Potvrđeno: Ančeloti i Real još godinu dana zajedno

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.23. | 18:30

Perez se sastao sa Italijanom da dogovore strategiju za iduću sezonu...

Kada su Madriđani podigli trofej Kupa kralja pre nekoliko dana postalo je jasno da je Karlo Ančeloti kupio sebi još jednu sezonu na klupi Reala. Još tada je rečeno da ishod dvomeča sa Mančester Sitijem ništa ne može da promeni. I zaista, Kraljevski klub veoma se loše proveo u revanšu, deklasiran je sa 0:4, međutim dva dana kasnije stigla je potvrda svega što je najavljeno: Florentino Perez otišao je do Valdebebasa i italijanskom stručnjaku saopštio da računa na njega i iduće sezone.

Marka navodi kako je dvojac mirno analizirao sezonu, došao do određenih zaključaka i započeo razgovore o strategiji za letnju pijacu. Perez i Ančeloti složili su se da Real u sadašnjem sastavu ima ozbiljan potencijal, ali da su pojačanja neophodna kako bi Beli tim i narednih godina bio konkurentan u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Ono što je jasno, klupska politika po pitanju transfera neće se menjati. Real će nastaviti da kupuje mlade igrače, s tim da se plan za dovođenje top zvezde u špicu ne menja. Izvesno je da je prva meta Kilijan Embape, ostaje samo pitanje da li će Francuz doći tokom predstojećeg leta, ili tek 2024. godine.

Naredni prelazni rok trebalo bi da bude iskorišćen i za nastavak osvežavanja veznogo reda. Prethodnih dana mogle se pročitati da je transfer Džuda Belingema praktično ugovoren.

Karlo Ančeloti osvojio je deset trofeja sa Realom. Više od njega imaju samo Migel Munjoz (14) i Zinedin Zidan (11). Teoretski, tokom 2024. mogao bi da sustigne, pa i da pretekne Munjoza...


tagovi

Karlo AnćelotiFlorentino Perez

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara