Komentari na vest

Posle 87 uzastopnih nastupa u Premijer ligi, Arteta zabrinut za Saku - i to pred derbi sa Sitijem

A

Allez les sang et or

pre 7 meseci

Ako je neka uteha, Arsenal ima bar nešto približno tom Audi kupu u Evropi.
š

štaebre

pre 7 meseci

Šta plačeš sad njuko, treba da pauzira jedno 2 meseca pa da ti dođeš pameti da niko ne može igrat 100 mečeva zaredom
И

И

pre 7 meseci

Јесте да Ситију фале Де Брујне, Родри, а Силва и Стоунс нису 100% спремни, али Арсенал ће без Саке тешко. Још ни Мартинели није ту, брзине нема. Арсенал је без Саке слабији 200% јер је то једини играч уз Одегарда који је достигао баш тај ниво светске класе. 14 голова и 11 асистенција прошле сезоне у систему са толико дефанзивних обавеза може само неколико играча на свету.
a

aldeles

pre 7 meseci

Pa niko nije od čelika. Momak odigrao svih 38 kola prošle sezone, svih 38 kola u PL pretprošle. Ne shvataju da trebaju da ga odmore bar nekad, na šta su dali 300 miliona ako ne mogu da odmore Saku protiv Lensa, a očigledno ne mogu? Onaj momak Wahi od 30 miliona što im je sinoć dao gol i asistenciju, je za Haverca od 70 miliona Ronaldo lično.
S

Saturn

pre 7 meseci

I taj Haverc je s Leverkuzenom igrao top , dal bi se taj Wahi snasao u Arsenalu i vecem timu , drugo je igrati u Leveru , Lensu , Brajtonu gde nisu toliko velike ambicije
S

Saturn

pre 7 meseci

Arteta druze iscedio si momka , odmori ga da ne bi ulazio posle u hronicne povrede
G

Ganer

pre 7 meseci

Kakva greška Artete...Saka nikako nije smeo da igra. To je svaki navijač video i prokomentarisao pre utakmice. Nije loš ni poraz od Lansa jer su se malo uzdigli bez pokrića. Kada imaju prednost, tim se ponaša kao da je utakmica gotova umesto da je privedu. Tako je isto bilo protiv Fulama i Totenhema. Prema ovakvoj igri, nema šta da tražimo protiv Cityja.
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 7 meseci

Razumljivo je da je Arteta hteo najjaci sastav da izbaci da razbiju 3,4 kola i obezbede prolaz da bi odmarao igrace. Ali rizikovati sa rovitim Sakom je cista glupost. Umesto da je izmesao tim stavio Nelsona tu on je usro motku sad. Ionako Arsenal ima previse povreda. Protiv sitija X je kao 3 boda.
t

the

pre 7 meseci

Nećeš ti sigurno igrati protiv Sitija, smiri se.