Komentari na vest

Pobeda Atletika, Udineze konačno popustio - da vidimo tog De Paula na velikoj sceni

J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Stara shema - novci iz Torina ponovo idu u Udine. Rodrigu sve najbolje u Atletiku.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ima barsa da napravi glupost kao sa Suarezom, ali treba ih razumeti trosili kao pijani milioneri, odricu se velikih plata i igraca preko 30 g, e sad Alba ima 32 g i veliku platu, ali brate standardan bek Spanaca i ti ga pustas jer nemas za platu. Atletiko ima ali ne kupuju ko blesavi, ves samo sto im fali pa makar imao i 32 g, mada bek moze jos 3 god ladno da cepa.
P

Pola

pre gotovo 3 godine

Šta Barcelona želi prodat Albu?
p

podesen

pre gotovo 3 godine

E da prodaju Saula sigurno, a dovode i levog beka pod obavezno, traze barsinog beka Albu ali hoce besplatno nece obestecenje jer ima 32 g.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Alba strasan igrac.Ima ga i napred i pozadi ceo mec,dosta je i brz,kad je u Valensiji igrao mi je bio jedan od omiljenijih tada...
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Odlican fudbaler kratkog fitilja.Drzi rekord najbrzeg crvenog kartona u istoriji Primere,pre toga je Kezman cini mi se drzao rekord,jos bio debitantski ulazak sa klupe,posle pedesetak sekundi u prodoru,vuce ga sa ledja neko iz Sevilje a on lakat u lice,pocepao obraz tom Seviljinom igracu i upropasti derbi Valensiji,mislim da je Sevilja i dobila taj mec.Da je odlican igrac - jeste!
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Odlican igrac, Atletiko nije pogresio e sad da li vredi 40 milke, to je pitanje. Prgav, kratak fitilj, ali takve Colo voli, isti kao i on sto je bio jos Argentinac. Dobili oko 90 milke kao prvaci primere ali ce i prodati nekoga sigurno.