Komentari na vest

Pojačanja nose Partizan: Letošnje novajlije donele 85 odsto bodova ove sezone

Z

Zakk5

pre 6 meseci

Pa normalno da ce sudije gurati partizan protiv tima koji nosi Gazprom na dresovima
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Ne znam zašto zvezdašima smetaju pobede i luda sreća koja prati Partizan u prvenstvu? Gledajte u svoju avliju i rešavajte svoje probleme, nije vam Partizan kriv što vas pune tamo neka - uglavnom vaša deca iz Voždovca i Čuke koja vam nisu valjala a po terenu vam se šetkaju preplaćeni milioneri. Samo dok Zvezda niže pobedu za pobedom godinu za godinom - sve je regularno! Da ne zalazimo u istoriju i praistoriju još od pre Miljanića šta se sve i tada radilo i kako se navlačilo za Zvezdu.
d

dragi gost

pre 6 meseci

Treba napomenuti da je Duljaj selektirao ekipu a u skautingu je mnogo pomogao Darijo Srna, upalila je ta Sahtjorska veza ;)
Z

Ziveti u nepravdi-nasa realnost

pre 6 meseci

Kako svi postavljaju pitanje," da li je to realno"? Pa mozda bi i bilo da ovo nije Srbija, ali ovde znamo ko odlucuje. Ako posle izbora na prolece Partizan nastavi ovako da igra moze biti realno. Ali ako pocne da se "muci"sa protivnicima i gubi bodove od pacera, e onda znamo sta je odluceno posle izbora. Tako da, mi Grobari smo navikli da se sve odlucuje na jednom mestu, a to mesto nam nije naklonjeno i nije teren vec neka soba.
p

pdk

pre 6 meseci

Mislis zarad mira u kuci Vam je neko dozvolio da pobedjujete i okitite se titulom jesenjeg prvaka?
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Samo treba da prestane da se izmišlja sve i svašta u nadohnadama i pred kraj utakmice za Partizan i to je to. Vi se i sas mučite ali vam je štit doneo 19 bodava.
k

kalauz007

pre 6 meseci

Komentar koji odslikava realnost klubskog fudbala u Srbiji . mnogo godina unazat . Svaka cast .
Ž

Žeks10

pre 6 meseci

Ipak mislim da su sudije donele taj procenat bodova FKPattizaiu
k

kalauz007

pre 6 meseci

Zeks 10 koji si ti nesrecnik , pises o fudbalu a u fudbal se razumes kao Mara u onu stvar , ili bolje receno u ono sto visi preko dva . Zeks 10 resi mi ovu zagonetku . U sumi stoji lugar nije , na jajima lezi kokos nije . Ajde Zeksu majstorino za fudbal .
B

Banence

pre 6 meseci

NE NOSE POJACANJA VEC SUDIJE SA PENALIMA I PRODUZAVANJEM VREMENA,NJIMA TREBA ZAHVALITI NA SVIM POBEDAMA OVE SEZONE.
B

Banence

pre 6 meseci

NE NOSE POJACANJA VEC SUDIJE SA PENALIMA I PRODUZAVANJEM VREMENA,NJIMA TREBA ZAHVALITI NA SVIM POBEDAMA OVE SEZONE.
A

Ahha

pre 6 meseci

Samo umesto letosnje novajlije staviti sudije u naslovu i to je to. Pojacanja nose partizan,sudije donele 85 odsto bodova ove sezone.
k

kalauz007

pre 6 meseci

Ahha , ti si se zavadio sa matematikom ili si za vreme casova iz matematike imao duge odmore , druge nama . Vazno je da znas napisati sendvicarski komentar , bravo za tebe .
A

Ahha

pre 6 meseci

Samo umesto letosnje novajlije staviti sudije u naslovu i to je to. Pojacanja nose partizan,sudije donele 85 odsto bodova ove sezone.
S

SDGE

pre 6 meseci

Uvek bili i ostlai klasa za Zvezdin skauting.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Bog te maz'o... Pa je l' vam ti igrali Evropu, od Norvežana dobili petardu? Znači sad se prati namešena "ko to još gleda" domaća liga? Pa cvrkutaste to celu deceniju, licemeri. Sad pošteno, pokazuje dobar skauting? Da l' je realno?
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Bez obzira na rezultate, i dalje mislim da je tim šupalj ko sito. Naše prvenstvo nije merilo. Kao ni tim iz prople sezone. A najviše nam treba bolji trener.
k

koment

pre 6 meseci

Bravo momci odli;ni ste iznad svih o;ekivanja.Podr[ka duljaju i igra;ima.poja;anja su vrhunska
D

Drndo

pre 6 meseci

Smesno mi je da citam ovo. Svako iole normalan vidi sta se desava
k

kalauz007

pre 6 meseci

Drndo , drndaj i dalje mozda nesto izdrndas ..
k

kevin_i

pre 6 meseci

Videli ljudi da će igrati za džabe pa pomislili: "'Ajde da damo 150% svojih mogućnosti".
K

Kezman 14

pre 6 meseci

@Gosca samo vi ne bi trebali da komentarise o sudijskih nadoknadama malo 6 godine osvajaje ili vas poguraju sudije bude penal ili igrac manje.
M

Mitros

pre 6 meseci

Zahid je odličan tehničar i uopšte nzm kako smo ga doveli, baš sam mu gledao statistiku i on je pre samo par godina imao mislim preko 10 golova i asistencija u solidnoj kiparskoj ligi. Saldanja daje golove ali on nije klasičan špic, što se vidi po tome da često promašuje zicere ali zato je tehničar samo takav, lopta mu se lepi za stopalo i ima dobar pregled igre i dribling. Severina je jako brz igrač, odlična levica ali odluke mu nisu uvek na dobrom nivou. Uglavnom jako dobra pojačanja, dodao bih uz golmana Jovanovića koji je najbolji još od Stojkovića rekao bih. Nasuprot tome Zvezda je dovela Endijea koji je sirotinjska verzija Obiore Odite a krila im igra Lučić koji dečko ne bi pravio razliku u Radničkom Kg, na sredini pojačanje Koreanac od 5 miliona koji izgleda lošije nego Belić. Ali evo ih ovde na našim vestima da lupaju minuse i šire teorije, umesto da se pitaju kako je to moguće. A za titulu neka ne brinu zna se da njihova kako god, ali neka znaju da lažu sami sebe ako misle da je u Zvezdi sve kako treba.
@

@Mitros

pre 6 meseci

Što se tiče Zahida, njega su navodno letos jurili Junajted i Inter, čak je i Bajern bacio oko na njega, mada će pokušati već na zimu da ga dovedu. Ipak, Vazura je bio brži od svih tih milionera i doveo ga je za džabe :)
M

Mitros

pre 6 meseci

Ok možes da smeješ, ali idi na transfermarktov sajt i pogledaj njegovu statistiku za sezonu 17/18 gde je imao 10 golova i čak 17 asistencija u kiparskoj ligi koha je jača od nase! I kasnjih sezona uvek ok statistika. A kad pogledaš to i uporediš sa stastikom Lučića koji je trenutno starter na istoj pozociji u Zvezdi, onda se vrati ovde pa ponovo da diskutujemo.
@

@Mitros

pre 6 meseci

Pa to je bilo još pre 5 godina. A i uostalom, što ga tada nije uzeo bar neki Majnc ili Torino ? Okej, kapiram da je za našu ligu solidan igrač, ali imaj isto tako u vidu da on letos nije igrao protiv Danaca koji su ogolili istinu. Jeste da ste tada bili neuigrani, ali ni sada ne biste mnogo bolje prošli...
@

@@Mitros

pre 6 meseci

Ma kakav Zahid. Bayern i Mancester Y. su bili zainteresovani za Degeneka, centarfora Serifa i ovog iz odbrane sto ima ime kao i onaj Oric, sto je bio u obezbjedjenju ex preds. Srbije Milosevica, ali je gener.direktor CZ, Dr.Terzic bio mnogo odlucniji i nije stedeo novac pa je zahvaljujuci njemu ovaj trojac vrhunskih igraca zavrsio na stadionu Rajko Mitic..
@

@@@Mitros

pre 6 meseci

Taj isti Degenek, Lučić i Šerif igraju LŠ, a Zahid ne igra ni kup Peđe D Boja, samo kažem :)
L

Ljudina

pre 6 meseci

A zasluge pomoćnog trenera ? Pa on sve radi na treninzima.
L

Logitech

pre 6 meseci

I Portugalac i Italijan.
l

ljudina

pre 6 meseci

@logitech Oni uzimaju lovu a naši rade.
D

DS1989

pre 6 meseci

Pojacanja i sudije. Direktno sudije uticale kada su izmisli penal protiv Radnika u 95 minutu 2 boda direktno protiv IMT jos 2 boda i protiv Cuke jos 2 boda direktno doneli... Inace budite smekeri posto ste barem u fudbalu sponzor Zvezde pa objavite ono sto su mnogi da je sudija sa proslog meca protiv Cuke okoreli grobar i da se slikao na Jugu i ispred Juga i da su slike dospele u javnost.

AS

pre 6 meseci

Sudija je vama produzio utakmicu 102 minuta sa istim Cukarickim ali nije pomoglo protiv Zeleznicara slicna situacija kao nama nije sviran faul slicno ste prosli u jos nekim mecevima.
S

SUDIJA

pre 6 meseci

Iskreno koliko sam ja onda doneo bodova ako su ovi 85% poceli ste da me vredjate i mene i moj ocigledni trud.
Đ

Đeneral Draža

pre 6 meseci

Jedan komentar nevezan za temu. Pročitah izjavu Sava Miloševića kako svi partizanovci navijaju i za želju i Hajduk. Evo, ja navijam 40 i kusur godina za Zvezdu, u tom periodu sam upoznao puno navijača Partizana, gorih i boljih, ovakvih i onakvih, ali ne sećam se uopšte da je neko navijao i za pomenute klubove. Mislim da je to lupetanje Miloševića, pravljenje neke mreže bratstva-jedinstva dok ga ne najure odande. Eto, ako nisam u pravu, baš bih voleo da se javi neko od tih višestrukih navijača. Mislim da je to čista Savina izmišljotina.
@

@Kežman

pre 6 meseci

A kao nemate?
B

Bon.Jovi_985

pre 6 meseci

Novajlije iz sudijske organizacije su najzaslužniji za uspeh, uvek su tu da se pogura valjak bilo sa kreča ili opraštanjem cevenih kartona. Sutra da igraju sa onim raspalim Dancima opet bi popili petardu ali ovde idu izbori pa se tempira forma....
B

Burek

pre 6 meseci

Polako, još nije ni sredina sezone
P

Pa vidite

pre 6 meseci

85% bodova su donele sudije.
G

Gost999

pre 6 meseci

Ja bih rekao da su starosedeoci doneli 100% bodova, fantastičnim igrama van terena i maestralnom egzekucijom dogovora na terenu.
R

Reci

pre 6 meseci

a koji su ti ljudi?
a

aca sd

pre 6 meseci

Partizan nema bekove , stoperi su prosecni i to ce biti najveci problem ukoliko se ne dovedu pravi igraci za ta mesta .
d

drax

pre 6 meseci

Ima tu više sudije i sreće nego novajlija!
K

Kezman 14

pre 6 meseci

@Drax da mi imamo pomoc sudije a vama svaka utakmica penal ili crveni karton.

ГОШЋА

pre 6 meseci

@Kezman 14 Ћути па вама судија продужи утакмицу док не дате гол