Komentari na vest

Poređenja: Zvezda i Partizan kao bogataši naspram Rumuna

k

kolodin

pre preko 2 godine

Od Partizana moze samo da uzima, a da sipa nikako... Pavlović, Stevanovic i Sadik su doneli zaradu od preko 20 miliona zadnju godinu, a nije ulagano u igraci kadar..
D

Deyan X

pre preko 2 godine

U Rumuniji su privatni klubovi. Ovde drzavno-mafijaški.
D

Dil

pre preko 2 godine

Bogatasi koji duguju drugoligaskim klubovima. Cirkus.
B

Boxi

pre preko 2 godine

Suma prima 1milku, u redu je, koliko primaju: Borjan, Dragovic, Degnek, Sanogo, Ben, Falco, Dioni, Katai,Risario 😁😂
J

Jovan D

pre preko 2 godine

Posto Suma moze da zaradi sa bonusima i do 700k , zasto se ne napise koliko Ben moze da dostigne sa bonusima? I Dragovic je naravno zanimljiv isto kao i Natko na primer.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Jeste država ih finansira, ali isto tako uzima i od jedni I drugi. Ako ste ikada u prilici da popričate sa igračem Zvezde i Partizana, reće vam sve, i biće vam u jednu ruku drago što su vam rekli kako se radi i koliko krade država, a u drugu ruku ima da bude tužno i onda se pitate zašto navijam za ove.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Zato što Rumuni nemaju Vučića i državni Telekom koji sipa novce u klubove a odatle se preusmerava u džepove huligana koji rade za vlast po potrebi prljave poslove.
n

nebo

pre preko 2 godine

I kod Zvezde i Partizana pola tih plata zavrsava u privatnim dzepovima
S

Slanina

pre preko 2 godine

Zato sto je Rumunija za Srbiju uredjena zemlja. Sportski pozdrav.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Jeste li sigurni da je Suma plaćeniji od Natha ili da Dragović nema veću platu od Bena?
S

Sghsg

pre preko 2 godine

Steaua nema nista losije rezultate u evropi od zvezde. Zvezda i partizan su masine za pranje para za svaku vlast. U rumuniji su klubovi privatizovani pa vlast ne pere pare preko njih paistim ne treba para kao zvezdi i partizanu.
F

FDGR

pre preko 2 godine

Ne treba za Srbiju geldati Zvezdu i Partizan, u njih drzava sipa kao sto ni bogati arapin ne bi sipao kad bi ih kupio. To je potpuno neregularno da se oni takmice sa ostalim nasim klubovima u istoj ligi. Treba videti kolike su plate u Cuki, Vosi, TSC-u, Radnickom, to kad bi se pogledalo, videli bi da niko ne moze ni blizu da pridje ovim ciframa sto rumuni daju na palte.
G

Gosthhhcccc

pre preko 2 godine

preplacuju ih zato sto ne trose svoje pare...
D

DFGR

pre preko 2 godine

Iako ih drzava finansira ko rupe bez dna, ne misli valjda neko da igraci Zvezde i Partizana stvarno dobijaju te pare. Dovoljno je pogeldati ko sedi u upravi tih klubova pa da je jasno da se radi o ozbiljnom pranju para. Zasto Zvezda uvek dovodi iz italijanske, grcke lige, povratnike iz arabijskog sveta? Zato sto su to dobro uigrane veze sa menadzerima.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Све ове набројане цифре играча у Србији, одузмите по најмање 30% које играчи "дају на руку некоме" и долазите до цифре Кипчија, Будескуа, Кесруа и осталих румунских ветерана. Позз

Blento

pre preko 2 godine

Pa realno koliko smo vise igraca prodali i i igrali evropska takmicenja normalno je da imamo vece budjete imali bi najbolje budjete uz dinamo da se ne krade i dq se ne daju pare na svakakve gluposti,po meni treba da se javno na oficijalnim stranicama objave budjeti svih klubova u Srbiji i svaki dan da se pise za sta ide svaki dinar iz kluba ako je cistacica 5 din pisi 5 din za platu cistati i tako dalje da imas coveka koji se samo tim bavi u klubu i nebi bilo toliko hejtova i svega ostalog.
А

АШАШСЛЊЂМЕ

pre preko 2 godine

Колико дуго ће Будеску имати 32 године, стално има 32
K

Koji moj

pre preko 2 godine

Marin je bio ubedljivo najplaćeniji igrač u istoriji našeg fudbala sa platom odoko 1,2 miliona evra
G

Ghjg

pre preko 2 godine

Ja sam cuo 12 milijona
S

Suma

pre preko 2 godine

Ne bih rekao :)
A

Alrx grobar

pre preko 2 godine

Upravo tako, svako moze da pronadje vest kad je Marin otisao kad su medijo konacno priznali da marin ima oko 1.2m evra platu. Takodje postoji izjava Terzica da je nudio Marinu tu platu ali on u tom prelaznom roku nije prihvatio ponudu, tek kad je u Oly pao u drugi plan dosao je u Czv
9

951357

pre preko 2 godine

Ajde bolje to procitaj. Marin je toliko uzeo sa bonusima za godinu i po. A najvecu platu je imao vas Tosic sa 850k godisnje, bez bonusa. Zato ste mu i dalje duzni iako je jos pre 2-3 godine otisao.

Д

pre preko 2 godine

Па лако је Звезди и Партизану када их финансира држава.
s

smesno...

pre preko 2 godine

klasičan aperthejd, 710.000 evra nema socijalno topli obrok a prošle sezone bez evrope ove liga konfederacija

ANALIZA

pre preko 2 godine

Partizan baca pare na neznalice..Suma najplaćeniji igrac a od njega Katai, Ivanic boji za dve klase...
C

Chelsea123

pre preko 2 godine

Zato su u dugovima ,Zvezda 73mio a ne verujem sto Partizan nema makar 50.
Q

Qwe

pre preko 2 godine

Ma ovo sto rade Zvezda i Partizan nije normalno. Ne moze srpski klub toliko da placa, nije prirodno i normalno. Sve plate treba da budu prepolovljene, pa da kazemo da je u granicama normale, pvako nema smisla. Zato su i dugovi 60, odnosno 30 miliona.