Komentari na vest

Posle samo 169 minuta... Zvezda traži klub da udomi Kabića

г

гладијатори

pre 3 meseca

Дајте га у Јединство из Руменке... прави човек за комбинат.
P

Pa1

pre 3 meseca

Mislim da mali uopšte nije loš ali mi deluje prepotentno. Treba ga malo spustiti na zemlju i biće od njega dobar igrač
K

Kon

pre 3 meseca

@Pa1Deluje prepotentno? Nešto slično je i dr. Alfa izjavio za Motiku. Motika je došao nadobudan po rečima doktora. Ovaj prepotentni 800.000,a nadobudni 2.5 i pravac pozajmice.
P

Predlog

pre 3 meseca

Nek Voša otpiše 400.000 eura i neka ga vrate u NS sa Milunovicem ili Spajicem Cuo sam da je zvezda pola platila
D

Dobar potez uprave

pre 3 meseca

POZAJMICA I JESTE NAJBOLJE RESENJE ZA NJEGA DA IMA VISE PROSTORA ZA IGRU I DA STEKNE POTREBNO ISKUSTVO, I MIJATOVIC I NEDELJKOVIC SU BILI NA POZAJMICI PA STA IM JE FALILO, NISTA!
E

Eaeks

pre 3 meseca

Kakvo muljanje pa ovima ni Nigerija nije ravna
d

darves

pre 3 meseca

mali je svetski igrac, zvezda gresi sa njim
a

ajde...

pre 3 meseca

U čemu? U klikerima.
д

дон јое редингтон

pre 3 meseca

мали је направио глуп потез , ако су га већ италијански клубови тражили , каква звезда лига шампиона на дугом штапу , бегај у лигу петице па и ако оде на позсјмицу сигурно ће бити далеко боља лига од ове наше ... изузетно глуп и наовам потез
s

salealek

pre 3 meseca

Sram vas bilo.Otimate decu drugim klubovima koji nisu na jaslama drzave i drzite ih na klupi za rezervne igrace.Posle toga ih prodate kada ste im ubili formu i vratili ih unazad nekoliko godina.Zvezdo,od srca ti zelim da ne osvojis nista ove godine.
J

Jahahaha

pre 3 meseca

Da, Vojvodina bas nije na drzavnim jaslama...Srbijagas, Juzna Backa, grad......postenjacine, snalaze se..daju iz svog dzepa🤣
D

Don Vito Corleone@Comiiiiii

pre 3 meseca

@Comiiiiii – Poštovani g. Comiiiiii, gledali smo LŠ, gde smo osvojili 32. poslednje mesto u svim grupnim fazama LŠ! To je bila bruka stoleća! A, u timu su bili kompletno svi galaktikosi iz Afrike (osim Kangve), u po dva poluvremena! Za vašu informaciju izvesni Kraso, kojeg vi svrstavate u “mastor fudbala” je igrao i klasičnog napadača i iza klasičnog napadača i što je pokazao?! Pokazao je da je klasičan drugoligaški igrač! Razlika u individualnom kvalitetu između igrača iz LŠ i ovog izvesnog Krasoa je tolika da je nemoguće ne primetiti je! S druge strane, rečeni Bukari od svih kvaliteta za savremeni fudbal ima samo brzinu, a ona je nedovoljna! Bukari je nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji “1 na 1”, limitiran za ozbiljan fudbal! Setite se onog njegovog kontranapada u Bernu, kada je pretrčao pola terena i došao do golmana Jang Bojsa i jednostavno se zakucao u njega! Uživajte i dalje u igrama galaktikosa iz Afrike!
1

11211

pre 3 meseca

Prijatelju ti nemaš život!
L

Lalaš

pre 3 meseca

Samo ga nevraćajte u Vojvodinu da je bio pametan bio bi glavni igrač više ovako neka greje klupu tako mu i treba što dalje od novog sada !!!!
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Posaljite ga barem u neki klub u nasoj ligi da imamo sto jace klubove a ne da jacamo strane klubove.
F

Fffobac

pre 3 meseca

Igrac ima potencijala da prevazidje Mirka Ivanica. I Kabic nije krilo nego ofanzivni vezni. Uporno ga stavljaju na krilu u Vojvodini dok je bio samo da bi levom logom ulazio ka unutra. Na celu mu pise da je vise “Isko iz Reala” nego krilo neko. Na kaljenje u : Celje,Koper,Tsc… Nema mnogo izbora gde ga poslati. Ako ga salju u belgiju ili rusiju pa i druga ili prva italijanska liga racunajte da je prodat.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Umesto u insotranstvo dečko će da se kali u Javoru iz Ivanjice!
D

Don Vito Corleone@Boyco

pre 3 meseca

Nisam to ja! To je onaj mali kradljivac moga Nika poslao komentar pod mojim Nikom! Ja i dalje dajem punu podršku g. Terziću i svim igračima, a posebno sjajnim Afrikancima! Sa njima ćemo biti šampioni po 8. put uzastopno! “Igra Zvezde danas pravi lom, za nas ona već je šampion, mnoge bitke zbog nje prošli smo, na staze slave da je vratimo”!
O

Objektivoo

pre 3 meseca

Zvezda (Terza) iskreno preteruje sa dovedjem mladjih igraca koji im ne trebaju ni kao 3 opcija a negde bi bili prva ili bar prva zemena.... Terza na to ima pravo to radi u inat da Partizan ne bi pokupio igraca "jer mu se moge" ali vidim da je bas mnogo mladjih igraca propalo i nisu odigrali ni 90min kako treba a nisu dosli dzabe. Lose i za te igrace i za Zvezdu a i za ostale timove koji bi ih rado imali u timu.
S

Steva ns

pre 3 meseca

Još jedno pojačanje za niš izgleda
D

Don Vito Corleone.

pre 3 meseca

Otišao je Bahar, a došao je Milojević, koji je na liniji i on će celo proleće forsirati Nedaje, Đigu, Kangu, Olanjiku, Krasoa, Bukarija i Kangvu! Samo mlad igrač koji je klasičan degenerik sa fiziološkom tupošču, kao osnovnom dijagnozom, može ostati u Zvezdi i pristati da bude ikebana na klupi i rezerva Afrikancima, koji su nam doneli poslednje 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ! Ista je situacija i sa Kabićem koji nije dobio šansu pored galaktikosa tipa Olanjike, Bukarija i Krasoa! Preporuka baš za sve mlade igrače Zvezde: Tražite ispisnicu pod hitno i bežite glavom bez obzira, iz tog Zvezdinog bermudskog trougla!
B

Boyco@Don Vito Corleone

pre 3 meseca

@Don Vito Corleone - Ola-la, kod tebe je došlo do pravog kopernikanskog obrta u razmišljanju! Do juče si davao bezrezervnu podršku Terziću i svim igračima sa posebnim akcentom na Afrikance! Verovatno si i ti shvatio neke stvari, pa si revidirao! Ako si se iskreno pokajao, neka ti je prosto!
C

Comiiiiii

pre 3 meseca

Umesto Bukarija i Krasoa? Oni losi? Decko ajde Olajinka potrosen igrac,ali ova dvojica jedan brzinac drugi mastor fudbala. I Kangwa je fizicki i tehnicki bolji. Kabicu su potrebni minuti da bi podosao jos.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Sve igrace sto si naveo u textu je forsirao I sam Barak. Prema tome nije mi jasno cemu tolika panika. U prvom timu max po sezonibdva ili tri mlada igraca. Nemamo svih 11.. I veruj mi ja bih bio prezadovoljan. Neka odigraju po sezonu dve da se uzme lova prize igre u svom (nasem) klubu I za reprezentaciju. To je to..
T

Terza,Mrkela,Marin

pre 3 meseca

Nismo ga mi doveli keve mi….😂
Z

Zapamtite

pre 3 meseca

Ovaj komentar, za godinu dana svi će ga ovde hvaliti, i napadati Zvezdu što ga je pustila. Svaki dan imate takve primere.
m

mare fkv

pre 3 meseca

Hteo si po svaku cenu da odes, a nisi ni sumnjao da ce ta cena da bude da se potucas po kojekakvim IMT-ovima i Graficarima...
V

Vinko79

pre 3 meseca

Šteta što Urke nije došao u Partizan. U Zvezdi je samo stagnirao. Šteta..
Z

Zvezda Petar

pre 3 meseca

DECKO JE BOLJI OD LUCICA 3 PUTA,BAR.
@

@345267877777

pre 3 meseca

Platio je ceze pola tj 400 h a ako ne plati do kraja maja na uefa sud. Kad su alavi nek ih oderu
N

Nebitan63

pre 3 meseca

Jos jedan majstorski Transfer Terzica i Mrkele.Letos ga hvalili digli u nebesa a sada neznaju sta ce sa njim.Ali zato je placen "samo" 800 hiljade eu.Njinim manifetucima nema kraja.UPRAVA NAPOLJE
A

A I

pre 3 meseca

I berzanima da Vojvodina naplati sa falšom za sve ove decenije uzurpacije
M

MFDFG

pre 3 meseca

Jos jedan talenat koji je Zvezda ugusila. Svakom mladom igracu bi mnogo bolje bilo d aode u TSC, Cuku ili cak Partizan nego da nestane u Zvezdi kolko god vece pare da trenutno dobije.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ako valja isplivaće prosto.
S

Sloboda uzice

pre 3 meseca

Dobar bi bio za Slobodu uzice,on za superligu nema snage,tj sporo se razvija kao igrac(talenat nije sporan).
G

Gvardiola

pre 3 meseca

Bravo Mrkela, jos jedan veliki promasaj
P

Protiv..

pre 3 meseca

Trajala u kupu nije pravio razliku i svaku je vratio nazad umesto da pokusa nesto. Ne mora vanserijski potez ali makar pas unapred... Ej treceligas, nzm sta su gledali kad su davali 800k bolje da su dali za Bukineca levog beka jer je dete moglo lagano ls da igra nista gori ne bi bio od Rodica a 17 god
ч

чика Миша Косановић

pre 3 meseca

то би и трезан видео да није класа...
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Dečko je nikakav igrač i bez ikakvog rezona je doveden u Zvezdu!!!Koja je i tad a i sada sa 5-6 igrača pa i vide,iz omladinske škole na pragu i u prvom timu!!!Nista Zvezdi nije trebao a ne treba ni sada!!!Kombinacija za obrt para bez ikakvog rezona!!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Problem je glava, stav, vidjenje fudbala i svog mesta! Sa njim je trebalo da radi psiholog, mesecima unazad! Pozajmica ne rešava ništa! Isti problem će biti i na leto! Zvezda prvi tim mora da ima psihologa sa iskustvom! Ne može Miloje da bude menadžer, trener, otac, psiholog, savetnik ...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Pa imali smo ali nam nije valjalo pa smo oterali i hteli Miloja. Sad da ćutimo i trpimo.
G

Goran Gogi

pre 3 meseca

Pitanje je zasto je i diveden rezervista vojvodine??? Neko debelo guranje u pitanju
г

гост 1312

pre 3 meseca

Замисли кад ти човек који са фудбалом има везе колико и ја са насиним свемирским програмом, а који је случајно председник ФК Војводина каже како ни један тренер малог не види у екипи и да није квалитет ни за 22 играча, а ти који себе сматраш фудбалским магом и случајно си место у ЦЗ-у на месту директора ФК ЦЗ-а даш 800 хиљада евра и доведеш га! Није овај мали проблем, суштина је да се ово десило до сад безброј пута и да су у питању десетине милиона обештећења, плата, за играче који нису ниво ни Радника из Сурдулице. Што би љубитељи лика и дела рекли, ‘де смо били пре њега, печурке и није било за шампон… Нико се пита ђе ћемо бити после њега, кукала нам мајка!
Z

Zunzilend

pre 3 meseca

Hahahah, kakva sprdacina od kluba i lige, hahaha...
D

Delija33

pre 3 meseca

Ovo se znalo vec od pocetka da sezone. 5 golova u vosi nije dao ne znam ni sto su ga doveli
M

Mujagic

pre 3 meseca

Je li se seca neko Zbiljica kad je komentarisao da je odlican posao vojvodine obavljen, kad su ga “prodali” Zvezdi, jer decko ne vredi ni blizu toliko?
м

могао би да се кали у

pre 3 meseca

Ултра Копу,да ради као асистент керамичара,ту би и стручњаци имали увид у његов напредак...
K

Korner

pre 3 meseca

U Nis ce on
O

Ok

pre 3 meseca

E moj Mrkela pa ovo ti je jedini igrac u napadu koji igra levom nogom ali vi ste moderni sve kontra. Levaci igraju desno a dwsnjaci levo. Ovaj momak ima sve da ubija po levoj strani. Sa Mitrovicem desno i recimo Sremcevicem na leto imas napad. Utrapi bre ove strance na kojima ste se talili niko ne pravi razliku. Gurni Lucica i Sljivica u sredinu i trazi da razviju pas igru. Smesno je sto se svaki vas napad zavrsava centarsutom. Ispada da samo centarfor sme da gadja gol. Gde su vam sutevi i pasevi po sredini, utrcavanja. Gomila beskorisnih stranaca.
M

Manche

pre 3 meseca

Oprane pare !
Š

Šta je

pre 3 meseca

Je loše u pozajmici, bolje negde igrati, nego grejati klupu. Pa sva ova deca koje Zvezda prodaje, su bili u Grafičaru na pozajmici. A sad dobijaju po 8,9,miliona za njih. O čemu vi pričate ljudi.
R

Rodoslov

pre 3 meseca

Ovde nije rec o pozajmici kao takvoj, nego o ambiciji blizanaca da preuzmu najtelontovanije igrace u ligi i onda ih upropaste. Lepo je rekao veliki Nemanja Matic, ne idite u BG blizance!
@

@rodoslov

pre 3 meseca

Pa to radi i msnčrster siti, pokupovali sve, i samo ih šalju u svoje filijale. A to hoće i sa Mijatovićem.
v

vidi rodoslov

pre 3 meseca

mancester placa Mijata 12 miliona,a dete ima 18 god. mislis da su ludi da tek tako bace tolike pare. Mijat je sledeci Haland zivi bili videli....Napred mali
P

Popsi

pre 3 meseca

Pričajete šta vam je volja, ali on je ipak standardni član reprezentacije.
z

zvezda LUX

pre 3 meseca

Sigurno za minimum 50% bolji igrac od drveta Lucica...koji dribla svaki put na istu foru i to je to...
K

Kh

pre 3 meseca

Secam se izjave predsednika Vose koji je rekao kako ga niko nije ni hteo i da su ga bukvalno uvalili Zvezdi za 800 k
P

Popsi

pre 3 meseca

Reprezentativac Srbije ne može ds bude uvaljen.
3

346347345845

pre 3 meseca

Zvezda do sada nije platila ni cent ali to zbiljic ne sme javno da kaze
G

Gari 021

pre 3 meseca

TSC ili Ferecvaroš Pa da vidiš kad krene da kida uz neophodnu minutažu.
U

Urarat

pre 3 meseca

To se desava kad ti u zivotu nije nista sveto. Umesto da sa Vojvodinom imas ambiciju da osvojis titulu i da postujes taj grb i grad, ti ides u blizance. Uzas!
A

Aco CZ

pre 3 meseca

Jel Zbiljic rekao da ga ne vidi u 22 igraca?
h

halo

pre 3 meseca

Još jedan milion kvalitetno potrošen, hvala Bogu posle će biti "nemamo dovoljno para za boljeg špica, boljeg beka, boljeg veznjaka".
T

Tutakavela

pre 3 meseca

Auuuu sine, sta uradi od karijere?
I

I to je to

pre 3 meseca

Krece oslanjanje da prekaljenje igrace 30+ a mlade ko sisa.... Treba fotelju sacuvati... Veliki Miloje je poznat po tome sto mladima daje sansu , super... Dace bog da ne osvojimo titulu pa da se oteraju foteljasi i sipkasi i dodju neki posteni i normalni ljudi... U Potpisu, Pravi zvezdas koji kupuje sezonsku ali ne ide na utakmice zbog gore pomenutih!!!!

gemathegreat

pre 3 meseca

Ja bih ti tačno napisao šta si ti ali neće da objave.
S

Srpska Atina

pre 3 meseca

Odlican potez Zbiljica, sto se tice ovog malog...
D

Dejani

pre 3 meseca

Toliko drame i muke oko transfera i na kraju ovako da završi… Ja i dalje mislim da on ima dobar potencijal. Ratova taj je i prljav igrač, a to je najvažnije u fudbalu.
d

delija02

pre 3 meseca

Jos jedan dokaz da Zvezda kupuje igraca samo koliko da ga uzme,nemaju ni plan ni program za dalji razvoj,jedne guraju na silu (Lucic,Mitrovic) kako god da igraju daje im se 100 puta sansa,a neki sansu ne mogu da dobiju,tako su i Vasiljka upropastili
V

Vojvodina 1914

pre 3 meseca

Plakao si da ides...izvoli. Sa željom da završiš u drugoj ligi Makedonije.
C

Chiske1

pre 3 meseca

Da se niste usudili da ga vratite u Vosu!
N

Naopako

pre 3 meseca

Pazi, tebi i ostalima da kazem. Nije dete krivo, stvarno nije dete krivo verujte mi na rec. Ovo je bilo nasilno otimanje i on nije ni hteo da ode ali po partijskom naredjenju je morao. Mislim da Kabic samo treba da se izvini navijacima i da se vrati svojoj pravoj kuci i to je sve. On je nas slaninar i uvek ce biti a pre svega je DETE sa kojim se odnosilo kao sa belim robljem.
C

Chiske1

pre 3 meseca

@Naopako Hmmmm, znas kako ja nisam zlopamtilo, kada bi napravio video izvinjenja prihvatio bi ga nazad... A realno nasu decu bih prihvatao kako god da se okrene... Ovo pljuvanje po netu nije lepo slazem se...
@

@ Naopako

pre 3 meseca

Pravi Slaninar ne ide u blizance, ne pojacava konkurenciju. Pravi Slaninar postuje grb Vojvodine, i grad Novi Sad. Prodao se za novac kao poslednja prostitutka, stoga, nikad nece biti deo Novog Sada.
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

Sve ide po planu.Sta je hteo to je i dobio.
b

bakala

pre 3 meseca

trebalo je momka dovoditi da greje glupu... jedina svetla tacka je za momka (ako se dobro secam) da je usao u finisu neke utakmice u LŠ. na pozajmici neka pokida a ostalim mladim za pouku da ne idu u CZV jer pored sto imamo konstantno preglomazan igracki kadar, imamo i dosta igraca iz omladisnke skole. Šljivic je tako dobro igrao na pripremama u Rusiji, prava milina, desetka, ima osecaj za pas i igru i posle ga nije bilo vise. a i kako ce kad imamo skoro 40 prvotimaca.

Proficap

pre 3 meseca

Prucev, decko kida
N

News

pre 3 meseca

Decko je za 3 godine u Vojvodini dao samo 2 gola na 44 prvenstvene utakmice. O kpjoj to dobroj formi novinar prica? Decko je mnogo guran u mladjim kategorijama reprezentacije. Ima Zvezda mnogo bolje dece u svojoj skoli ali se uporno dovode igraci iz istih agencija I placaju velika obestecenja.
2

2305

pre 3 meseca

samo kad je Mitrovic podoban
L

Liman FCV

pre 3 meseca

Neviđeno mi je drago. Zaslužena sudbina.
Q

QWDQWDQWD

pre 3 meseca

AL IM GA UVALI VOJVODINA
s

sramota

pre 3 meseca

nije trebalo ni da ga kupuju za 800 hiljada, samo Terza pere pare sa svojim kombinacijama
P

P.

pre 3 meseca

A da nam objasniš kako je tom prilikom opro pare, šta kažeš? Kako je to u ovom slučaju moguće? Kako su crne ili sive pare postale bele? Ajde nam kaži.
E

Excellent

pre 3 meseca

@P. Tulipane,preko Ultra kop,Beograd na vodi,Pozajmice od firme Maras i Baca od 11 mil.evra itd.Wash mashinen tako se peru pare,nego ti je glava puna vakuma pa zato i nerazumes...
з

замер

pre 3 meseca

Да неће доћи Радоњић_?,а Букарија на љеву страну ,Митровића продати
M

MileBre

pre 3 meseca

Jos jedna u nizu terzinih kombinacija ...
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Vrlo dobrih partija u Vojvodini?Nesto ste propustili, imao je bukvalno na 3 utakmice po jedan dobar potez, gledao sam ga na svakoj domacoj utakmici! Nažalost kao mnogi talenti.
T

Trnjina

pre 3 meseca

Cekaj...sta se ovde desava? Predjes iz Vojvodine u Zvezdu, i ides na pozajmicu???
T

TerzA 4

pre 3 meseca

Klasicno pranje para kao i svaki prelazni rok
R

Ratatui

pre 3 meseca

Nacin da upropastis karijeru mladom igracu, da predjes u BG blizance!
g

gost iz dražnja

pre 3 meseca

Dovode igrače iz naše lige koji na kraju ne igraju i posle dovedu sumnjive strance i pre igra taj stranac nego naš igrač.I sad kuku lele daj da ide na kaljenje.Zato mladi igrači pamet u glavu.Bolje da odete u neki manji klub gde ćete da igrate nego u Zvezdu.
S

Slaninari

pre 3 meseca

Samo ga nama nemojte poslati ni dzabe, moze u Surdulicu?
s

serif nedaje

pre 3 meseca

poslati ga u Vojvodinu, tamo bi se uklopio odmah i najpre se vratio u formu
Г

Грдне ране

pre 3 meseca

Није скупо плаћен срећеом, још једсн Мотика.
G

GOSTSD

pre 3 meseca

Ne znam kako mogu da kažu da pružao skromnije partije ili da se nije pokazao kad uopšte dečku nisu pružili šansu? Što uopšte dovodiš igrača i trošiš novac (za koji konstantno kukaju), ako si na toj poziciji popunjen i ne možeš da mu obezbediš dovoljan broj minuta na terenu. Bespotrebno gomilanje igračkog kadra, a posle kukaju bez razloga za sve. Očigledno da treba da se menja kompletna uprava, nebitno što su poslednjih godina bili najbolji u našoj ligi, nekad treba menjati i kad si dobar, ne samo kad ne ide.