Poslednji raport Engleza: Nadamo se da Modrić neće imati veče

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.07.18. | 17:32

„Nisu nam potrebna poređenja sa generacijom iz 1966.godine“, poručio je selektor Sautegejt

Euforija trese Ostrvo. Nadaju se Englezi da je došlo to leto, i da će pehar namenjen najboljoj reprezentaciji sveta stići u London.

 Nadaju se da je došao trenutak da podginu Zlatni Globus prvi put posle 1966godine. Međutim, da će biti lako - neće. U taboru Engleske, uoči sutrašnjeg polufinala, najviše strahuju od Luke Modrića. O čemu svedoče reči Džordana Hendersona.
„Ne mogu da vam kažem naš plan i taktiku. Reći ću samo sa sam nekoliko puta igrao protiv Luke Modrića i da sam se uverio da je igrač svetske klase. Nadam se da sutra neće imati svoje veče“, poručio je Henderson.

Izabrane vesti

Selektor Sautegejt pokušava već danima da zaštiti igrače. Posebno, da ih izoluje od novinarskih priča o sličnostima sa ekipom koja je Engleskoj donela pehar namenjen šampionu sveta 1966.godine.
„Takva poređenja su nepotrebna. Uživamo na ovom turniru, jedna smo od najmlađih selekcija na ovom Mundijalu. Teško je reći koliko ova ekipa može. Gladni smo pobeda i jako sam ponosan na naš stil igre i fudbal koji smo demonstrirali. Napravili smo već neke važne stvari“, rekao je Sautegejt.

On se pohvalno izrazio o kvalitetima Hrvatske.
„Za tako malu naciju imaju neverovatne igrače. Oni su za nas veliki test. Biće užasno teško“, poručio je Sautgejt.


tagovi

Garet SautgejtMundijal 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara