Komentari na vest

Počeo je konačni slom zagrebačkog Dinama!

e

eto i

pre oko 1 godinu

Za godinu dana raz.ebaše sve što je mamić majstor napravio
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

To koliko je Zvezda finansijski moćna videćemo svi kada onaj duh napusti Rajka. Kada se isključi s budžetske i FSS transfuzije, a Mađija se seti da treba da pozavršava neke poslove u Arizoni. Tako ste silni, nadmeni, vi zvezdaši, da ste već i Dinamo počeli potcenjivati. Šta god tamo radio Mamić, nije dobijao od države, NSH i nisu se vijorile zastave na modrim kranovima neimara po Hrvatskoj.
j

jdksl

pre oko 1 godinu

Govoriš iz vlastitog iskustva, jer kada su pali Tadić Boris i FSS napustio Karadžić Tomislav Partizan se vratio gde mu je uvek i bilo mesto kroz istoriju - iza Zvezde?
g

gost123

pre oko 1 godinu

silni i nadmeni??????????????? ne znam na osnovu cega samo??????????? vrlo smo svesni gde nam je klub, i koliko vredi tim. a Zvezda je oduvek bila i bice veca od Dinama!!!!!!!!! ti izgleda nisi ziveo u vreme Toleta, i ne secas se vas kakvi ste bili??????????
K

Ke pasica

pre oko 1 godinu

Ne znam pozadinu sukoba BBB-a i Mamića, ono što je činjenica je da je DInamo pod Mamićem bio verovatno najbolji u istoriji i da onog trenutka kada on bude otišao, da će DInamo krenuti da tone. Sa druge strane je neverovatno da i pored tolikih transfera nisu uspeli nikad ništa da urade u Evropi osim pukog učestvovanja. Dinamo izgleda ipak nikad neće postati veliki klub.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

ja sam rekao Mamicu bistu da dignu u Zagrebu,trg i ulicu da mu daju. Nije dozvolio sipki da mu vodi klub kao sto je slucaj sa vecitima i hajdukom. Dal je krao, verovatno jeste al su svi imali,plate nisu kasnile a kakvu je klubcinu napravio to je za istoriju . Jedini klub na balkanu a i sire koji ima na racunu milione . Sad kad udju BBB u klub ima da ga sroljaju za sekund ,samo pratite i javite mi se za godinu ,dve .
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Dinamo je zdravo postavljen klub unutar EU, ali mi je uvek smetalo kod istog sto ne daju sebi vise za pravo na evropskoj sceni, daj nekad sebi oduska u smeru rezultata, iskoraci, u smislu ok promovises domace igrace i promovises mlade igrace za trziste i to je super za Hrvatski fudbal i za finansije kluba ali za rezultate... Daj ljudima, navijacima sezonu neku da zapamte, igrac moze da se razvije i u Osijeku ili Rijeci, ali neki zapazeniji rezultat moze da ostvari samo Dinamo, kupi nekog da bi igrao ne da bi se samo prodao... Igras ozbiljna takmicenja, imas ozbiljan rejting, ne moras da bacas pare kao Olimpijakos ili Turski, Ruski klubovi ali da pokusas da pocnes liciti na Neke bolje ekipe iz Eu mozes...par skupljih igraca na par godina ne bi ugrozili poslovanje kluba a mozda bi ga podigli za dodatnu nijansu..realno ako nemas konkurenciju u zemlji i nemas napredak na evro sceni, onda si dosadio...
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

No Mamic, no party
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Naravoučenije priče: Ako je neko mogao da se vrati iz Arizone, može i iz Hercegovine! Stvar dobre volje!

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Kad vidim da je Ante Cacic trener i direktor u Dinamo onda ne znam ni sta se cudimo sto Terzic i Vucelic vode Zvezdu i Partizan
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Ide Sibenik u LE hahah
E

Everson

pre oko 1 godinu

Ne ide, nisu se prijavili za uefa takmicenja lol
D

DZG

pre oko 1 godinu

Uništenje Dinama se dugo pripremalo. Realizacija je počela presudom Mamiću koja je pravni svjetski presedan. Klub su preuzeli pajaci i jajare s ulice koji su u nekoliko mjeseci uništili 20 godina mukotrpnog rada. U klubu se ne zna ni tko pije ni tko plaća. Najgore od svega je spoznaja da je pad tek počeo.
G

Gost2603985

pre oko 1 godinu

Druze nema od toga nista.Dinamo je postao masina za pare ,to nije niko lud unistiti.Dinamo je jedini klub koji sam stvara novac i ima ,ima i kod nas Zvezda ,sad mozda i vise nego dinamo ,ali od sponzora drzave i sl ,ali Dinamo jedini uzima ozbiljne pare od prodaje igraca
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Odgovor za Gost2603985. Zvezda ima vise nego Dinamo, ali duga. Zvezda je bez drzave pokojnik. Sta mislis kada bi Hrvatska drzava koja 3 puta ima vise para nego Srbija, to govori BDP po glavi stanovnika, i donacije od EU...ubacivala pare u Dinamo, Hajduk, Osjek i Rijeku? Pa mi nikada ne bi videli 11 mesto na Uefinoj ranking listi. Zvezda i Partizan su jedini klubovi u Evropi koji su 100% zavisni od drzave, bez cije pomoci ne bi opstali jos od 1992 godine. Dinamu i Hajduku drzava nikada nije uplatila licencu za Uefina takmicenja. Dinamov budzet 65 miliona, a Zvezdin 30
D

Da su nama njihovi problemi

pre oko 1 godinu

Ne treba nas boliti njihova glava.Vidjećemo šta će se pričati kad se prodaju Olmo,Gvardiol a vjerovatno će i od Majera omrsiti brkove.Spominju se cifre od 50 do 60 miliona evra.Sada imaju kapitalca kojeg su pokupili iz Hajduka,još ih je torpedovaoZašto naši najveći klubovi ne znaju stvoriti igrača pa ga prodati za 20 miliona evra?
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Динамо има игеаче, чија вредност према трансфермаркету вреди 60 милиона евра, немој да будете смешни. Чиста склањалица, дасе остави куп Хајдуку, дасе смире страсти и у хајдуку, какав шибеник, какви бакрачи, тосу све динамове филијале.
T

Tv serviser i trener

pre oko 1 godinu

Ante cacic tv serviser unistava dinamo...nisu orsic i ademi bezveze otisli vidili sa kime moraju radit.
z

zimzeleni jelen

pre oko 1 godinu

Nije to slom dinama nego mamiceve instrukcije.dinamo ce proc kako mamic bude teo.