Komentari na vest

Potpuna rekonstrukcija: Iz Dortmunda na leto odlazi 11 igrača, ispit zrelosti za novog sportskog direktora

B

Bombe na pomolu

pre oko 2 godine

Kako Mocart sport saznaje na samom vrhu zelja se nalazi supertalentovani Marko Milovanović iz Partizana. Cena oko 8 miliona evra. Problem je sto ga žele i prate još Real,Liverpul,Barsa,Siti i turska Bursa. Opcije su još Natko i supertalentovani (23) golman Popović .Ovima što pišu o Partizanu bi i ovi dzonsonovi spin majstori mogli da pozavide.
G

Gost83

pre oko 2 godine

Ako Aksel Zagadu ostane bez ugovora, C Zvezda bi obavezno barem trebala da pokuša da ga dovede. Pre 3 god je bio jedan od najtalentovanijih štopera u Evropi i verovatno bi se kroz slabiju ligu, kao sto je nasa, oporavio. A onda bi vec one tamo sezone pocele da stizu ponude i bez problema bi mogao da se proda za 10+ miliona €.
A

Aba

pre oko 2 godine

Steta za branta sto je dosao u bvb a ne u bayern nista losiji nije bio od gnabrija a gledaj gdje je jedan a gdje drugi.
S

Slanina

pre oko 2 godine

Apsolutno nisu isti tip igraca, al ajd.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 godine

Lista realna,ni jedan od ovih 11,nije klubu doneo ništa.

veljkoss

pre oko 2 godine

Ovi imaju vise promasaja od Mrkele

Mr 007

pre oko 2 godine

Ne potcenjuj Mrkelu.

07.08.16

pre oko 2 godine

Dortmund je razvojni klub,i tu se prica o tituli zavrsava.Plasman u LS, kroz Bundes Ligu,po mogucstvu sa druge pozicije,izlaz iz grupe LS u 1/8 finala(ove sezone ni to),i eventualno da se kroz Kup stvori neki privid o borbi za trofej.Glavni cilj je forsirati mlade,napuniti dzepove parama.Tradicionalno vec,tim je haotican,bez defanzive,takticki nedisciplinovan i rastrojen,igraju kao muve bez glave.Inace,ta okrenutost iskljucivo ofanzivi je nesto sto je pod moranjem.Kao sto Ajax ima pravilo da prvi tim,i sve selekcije igraju 4-3-3,tako i Dortmund ima pravilo da se mora igrati na gol vise.Takvi su i treninzi,pripreme,defanzivi se pridaje malo znacaja,akcenat je na tranziciji,brzini,protoku lopte,radi se na motorici posebnim metodama.Napad i samo napad,ofanziva naustrb rezultata,i ponekad besomucno forsiranje mladih,kao odlican izvor prihoda,ali i alibi za odsustvo trofeja.Naravno,Bajern je jak kao zemlja,ali i Borusija sama sebi odmaze.
p

partizan i samo partizan

pre oko 2 godine

Mislim da je u Nemackoj najvidljiviji nedostatak velikana u eliti. Hsv, Verder, Salke, Kajzer, Drezden, Magdeburg...