Aleksa Vukanović
Aleksa Vukanović

Ponovo radi linija Kruševac – Gangvon: Aleksa Vukanović u Koreji za 600.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.11.18. | 08:59

Putevima Uroša Đerića…

Uroš Đerić je otvorio liniku kada je pre dve sezone dres Napretka zamenio opremom Gangvona, a sada bi istim putem mogao i Aleksa Vukanović. Jedan od najboljih igrača u tekućoj sezoni Superlige je baš nedavno za MOZZART Sport rekao da se nada da bi već ove zime mogao da se naplati u inostranstvu, a Sportski žurnal danas otkriva i na šta je mislio. Žurnal naime piše da je Vukanović na oku korejskog Gangvona, te da u Kruševcu svakog dana iščekuju ponudu vrednu 600.000 evra!

Izabrane vesti

Ako sve bude kako treba, sa strelac 10 superligaških golova u uvodnih 16 kola – najjefikasniji je igrač u ligi – u Gangvonu bi zamenio baš Đerića. Njemu je Koreja legla, sa 23 gola bio je drugi na listi najboljih strelaca u regularnom delu sezone (Gangvon se zatim takmičio u plej-autu i brzo obezbedio opstanak) i očekuje se njegov januarski odlazak u nekih od bogatijih klubova iz Kine.

Tu na scenu stupa Vukanović, koji je u nekoliko navrata bio interesantan i Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali večiti nisu uspeli da dogovore posao. Ako Gangvon na sto tresne 600.000 evra Čarapani neće praviti problem Vukanoviću

Šteta za Superligu, ali zaslužio je Vukanović da se finansijski obezbedi. Godinama je već među najboljim igračima prvenstva Srbije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksa Vukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara