Aranđel Stojković (© MN Press)
Aranđel Stojković (© MN Press)

Potraga za desnim bekom: U Humskoj razmatraju i trećeg Stojkovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.20. | 16:11

Prvotimac Vojvodine na radaru struke i rukovodilaca

Mogao bi Partizan uskoro da ima u ekipi trojicu Stojkovića. Kapitenu Vladimiru nedavno se zvanično priključio ofanzivni vezista Denis, a postoji šansa da crno-beli dres uskoro zaduži i Aranđel.

Prvotimac Vojvodine nalazi se na radaru ljudi iz Humske, procenjuju da li i u kojoj meri bi igrački doprineo Parnom valjku i koliko bi ih koštao, ali se zasad ne izjašnjavaju o zaključcima.

Izabrane vesti

Stručni štab je još prošle godine identifikovao Aranđela Stojkovića kao primamljivu opciju, ali u tom trenutku je imao sigurnog Nemanju Miletića i nije se odmaklo dalje od početnog interesovanja. Kako su se u međuvremenu stekli uslovi da se razmišlja o prodaji Miletićauprkos tome što je pre dva meseca potpisao novi ugovor – tako je postalo jasno da je treneru Savu Miloševiću neohodan još jedan desni bek, s obzirom da je Aleksandar Lutovac, ipak, igrač naglašenih ofanzivnih karakteristika i samo silom prilika je „krpio“ u odbrani.

Ideja o angažmanu Nikole Boranijaševića iz Lozane doživela je kolaps, jer bi kompletan posao bio vredan 800.000 evra, Luka Cucin je u Inđiji, Periša Pešukić se vratio iz Budućnosti, mada je pitanje koliko im stručni štab veruje ako ih je poslao na pozajmice i zato se i dalje intenzivno traga za rešenjem na tom delu terena. Kao jedna od opcija i dalje figurira Aleksandar Miljković, inače slobodan na tržištu, dok je u igri i Aranđel Stojković. Veruju na Topčiderskom brdu da bi ga Voša pustila za oko 100.000 evra ili nešto više, što je daleko prihvatljivije za crno-bele nego obeštećenje koje su Švajcarci tražili za Boranijaševića.

Ako je Miljkovićeva prednost u tome što za njega nije potrebno obeštećenje, onda je Stojkovićeva u saznanju da može da odgovori na dve pozicije. Ime u Superligi izgradio je kao desni bek i to je ono što je Partizanu potrebno, ali ga je u završnici minule sezone strateg Vojvodine Nenad Lalatović pomerio u sredinu terena, gde dejstvuje kao zadnji vezni. Na toj poziciji igrao je protiv crno-belih u poslednjem kolu prethodne sezone i u niškom finalu kupa i oba puta se radovao pobedama.

Očekuje se da mu isto polje delovanja bude i u nedeljnom derbiju na „Karađorđu“. A posle toga...


tagovi

Aranđel StojkovićVojvodinaFK PartizanLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara