Komentari na vest

Poslednji test u Sloveniji: Kako deluje Partizanov tim kad se nameri na jakog rivala?

b

batabane

pre gotovo 3 godine

Oba krila pomocna krila .Bolje da je umesto Miljkovića,dao priliku Lutovcu,posto Zivkovic nema pravo na prvoj utakmici u Evropi.Niljkovic nema kvalitet za Partizan.
D

Daki...

pre gotovo 3 godine

ocekivao sam neki jaci satav za ovu sezonu,od 5.godine navijam za Partizan,ali evo realno da kazem,cini mi se da necemo prismrdeti tituli...ne zato sto je zvezda ne znam koliko jaka,vec zato sto mi nemao kvalitet da vezemo pobede protiv ovih prosecnih timova...evropa??? mozda uz mnogo srece na zrebu
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Budi malo pozitivniji, nece bas tako biti :))
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa Zvezda nije ne znam koliko jaka, ali je dovoljno jača od svih ostalih u ligi. Vi jeste bolji ove nego prošle sezone, ali opet, fali vam klupa. Ali evo, proširili su vam ligu za nove nizove...
Č

Čitam

pre gotovo 3 godine

i sam se pitam... Zasto ovom brojcaniku pustate komentare..tip je ufuran da sve zna, a podlosti u komentarima seje li seje...za Laze Spreman 100%.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Verovao ili ne, cenzurišu me danima. Po 30x bukvalno moram da pošaljem komentar, da bi ga jednom objavili u 3 ujutru. Verovatno ni ovo sad neće da objave. A neko laže, to je sigurno, ja samo činjenicama baratam. Ali vidim da vama navijačima Partizana sa ili bez admin privilegija ne odgovara kad vam neko saspe istinu... U svakom slučaju, click, like, share, subscribe i nastavi da me pratiš ;)
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Ovo je lošiji tim od onog iz prethodne sezone. Stojke penzioner na golu, bekove nemamo, Jojić u sredini igrač manje, Pantić je prespor za krilnog napadača. Jedino smo u špicu jači, ali mnogo slabiji na desnom boku bez Asana. Ovaj tim je u rangu Čuke, Voše, Radničkog i TSC-a. Ali šta i da se očekuje od Vučele, Vazure, Ilijev? Jedno veliko NIŠTA.
B

Brate Nenade

pre gotovo 3 godine

Verujem fa si grobar, ali preterujes... Neznam šta ste toliko uzjasili na Jojica. Kako covek da zaboravi da igra.. Treba ga malo istrpeti i bice on onaj stari..evo Markec se vraca 100%u staru formu i bice tek sad pravo pojačanje. Kad nesto znas znas i ne zaboravljas samo treba vremena da se udje u formu... Poz. Svima grobarima.
J

Joakim

pre gotovo 3 godine

Lozane, to je prijateljska. Evropa ce da pokaze koliki su parni valjak a ne neka nebitna utakmica na kojoj timovi isprobavaju takticke zamisli,igrace,tandeme itd. Jang Bojs je izgubio od Altaha, Lokomotiva Moskva ne moze nikoga da pobedi,Sahtjor izgubio od nekog Rakowa. I jel to sada znaci da oni nemaju pojma? Svake godine ista prica.Partizan pobedi Sahtjor na pripremama,krece lozenje parni valjak,osovina,to je to,timcina i dodje Zaglembje i isamara ih i pravac kupanje.
G

Grobar Nish

pre gotovo 3 godine

Evropa ima da pokaze i sta zvezda moze, mnogo ste se osilili vi, a Omonija vam pokazala koliko ste tanki ustvari... Pa kada je ta zvezda toliko mocna, zasto nije dobila Partizan ovakav sa 3:0, ili bar 1:0 u Kupu? Nego samo zvalavite na komentarima, a kad i ove sezone ispadnete od nekog prosecnog tima, ima da bude kuku lele... A sto se tice Zaglebja, imala je zvezda Bersot, CSKA Kijev, Ksamaks, Kairat, Slovan, sa Levadijom nikad jacom nereseno, Cernomorec, cuti bolje...
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

A sta je to Omonija pokazala Zvezdi? Za celu utakmicu sansu nisu stvorili, Zvezda ih napadala, nije usla lopta u gol, desava se i prosli na penale. Inace je Zvezda prosle kompletne kvalifikacije sve odigrala u gostima, sto je takodje raritet. Poslednje 4 godine Evrope pokazuje kako Zvezda igra, kao i klupski koeficijent i mesto na UEFA tabeli. A sto se tice derbija, da se imalo otvorite i krenete u napad, umesto sto 5 godina igrate bunker, popili biste po 3 komada na svakom derbiju. Svaki korner ili aut kad se svira za Zvezdu, ceo tim skace zajedno sa trenerom, gledate da bude sto vise prekida. To sto vi igrate je dekadencija fudbala.
G

Grobar Nish

pre gotovo 3 godine

Pedja - taj trener Omonije je namerno tako igrao, kao i Stanojevic, njegovo pravo, njegova taktika, ne znam sta tu nije jasno... Drugo, jos jednom ponavljam, ta Omonija vas izbacila, i tu je kraj svake price, a i Milan isto, a da li je ovako, onako, nebitno covece! Pusti te pricice kako ste razbili nekog, sutirali, nadigrali, od tog vajde nema, Stanojevic je zvezdu zatvorio u derbiju i odigrao skoro egal, a na papiru imate prilicno jaci tim.... Ove sezone videcemo, kad krenu runde u Evropi i pokaze se sve, tada pisi...
K

Kg

pre gotovo 3 godine

Pa deluje kao protiv Rubina. Ziveli
k

kjkszpj

pre gotovo 3 godine

Bolje da su u fudbalski klub upumpali 20 miliona evra umesto u kosarkaski, da se ne brukaju vise
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ne može sve iste godine. Ovek KK, VK i RK, sledeće FK.
S

Slaninar

pre gotovo 3 godine

kako partizan ima krs ekipu,a najavljuju borbu za titulu. Dok je zdjelara,šćekića i ostalih nista pa igras 4 god. sa istom ekipom i sad se boris za titulu
9

951357

pre gotovo 3 godine

Opušteno, tu je i taj niz kao u prošloj sezoni... Ne pričaju oni uzalud, ima tu neke matematike ;)
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Ide niz u Srbiji gde ce opet TSC da ostavi 5-6 startera na klupi dok ih Partizan napuni sa jedno 3-4 lopte u mrezi,Proleter ce da im dodaje loptu dok ne daju gol a ako napadac Proletera udje u sansu on ce da se sagne,bezi od lopte,Novi Pazar ce opet najbolje igrace da ostavi kod kuce,stoperi Indjije ce da im dodaju loptu barem 15 puta a Vozdovac ce da gleda kako se galaktikosi dodaju.Covece kada se setim prosle sezone meca TSC-Partizan, dva sata pred mec kvota na dvojku 2.15 da bi minut pred mec pala na 1.15. To nikada jos nisam video do tada. I samo vidis TSC izlazi bez Bainovica i kompanije,neki stoperi sporaci i sve mi je bilo jasno. Partizan je jedini tim u istoriji koji je na TRI UZASTOPNE UTAKMICE u samo OSAM DANA odigrao prelaz iz keca u dvojku ili iz dvojke u keca. Inace CETRI na PET UTAKMICA u mesec dana.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Sa Jojicem, MIljkovicem i Markovicem u evropu auuu komedija 😀