Filip Damjanović (©MN Press)
Filip Damjanović (©MN Press)

Posle Burmaza, Voždovac prodaje i stub odbrane

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.01.24. | 20:03

Filip Damjanović već bio viđen u Ujpeštu, Konja niotkuda kvari posao Mađarima

Voždovac je tokom jesenjem dela sezone bila jedno od prijatnijih iznenađenja Mozzart Bet Super lige, na zimsku pauzu je otišla sa šeste pozicije, ali će u drugom delu takmičarske godine imati vraški težak zadatak da se tamo i zadrži, pošto se sa pauze vraća značajno oslabljenja.

Mesec dana nakon što je ostao bez drugog najboljeg strelca šampionata Borisava Burmaza, tim iz Zaplanjske izgubiće i stub odbrane – Filipa Damjanovića. Visoki defanzivac ponikao na Krovu tržnog centra pred transferom je u tursku Konju, potvrđeno je Mozzart Sportu.

Izabrane vesti

Damjanović je zapravo bio na korak do potpisa sa Ujpeštom, ali se u međuvremenu pojavio osamnaestolasirani klub turskog šampionata, ponudio bolje uslove i namamio ga u tamošnju Super ligu, te će osim u slučaju novog preokreta 25-godišnjak krenuti put Turske.

Momak kojeg prvenstveno krasi odlična skok igra na obe strane terena, svakako je već napustio Kipar gde se ekipa Marka Savića priprema za drugi deo sezone i u narednim danima će promeniti klub. Za Voždovac je ove sezone odigrao 16 utakmica i baš kao Burmaz dao veliki doprinos visokom plasmanu Voždovca. Ipak, novac koji će doneti u kasu Zmajeva biće značajno manji od 400.000 evra, koliko je njegov doskorašnji saigrač transferom u Rapid iz Bukurešta, budući da je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa beogradskim klubom.


tagovi

Filip Damjanovićfk voždovacZimski prelazni rok 2024TransferiKonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara