Stadion Radnika (© Star sport)
Stadion Radnika (© Star sport)

Pomereno gostovanje crno-belih u Surdulici

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.03.22. | 11:17

Po uzoru na večitog rivala

Prošle su dve vezane utakmice kod kuće, sad kreće serija ispita na gostovanjima, pošto će od naredne četiri utakmice Partizan čak tri igrati van svog stadiona. Najpre u četvrtak gostuje u Roterdamu, na izvesnom oproštaju od Lige konferencije, posle toga ga čeka duel sa Radnikom u Surdulici, da bi do kraja plej-ofa ugostio TSC i igrao na Banovom brdu sa Čukaričkim.

Taj duel na jugu države igraće se u drugačijem terminu od prvobitno planiranog. Umesto u nedelju, tim Aleksandra Stanojevića će se ekipi Dušana Đorđevića suprotstaviti u ponedeljak, od 17 časova. Sve je posledica činjenice da crno-beli u Holandiji igraju u četvrtak veče tek od 21 sat, a kako će biti umorni od puta, dobili su dodatni dan za odmor, jer ih svakako očekuje vožnja na jedno od najudaljenijih gostovanja mimo Beograda kad je srpski fudbal u pitanju. I granitni protivnik, s obzirom da Radnik nije primio nijedan gol otkako je počeo drugi deo prvenstva.

Izabrane vesti

Sličan scenario je primenjen i prilikom gostovanja Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu. Kako je šampion države tek u petak po podne doputovao iz Glazgova, odlučeno da je da dan kasnije od planiranog izađe na megdan Metalcu.

Partizanov duel sa Radnikom biće poslednji u 28. kolu Superlige. Posle toga sledi dvonedeljna pauza usled obaveza državnih timova.


tagovi

FK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara