Komentari na vest

Pogled u retrovizor Ivana Obradovića: Ne moraš da imaš vezu, ni menadžera! Milioni igrača bi se menjali sa mnom

Г

Гробар54

pre gotovo 3 godine

Један од играча,који не би требало да игра за Партизан!Једно су емоције,друго је стварност!Човек је склон повредама,а фудбал је сурова игра!
R

Realno_

pre gotovo 3 godine

Dobar covek, prijatan, prizeman, kulturan..
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Da se nije povredio onako gotovo sam ubedjen da bi igrao i dalje u Spaniji i to u nekom od jacih timova.Ono sto mi se ne svidja je sto smo cekali da doslovno ostane bez nekih opcija i to nakon vise godina da bi dosao kod nas a verovatno bi mu bilo bolje i ranije da je dosao.Sve u svemu odlican igrac bio i jedan od retkih povratnika Stanojevica koji zapravo igra fudbal.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Samo da ne postane novi Lola Smiljanic koji protiv Vodojaze nosi kapitensku traku.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

To naravno,od Smiljanica ostade samo cuvena izjava a na terenu nista.Drago mi je kad vidim kad izbije cirkus neki da uvek medju prvima trci jer voli klub i to ali svakako da to nije dovoljno dobar razlog da ostane kod nas...
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Sta je s tobom druze, pa vukli ga za rukav da dodje svako leto, ali mu bilo draze na tribini da sedi nego kod nas da igra, pa kad je puko ko zvecka preko da ugovor ne moze nikakav da dobije, ajd docicu u partizan..
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Pa i napisao sam gore da je dosao kad je ostao bez opcija umesto da je dosao mnogo ranije sto bi znacilo i njemu i Partizanu
s

smederevac

pre gotovo 3 godine

obradovic za mene ima kultni status od one utakmice u becu 2009. tad je pokazao i koliko ume i koliko moze, ali zivot je cudo
s

ssssa

pre gotovo 3 godine

Pa da, ne moraš da imaš, samo onda nećeš biti profesionalni fudbaler. Čak i u trećoj ligi imaju menadžere.
a

ajmosvikoddjo

pre gotovo 3 godine

sssssa bravo decko za komentar.Napokon neko normalan i realan.Evo ja ne mogu klub da nadjem nemam nikoga,zovem sve zive mucim se za trecu ligu.Bez menadzera ne mozes nista
S

Samo Bob

pre gotovo 3 godine

Šteta za ovog momka. Jedan od retkih "krštenih" bekova koje smo imali u poslednjih 10 i kusur godina. Ovo kod Šamrok Stanoja je samo odrađivanje ugovora, da prođe vreme do penzije. Baš šteta.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Šteta za povrede baš smo imali velika očekivanja od njega odličan je bio pre svega toga.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Sve receno sam pratio i bilo je tako,osim ovog zadnjeg za Stanojevića.Stanojevic osim neznanja pokazuje dozu bezobrazluk, prema nekim igracima.Opet sa druge strane forsira bez pokrića svoje ljubimce.Ako sam ja posle jedne utakmice video da je Zivkovic za Miljkovića Deni Alves,a njemu evo treba godina da to shvati,o cemu je rec.Zato se cudim Grobarima kad kritikuju one lose igrace i kad u isti koš sa Miljkovicem,Brezancicem,Smiljanicem, Scekicem,Gigicem stave i Obradovića, Markeca, i Jojica.Tacno je da i oni ne igraju dobro, i kao takve ne volim ni ja da ih vidim na teren.Ali ljudi,neka njih na klupu,mozda i proigraju.Pa isto je i Miljka voleo Mister Antra, i on je navraćao u goste kod njega.Isto je i Miljko igrao u reprezentaciji i bio i strelac za nacionalni tim.Alo bre ljudi ne mesajte babe i žabe.Odvojite bitno od nebitnog.Pa Markec i ovko los u odnosu na svoje mogućnosti,on je bre i takav jedan od najboljih u Partizanu.Mani te se corava posla.Kad ne udje u utakmicu sa pravim pristupom i ja sam za klupu odmah.Ali najuriti Markeca kao i ove neznalice,van pameti.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Jojic je bespotrebno doveden jer igra tacno na poziciji sume, koji je najbolji igrac partizana. Neko sa jojicevom platom, koji toliko kosta klub mora biti kapitalan igrac, a ne da sedi na klupi pa ako se nesto desi, super.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Druze sto se tice plate apsolutno si u pravu.Kao sto igrace stite sindikati, trebaju i klubovi da imaju klauzule zastite.Niko ne treba da prima platu samo po talentu vec pre svega i igri.Ne mozes da dovedes Jojica kao bivseg igraca Dortmunda,sa velikom platom,a on i klupa mu se ljulja,a prva postava dalje od svemira.Sto kazes prepoloviti mu platu ili dati trecinu,pa neka greje klupu ako mu odgovara.
G

Grobar pravi Nis

pre gotovo 3 godine

Druze, Scekic je dosta koristan igrac. To sto ti to ne vidis je tvoj problem, ali da stavis u isti kos njega i ove pijavice kao - Smiljanica, Jojica, Obradovica, Gigica je bezobrazno! Decko igra za reprezentaciju stalno, cuti i daje maksimum, za razliku od Lazara Markovica, Obradovica i Jojica koje ti gotivis, a koji su nemorivisani i umisljeni, a nista ne pokazuju na terenu!
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Jos pamtim onaj gol Austrijancima kada je zalomio igraca i desnom sa ivice senaesterca zabio uz samu stativu...a cini mi se da mu je to bila treca utakmica u reprezentaciji i time pokazao da se radi o odlicnom igracu kojeg je sada vidimo obozavao i veliki Radomir Antic sigurno ne bez razloga. Steta zbog povreda jer je mogao jos puno da da reprezentaciji a samim tim i da igra u nekom od velikih klubova ali takva je sudbina!!!
p

pljekaluktucanakupus

pre gotovo 3 godine

Kao sto si i sam rekao nisi izvukao svoj maksimum zbog povreda,ali imao si vrhunsku karijeru.Najbitnije je da si zaradio i obezbedio sebi i svojoj Porodici normalan zivot.Sad mozes da ga ifras rastereceno i sto se kaze za svoju dusu! Bravo brate!
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ivane bio si odlican igrac u prvom mandatu kod Djukica, Jokana ali rano si otisao u inostranstvo to je greska nasih mladjih igraca...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ćuti još i spojio dve godine u klubu. Sad sezona max. Šteta, on i Jovetić curly brothers. Jovetić sa 18 ode on makar 21 dočekao.