Uprava Napretka (©fknapredak)
Uprava Napretka (©fknapredak)

Pljuštale ostavke u Kruševcu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.03.21. | 17:52

Otišla kompletna uprava Napretka

Kap koja je prelila čašu: poraz od Rada usred Kruševca. Ali, treće poluvreme je tek usledilo.

Nakon utakmice sa Građevinarima kompletna uprava Napretka je podnela ostavku! Potez koji se retko viđa u srpskom fudbalu. Moralni čin napravilo je rukovodstvo Čarapana, prihvatilo je odgovornost za loše rezultate i rešilo da se povuče. Da prepusti nekom drugom priliku da proba da spase Napredak ispadanja iz lige.

Izabrane vesti

U saopštenju na klupskom sajtu Napretka stoji:

„Očekivalo se da će Napredak ovog proleća krenuti uzlaznom linijom. Angažovan je iskusni stručnjak Milan Đuričić, klupsko rukovodstvo ispunilo je i sve druge želje sportskog sektora. Stigla su tražena pojačanja, ekipi je omogućeno da se priprema u optimalnim uslovima u Antaliji.

U međuvremenu, Upravni odbor je uspeo u potpunosti da klub finansijski stabilizuje, odrađeno je i interno uređivanje svih akata, do pred kraj dovedeno i eksterno i infrastrukturno uređenje stadiona, koji je već jedan od najlepših u zemlji.

Rezultati su, međutim, ispod svih očekivanja, a kap koja je prelila čašu je poraz na domaćem terenu od Rada, direktnog rivala u borbi za opstanak i Napretkovo rukovodstvo se odlučilo za radikalan potez – podnelo je kolektivnu ostavku! Kao čin moralne odgovornosti i sa nadom da se eventualno može pronaći neko – ko će spasiti klub ispadanja iz elitenog srpskog ranga.

Napretku predstoji grčevita borba za opstanak, a posle odluke klupskih čelnika, na potezu je sada Skupština kluba“.

Nakon današnjeg, 25. kola Napredak je na 17. mestu tabele sa 22 boda, pet manje od Novog Pazara, koji je prvi iznad crte.


tagovi

Napredak KruševacSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara