),Vasiljević,Knežević,kapiten Petković nikada neće u inostranstvu igrati ozbiljan fudbal.Na sva zvona je objavljeno kako je Čukarički prodao Petkovića u Ameriku.Petković je otisao u trećeligaški klub u USA.Pa da nesto vredi valjda bi ga neki skaut velikih evropskih ekipa zapazio.A on kapiten U21,uz to je godinu mladji.Sto se tiče fizike i evropskih standarda tu su ti jedino Mitrović iz Zvezde i Luka Cvetićanin iz Kadiza koji imaju brzinu kojom mogu da pariraju najjačim reprezentacijama.Cvetićanin je jednom pozvan u U21 i vise ga nema.Verovatno ima slabu "kombinaciju".Ali nemoj Plavi da se nerviras,i tvoj naslednik neće nista bolje proći ako mu pola ekipe budu sastavljali razni menadžeri.
T

Tu i tamo

pre oko 1 godinu

Rogan meni čak i nije toliko sporan, ako se uzme u obzir da u tom godištu praktičnog drugog beka nema ni na vidiku, a da je u generaciji tu još Lazić koji može da odigra i levo. A tamo je situacija još gora jer nema igrača koji ima neku minutažu u klubu, pa se otud stvorio i ovaj mali iz Loznice. Ne smem da tvrdim kakav je jer ga nisam gledao. Ali kad su bekovi u pitanju situacija više nije ni kritična nego je beznadežna. A što se dotičnog gospodina sa slike tiče, rezultati o njemu dovoljno govore.
M

Markedjani2

pre oko 1 godinu

Italija starija dve godine?Pa nasi igraci igraju Super ligu protiv igraca od 25-30god...Protiv Italije svih 90min.ekipa ti je stajala u niskoj zoni na naših šesnaest metara,pa kako te nije sramota...jednu čestitu akciju,jedno proigravanje niste napravili.Nije ova generacija nesto kvalitetna ali to sto si ti pokazao kao selektor u toj utakmici,za svaku je osudu,pa ti si vodja,gde je karakter...ej to je prijteljska utakmica bila.Presli centar 5 puta i kazes nebitan je rezultat!!!Da ste izgubili 5-0,a da ste probali da se u takvoj utakmici postavite hrabrije,ne bih ti zamerio i ne bih sad trosio vreme na ove gluposti!!!
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

Mislim da bi bilo korektno da se covek preimenuje u Sivi Stevanović, plava odavno nije prisutna...
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Eno Čelzi, Totenhem, Lester, a uskoro i PSŽ, traže proverenog starog fudbalskog lisca. Ima posla ko hoće da radi.
B

BozaKoprivica

pre oko 1 godinu

Onda ostaje samo da mu se čestita! Svaka Čast :-)))))
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

je l ovaj zeza nekoga, prvi april bio u subotu nije danas
T

Treba ga

pre oko 1 godinu

Oterati jos danas zbog ove briljantne izjave
G

Gost rajder

pre oko 1 godinu

Već je beto to učinio i pre ove nakaradne izjave
B

Briljantno

pre oko 1 godinu

Da nam se sklonis sa ociju
m

mrckey69

pre oko 1 godinu

E 'fala ti gde čuo i ne čuo...
M

Makks

pre oko 1 godinu

Da nisi ti napravio Ilica i Erakovica?
D

Darko55

pre oko 1 godinu

Prodavac magle
S

Soko

pre oko 1 godinu

Kolka su nasa razmisljanja skromna mi u zadnjih 10godina promenili smo u raznim selekcijama 20 selektora rezultati vrlo skromni i mi nismo u mogucnosti da se setimo da su problemi dublje prirode ali za resavanje takvih problema treba napora.
V

Violator

pre oko 1 godinu

Kad su ga oterali iz Gane, žalio se da su mu reprezentativci praktikovali crnu magiju u svlačionici. Verovatno mu je ovde glave došla vlaška magija.
b

blablablaFubalski neznalac

pre oko 1 godinu

Obicna neznalica od selektora koja ne ume da pozove bar iole normalne igrace koji treba da budu u reprezentaciji nego su mu 70% igraca koji ni ne igraju na mapi u svojim klubovima niti imaju kvalitet.Covek je zalutao...
N

News

pre oko 1 godinu

Stevanovic nije imao rezultate. On mnogo hvali svoj rad ali on nema rezultate a nije ni stvorio ni jednog igraca za A tim. Vracanje Ilica u mladu reprezentaciju kad smo vec izgubili sansu da se kvalifikujemo je greska.Mi smo igrali protiv Americke selekcije do 20 godina u kojoj su vecina igraca 2005 godiste i to je zaboravio da kaze.
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

NIJEDNU nije UTAKMICU pobedio NEREŠENO SA FARSKIm OSTRVIMA
A

Archie

pre oko 1 godinu

Čoveče o čemu ti pričaš? Vezao si 7 utakmica bez pobede. Vezao 4 remija protiv Farskih ostrva, Bugarske, Kipra i Severne Makedonije. Još kaže bili smo na dobrom putu i čudi ga otkaz? Kaže ističe mu ugovor u junu, a spremao se i za kvalifikacije u septembru? Dakle bio je siguran da će mu se ugovor produžiti. Na osnovu čega? U kom svetu živi ovaj čovek? On spasio Srbiju ?
A

Archie

pre oko 1 godinu

Čovek vezivao samo loše rezultate i onda nam to prodaje kao nekakve vizije, kao to je samo početak i priprema, a najbolje tek predstoji. Priča kako je imao ove i one probleme, kao da samo Srbija ime te probleme. Kao da ostale mlade reprezentacije ne ustupaju svoje igrače seniorskom timu. Samo da se izdeklamuju bilo kakvi izgovori. Pa nismo idioti druže.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Ovi su jednog Vidica naterali da se skloni, sta ostali da ocekuju
M

Ma da

pre oko 1 godinu

ne nego mi navijaci i narod smo dopustili da ga oteraju ovakvi. I Turke smo oterali sa bojkotom i iz fotelje zar ne? Stani, cekaj...????
A

Alex20

pre oko 1 godinu

Boze sakloni!
C

Coban

pre oko 1 godinu

Ma odma da ti povecaju platu, koliko si pametan i dobar