Komentari na vest

Posle voleja za TV špice uz Jankovićevu Kinu ostala samo još teorija (VIDEO)

K

Kokaniđa

pre 3 meseca

Voleo bih jednom da vidim duel između njega i Igora Matića u emisiji kod Anđusa a da bude obavezno i Milovan Jovanović. U čast legendarbog Barda Žive da budu u japankama a da uključe povremeno u emisiju i Slobodana Goračinova.
G

Gosty

pre 3 meseca

Ratko Dostanić je za Jankovića, Alex Ferguson lično.
G

GostPa

pre 3 meseca

Janković je gospodin, ali kao trener me nije uverio gde god da je radio. Ne znam na osnovu čega je dobio ovoliko poverenja raznih klubova i jedne reprezentacije. Stvarno fascinantno!
I

Immobile

pre 3 meseca

A što je gospodin? Jel zato što ide u Maderu, zato što su mu tata i Milojko Pantić jeli i pili godinama za džabe tamo? Po čemu je on dobio status gospodina? To niko ne može da odgonetne i i dokuči. Trenerski čovek koji se u proseku ne zadržava preko 300 dana na svom radnom mestu. Smešno kako je sve izmanipulisao na to neko gospodstvo i tako dobio silne poslove, ne zna ni on kako. On u normalnoj utakmici, sa fer suđenjem ne bi podebio Leštane. Pa pogledajte u kojoj konkurenciji reprezentacija on nije postigao gol, Liban, Tadžikistan, Katar. Fascinantno i frapantno.
I

Immobile

pre 3 meseca

Znao je u podkastu kod Ace Stojanovića da lupeta, o maderaškim pričama i nekim taktikama. Gol nije dao u ovakvoj grupi u konkurenciji Tadžikistana, Libana i Katara. Sramotan tip. Ne znam šta njegov agent ili agenti pirčaju kada ga nude nekome. Gde god je bio nikakav rezultat od prvog do poslednjeg radnog dana. A najveća baljezganja i ludovanja upravo ima po tim podkastima gde on sebe predstavlja kao genija. A nemoj da mislite on vodi Kinu nema tim, ne može ništa. Da je vodi na svetskom ili u konkurenciju neke teže grupe pa i da polemišemo, on gol čovek nije dao u ovakvoj konkurenciji. 3 utakmice bez gola. Da se ne piše i ne priča šta je radio u Belgiji, Standard Lijež od njegovog dolaska i bitisanja tavori po sredini tabele...
l

ludovan

pre 3 meseca

Nastavite, kolega... pa da posle polako uključujemo gledaoce!!!
P

Prdoje

pre 3 meseca

Trebali su dati državljanstvo hulku, oskaru,i Pele. Oni bi uboli koji gol.
A

Anđus

pre 3 meseca

Odavno smo objasnili sve u emisiji kabinetskog tipa.
k

krki000

pre 3 meseca

Pa nismo sve pVipvemivi...
L

Ludovan

pre 3 meseca

Pa naravno da su zatajile... Kad se spomene Janković u Belgiji, odmah se pale lampice!
K

Kikili

pre 3 meseca

Kineske službe su zatajile.
B

Banjaluka15

pre 3 meseca

Srpski Murinjo...
G

Gost456

pre 3 meseca

Kineske sluzbe bezbednosti su zatajile…
g

gostic

pre 3 meseca

Mali Murinjo.
K

Kabare

pre 3 meseca

Sve je o njemu davno rečeno u emisiji kabinetskog tipa.
G

Grajkula

pre 3 meseca

Sale Janković, legendarni prodavac magle.. Da mu nije bilo tate, bio bi u Zoni..