Komentari na vest

Pogodak u 20. sekundi, mučenje 90 minuta: Anti-fudbal na Banovom brdu i crnogorska pretnja Crvenoj zvezdi (VIDEO)

b

batabane

pre gotovo 3 godine

Strasno kad trener nema osecaj,a ni hrabrost za igru.Non stop pisem da kad su na terenu zajedno Scekic i Zdjelar,da Partizan nema tecnu igru i da se muci kao sto je i autor teksta napisao.Onda tu dodas i Miljkovića,bez ucinka u pomoci napadu, i lepota.A protiv Spartaka Zivkovic je stvorio sijaset sansi svojim ubacivanjem i odlicnim centarsutevima.I Grobari ne glupiraj te se i ne trpajte u isti koš sa njima Markeca,pa ni Jojica,koji i uz slabija izdanja su za njih druga dimenzija.Samo oni ne trebaju da igraju po krilima vec u veznoj liniji.Znaci moraju da igraju igraci koji su najbolji na odredjenim pozicijama,a ne da bi pravio mesto za Zdjelara i Scekica,Natha gura na ofanzivnom,a Suma i Markec neka greju klupu.Dakle z.vezni,(ali jedan na terenu) najbolji su Zdjelar i Scekic i gde je Zdjelar puno bolji igrač,ali ovog proleća Scekic je bio bolji i izborio startnu poziciju.Centrlni vezni,startni Natho, zamene L.Pavlovic i Jojic.Ofanzivni vezni Suma,s tim sto bih ja mozda i dao prednost Markecu.Naravno mogu oni i na drugim pozicijama kad situacija nalaze, ali trba se drzati najjace postave kad god se može.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Али ладно је југословенска мањина затворила свих 20+ утакмица у 2021., мислећи да је нејо друго време, али, НИКАД ВИШЕ 2017ТА
T

Tvrtko1

pre gotovo 3 godine

Idi gledaj vas prelaz tamo,onu sramotu.da se covjek nada da ce vas pohapsiti zbog ovoga lopovluka,nece sigurno jer predsjednik je licno skinuo potjernicu doticnom i postavio ga je tu gdje jest zbog iskustva sa mutnim radnjama
@

@Lozac

pre gotovo 3 godine

Vama koliko se secam od te 2017. do sada glavni argument bio da je to namestena titula za Partizan zbog nekoliko prelaza 1 0 na kraju 1 2 ili 2 1 na kraju 2 3 to se desava svuda pa i vama te sezone uz vise penala , ali se nesecam da je u nasim utakmicama bilo na poluvremenu 0 1 a na kraju 6 1 ili kao protiv OFK 2 0 na kraju 2 6 .
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Toliko vas boli ta 2017TA.nastimate titulu i opet nista.a krpe stampane i podjeljene na pocetku sezone.zvezda sampion hahahaha
G

Gns

pre gotovo 3 godine

Cekam naslov posle utakmice zvezda - zlatibor. Bas me intresuje sta ce napisati a da nije laz kao i namestena utakmica iz 2 u 1 i 7+
m

mali komšija

pre gotovo 3 godine

Ma, bitno da ste vi to suptilno zaključali već u 20-oj sekundi....
G

Gost8754

pre gotovo 3 godine

Mali Jović opet najbolji
R

Relja Basara1

pre gotovo 3 godine

Moj je Jović bolji od Lingarda
r

reljica basarica

pre gotovo 3 godine

NEMANJA JOVIĆ OPET NAJBOLJI KAKO SE KREĆE DOBRO
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Nemoj da smaraš sa Jovićem dečko nije šutnuo na gol
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Stvarno ne razumijem clanak. Utakmica uopste nije bila losa. Partizan je igrao onoliko koliko mu je trebalo, Cukaricki tvrdo i odgovorno, ali bez previse ideje u napadu sto je opet vise do Partizanove odbrane nego do lose igre Cukarickog u napadu. Nisu fudbal samo golovi.
G

Gost864

pre gotovo 3 godine

i šamerok šarloa je najbolji trener
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Najjači utisak ove utakmice, ako se ovo šupetanje lopte može tako nazvati, je Saša Zdjelar i njegove četiri vezane početničke (amaterske) greške za samo pet minuta drugog poluvremena. Dva puta vraćanje lopte unazad pravo u noge protivničkim igračima i dva prekršaja u opasnoj zoni gde je Čuka najopasnija. I to se zove profesionalni fudbaler, a igra na tako bitnoj poziciji zadnjeg veznog. Sa njim, Jojom, Miljkonom, Markecom, Lutovcem i još krš igrača sličnog kvaliteta, mi hoćemo u Evropu, e' jadna li nam majka.
J

Jaro

pre gotovo 3 godine

Imas 90 i kusur bodova, dao skoro 100 gololova i nisi prvak, pa to nema ni u trecoj ligi Tanzanije... Strasno sta se radi u ping pongu..
9

951357

pre gotovo 3 godine

A od tih 90 i kusur bodova, dobio si minimum nekih 50-60 na poklon. Ima li to negde, pa makar i u Tanzaniji?
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

Vi umesto da budete srećni što ste drugi na tabeli, a ne treći iza Radničkog 21. bod kao pre 3 godine, vi hoćete titulu, do polovine prvenstva bili na par bodova od zone ispadanja. Da nije stigla direktiva da morate da budete drugi ko zna gde bi sada bili.
L

Lolz

pre gotovo 3 godine

Bi i taj derbi, i sta bi?
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Tacno tako. Kakva je to liga gde prvak mora uzeti 100 bodova jer drugoplasirani ``ne moze`` da izgubi ni jednu utakmicu osim od sampiona. Svi mogu da kiksnu osim Stanoja.
T

Tanzanija

pre gotovo 3 godine

Imali ste veliki "niz". Došao derbi, i stvari došle na svoje mesto. I opet je neko drugi kriv, i opet Zvezda namešta. A jadni vi, vaš niz je znate pošten! Golac je pre neki dan dobro rekao. Zvezda je najbolji klub, tačka! Umesto da slušate legende, slušate Pantića, Vuletu, Vazuru...
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Sve je to počelo od krađe u Kruševcu!!!
S

Sascha

pre gotovo 3 godine

Tacno,ovo je olicenje super lige Sta je onda kada Zvezda pokloni bod Radu ,pa danas Radnicki,sta je onda otprilike 15 stelovanih utakmica u poslednjih par kola Sta je onda kada se ekipe sklanjaju Zvezdi,ako nema gola stize penal Sta je to ???
9

951357

pre gotovo 3 godine

Reče navijač ekipe koja je u od prošlog do ovog derbija odigrala cele 4 poštene utakmice...
9

951357

pre gotovo 3 godine

A i u te 4 je sudija pokrao protivnika da bi gromada nastavila niz.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Reče navijač kluba koji je od prošlog do ovog derbija odigrao 4 poštene utakmice, a na te 4 utakmice je sudija debelo oštetio protivnika da bi gromada nastavila niz. A što se penala tiče, 9/12 odviranih penala za gromadu nije bilo. I vi nešto o poštenju i regularnosti? Brzo ste zaboravili magičnih 5 meseci.
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

Eto posla za Predsednika i njegovo obecanje za fudbalsku bandu .
C

Conda888

pre gotovo 3 godine

Bitno je da je yveyda sinonim za lepršavost
S

Spinovanje

pre gotovo 3 godine

Nemoguće da je antifudbal. Zar Stanojeva mašina ne igra najbolji fudbal u Evropi a i šire? Dajte još dva intervjua sa njim do kraja dana, i on će to potvrditi.
D

Dejan964766

pre gotovo 3 godine

Ahahahahahahahaha daj Mocarte ne zamejavaj nas, cus pretnja :D
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Anti fudbal nije na banovom brdu, već u igri partizana.
t

tako je kako.je

pre gotovo 3 godine

"Dva crno-bela tima izgledala su u skladu sa reputacijom kakva mesecima, čak godinama, prati Superligu. Loše." da neko kaze aleksandru da je sampion te lose lige zamalo izbacio milana iz LE, sportski pozdrav
G

Gost 321

pre gotovo 3 godine

Raspali Milan, slucajno i srecno u vrhu tabele... Kalco je tek prica za sebe..., najbolji strelac i igraci i to ubedljivo Kristijano sa 35 godina i Zlatan sa 40...!? a minda smo losi, losi smo... i to bas... ali ni vi niste nista bolji...to je realnost.
e

enab

pre gotovo 3 godine

E ali to za malo,je MNOGO...
N

Nikad.. .

pre gotovo 3 godine

... slabiji Milan I serija A.
G

Gost545

pre gotovo 3 godine

"Raspali" Milan koji je lose odigrao vcrs protiv Juventisa