Komentari na vest

Ponovo aktuelna praksa iz 2010: Stanojević specijalista za defanzivce, male utakmice nam više nisu problem

č

čemu to?

pre gotovo 3 godine

Ne kaže se "učinkovit" nego delotvoran. Bar je tako poslednjih par stotina godina u srpskom jeziku.
r

re>simo arauho

pre gotovo 3 godine

Kucas youtube. Onda kucaj Partizan C zvezda 1 0 derbi maj 2010. Krstajic rusi Kadua i Lazetica. Pogledaj pa ces videti. Ne znam koliko ce to vredeti, jer ipak ti si grobar.
M

Mr s

pre gotovo 3 godine

Sad sam ja video jedna situacija slicna kao ona kada Mihajlovicu nije sviran penal na nasem stadionu takvih rusenja je bilo jos u drugim derbijima a druga situacija je izbio prvo loptu pa je naleteo na njega ,a da li se secate derbi ranije vas igrac podignutom rukom u vazduhu zaustavlja loptu ni govora od penala ,pa onda 2011. derbi na vasem stadionu lopta pogadja Rnica u koleno penal i jos zuti karton eto tako smo mi namestali .
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

A kad će 💣💣
T

Takodje je

pre gotovo 3 godine

I specijalista za ispadanje iz evrope u junu... Pardon mislio sam specijalac
r

re: objektivac

pre gotovo 3 godine

U tom derbiju koji ti spominješ kada je Radosav Petrović dao gol Zvezdi, Krstajić i kompanija su jedno desetak puta u svom šesnaestercu rušili Kadua i Lazetića, a sudija Boško Jovanetić iz Užica samo odmahivao rukom. O čemu pričaš? Pa zar ti misliš da je u derbijima koji su odlučivali o tituli Zvezda postigla gol, da bi to sudija priznao? Nikad. Tako su i Milijašu 2008 u kupu poništili gol, a nikome do današnjeg dana nije jasno zašto. Zato se vi grobari ne pravite francuskim sobaricama. Nisu bili isti tretmani Partizana i ostalih klubova. Ali vidite i samo kako se vreme promenilo. Ja sam baš 2012 godine napisao da će vas skupo koštati onih uzastopnih 6 titula, i vidite vreme je pokazalo.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Poništio je jer je Grobar. Znam iz prve ruke priču.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Ne znam samo kako vas nije sramota da pricate o tim vremenima kad je predsednik sudijske organizacije tada Babarogić otvoreni zvezdaš bukvalno nosio zvezdu.Pogledajte klipove na Youtube zvezdanesterac sve u doba Toleta i koliko delova ima.Teški kriminal zvezdin.Partizanu NIJE SMEO da se svira penal u derbiju tih godina iako je bilo minimum 3 čiste situacije da ne pričamo o tome kako našeg igrača lopta pogadja u butinu gde sudija odmah svira penal za mezimicu.Više ste para trošili od nas a zaradjivali 3 puta manje jer ste nesposobni.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Rusili Kadua i Lazetica?!Pa jel ima negde neki snimak toga da i mi to vidimo.
D

Damir Čakar

pre gotovo 3 godine

Da su Savo, Bata i Đukić puštali derbi ni oni ne bi "imali problema" u malim utakmicama.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Pravo u centar!Bravo!
G

Gost197745

pre gotovo 3 godine

I od napadaca ce napraviti defanzivca, gosn Samrok Stanojevic
G

Gromada

pre gotovo 3 godine

Ser Stanojevi nizovi u Srbiji su opšte poznati. Morao se napraviti onakav niz čisto da ne pukne nova bruka od -30, a i da bi se osigurala Evropa, pošto je vlast platila licencu.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ova mantra o problemu sa "malim utakmicama" je nesto sto vradja inteligenciju prosecnog coveka!VISE VOLIM DA GUBIM U LUCANIMA I SURDULICI NEGO DERBI I EVROPU!I te "male utakmice" su bile problem kad sudije navlace protiv Partizana sto je bio slucaj kod Milosevica ali nikakao kod bata Djorinog pulena.Ser Samrok je ispao iz Evrope i od tri derbija nije dobio ni jedan!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kad je Milošević bio tu bili ste zaštićeni kao beli medvedi. Po 3 crvena je po utakmici trebalo da dobijate, a niste ni žute dobijali. Samo nemoj o suđenju.
N

Najnovija vest

pre gotovo 3 godine

U Partizan se vraća Asen Nikolov zvani Bebeto. 😂😂😂
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Bugarski Bebeto!
P

Pa nisu

pre gotovo 3 godine

Sve je dogovoreno 🤝👌 kao po obicaju zar ne ?
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Dajte jos tekstova o promeni taktike ser Samroka.Hocemo da znamo sve pojedinosti,pisite nam opsirno o tome inace necemo moci da spavamo dve noci i dva dana.
O

Ohoho

pre gotovo 3 godine

Naravno da nisu problem više. Sve ste zatvorili unapred.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Zvezda zvanično ima sve sem derbija zatvoreno to nije ni tajna i dodje kao dobar dan nikoviše ni ne pokušava da sakrije to
@

@aebre

pre gotovo 3 godine

Pa naravno, ekipa koja igra egal sa Milanom ima potrebu da zatvori protiv Metalca, Bačke i kojekakvih amatera.
g

gostivoje

pre gotovo 3 godine

Bekovski par Aleksandar Miljković – Aleksandar Lazevski se u crno-belom dresu naosvajao trofeja, Bože Gospode, kada su ova dvojica panjeva bili prvaci države, to najbolje prikazuje šta se radilo u Toletovo vreme. Ova dvojica nisu nikad bili ni za treću ligu Srbije.
M

Ma nije to

pre gotovo 3 godine

Nego pogledaj vaše bekove tih godina. Bili ste samo očajniji od nas. Kako odmah Tole i slično? Prošao sam dovoljno sveta da vidim da smo u proseku najgori po tom pitanju osuda i teorija zavere. I Delije i Grobari. I kao narod generalno.
G

Gost223

pre gotovo 3 godine

Dok je bekovski par gobelja zander vrhunski,pa skoro kao marcelo i karvahal ili kimich alaba
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Nemoj mi samo reći da ste vi ti koji ste zasluzili titulu tih godina? Vama bekovi bili Stevan Reljic i Nikola Mikic, pa gde su tu jos specijalci Tutoric, Savio, Ignjatijevic, Bogdanovic, Isah, Eli Babalj iz australije itd.. Teski cirkus od ekipe ste bili, jedini kojeg sam respektovao je Segundo Kastiljo
L

Lokkiiiiii

pre gotovo 3 godine

Zvezda stvara evropski tim a mi se i dalje nadamo da sa igračima kao što su Lola, Miljko, Obradović možemo da napravimo neki dodatni iskorak. Ne možemo ljudi. Shvatite to. Bekovi su modernost fudbala. Može da igra Miljko a nema mesta za drugo dete Partizana, Vlalukina sa 8 asistencija prošle sezone za Metalac. Može Obradović ne može Šehović da se vrati dečko kida u Izraelu. Znam, sećam se i ja onog autogola protiv Voždovca ali bolje klinac tako da mi greši nego lopina 34 god. Krivo mi je zbog Asana, ali sada uz bekove treba nam neko dobro desno krilo i da se vrati Suma u pogon. Mislim da bi Jojić ako uđe u formu na zadnjem veznom bio najveće pojačanje. Levo Holender i Riki napred. Trozubac Zdjelar-Jojić-Suma, okej. Kako to da baš Vujačić ne može da ide a baš za njega ponuda, a npr NEVEN SUBOTIĆ JOŠ NIJE NAŠAO Klub. Neko nas planski uništava...
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Sto se tice Subotica,sama cinjenica da nema klub,a zna se koliko je kvalitetan stoper bio, govori sama za sebe.Znaci da je u pitanju neka povreda sa kojom moze da igra, ali kako.Pa pola Bundes lige bi se otimalo za njega.Vujacic je super i pametno je sto ga nisu prodali.Vidis ja tu strahujem od Sanicanina.Nisam ubedjen da on može u Partizanu igra.Vise vere imam u Banjaka.Jos bolje da su Vitasa vratili.A sto se tice suvisnih,sto dzaba leb jedu u Partizanu,a i stete igri i rezultatu,to mora da se odmah prekine saradnja.Dali.prodaja ili raskid,kako ko.Samo bih ja te za odlazak podelio u tri esalona.Prvi.esalon odlazak odmah, bezuslovno.Drugom esalonu bih dao jos jednu sansu,ne duzu od 6 meseci.Treci esalon bi bili mladi igrači koji moraju na kaljenje,na pozajmice.Prvi esalon: Miljković, Brezancic, Smiljanić,Scekic (odigrao je nesto i ne tako lose,ali suvise spor,kad sutira ko da se saplete na loptu,i zauzima mesto boljim igracima,zato).Drugi esalon: Obradović, Lutovac,Jojic, Treci esalon: pre svega Stulic,ali i svi drugi mladi igrači za koje se ocekuje da postanu prvotimci.
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

Grobari treba da krenu u borbu protiv najnesposobnije i najpokvarenije uprave u istoriji Partizana!
g

gost kost

pre gotovo 3 godine

Najbolji fudbaler Partizana iz 2010 godine je bio Tomislav Tole Karadžić. Nepremostiva prepreka svim Zvezdinim fudbalererima.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Zato ste u derbijima maltretirani.Ko je kriv zvezdi što ima u završnici prvenstva bod više od Partizana i Partizan ih pobedi u derbiju.Što niste sprečili projektil Petrovića sa 35m.Što niste sprečili Dijaru da vas ponižava svaki derbi?Što niste sprečili Tejga i Klea da vas odučavaju od fudbala nekad i sa igračem manje?Kako ste vi tako nesposobni i loši uopšte došli u situaciju da budete egal sa Partizanom 3 godine za vreme Toleta to mi nikad neće biti jasno.Morali smo u derbijima da vas otresemo i pokažemo ko je tata.
R

Rtyf

pre gotovo 3 godine

Pa izjavi lik opusteno kako se LK smatra najslabijim uefinim takmicenjem ali nije bas tako po ekipama koje igraju. Ne nego je najjace takmicenje? Aj matori je l jace od LE? Ili jos gore od LS. Kakve izjave polupismenih likova.