Komentari na vest

Povrede potencijalni problem za Vojvodinu pred Voždovac: Vitas i Čumić pod znakom pitanja

S

Strasno

pre oko 1 godinu

Kako se lupeta u ovim komentarima, Neverovatno
L

LA

pre oko 1 godinu

Nismo ove sezone za bolje od 4 bice borba sa partizanom za koji se nadam sada i bez navijaca protiv Pazara ako ispusti i tu bodove mislim da bi nasa pobeda protiv Partizana donela to 4. mesto. Ne gubimo jako dugo utakmicu sto je pozitivno za kup i daje nadu da svakog na penalsku lutriju mozemo dobiti. Spic se mora dovesti na leto jer Nemanja Nikolic ima osecaj za igru ali ne i za gol... Treba nam brz spic i da sledece sezone idemo na ubitacne kontre. Jelicic ne moze vise da se trpi da igra desno. Treba da se vrati lazarevic na svoju poziciju i na leto da se dovede kvalitetan levi bek, ako vec imamo kontakt sa Bolognom bilo bi sjajno dovesti njihovog trenutno drugog levog beka Lykogiannisa.
N

Nema alibija

pre oko 1 godinu

Ovaj meč Vojvodina ima da dobije makar igrala sa pionirima koji su osvojili prestižni turnir u Atini ispred Sauthemptona Valensije i Panatinaikosa
p

pojacanjefrma

pre oko 1 godinu

Vojvodina bi mogla da dovede Aleksandra Cavrica iz Slovana, taman fali desno krilo, desni bek Darko Todorovic, fali stoper, mogli bi dovesti Milosa Sataru da igra sa Traoretom, a za spica bi mogli dovesti Pierrota, prodali su mlade igrace(zaradili su dosta) i mogli bi izdvojiti za malo ozbiljnije pojacanje kao sto je ovaj navedeni spic!
S

Sajkoni

pre oko 1 godinu

Vitas dobar stoper ali povrede ga unistavaju, malo malo povredjen.

Chiske

pre oko 1 godinu

Ovog puta treba zahvaliti Ljubisavljevicu za povredu Vitasa.
f

ff

pre oko 1 godinu

Veliki hendikep ako Cumic ne bude igrao, decko je vrhunski igrac, mnogo puta ove sezone je donosio ogromnu prevagu na terenu!

Chiske

pre oko 1 godinu

Da bi mogli igraci da se ovako forsiraju kao sto se forsiraju Cumic, Vitas i U Nikolic. Moras da imas rotaciju pribliznog kvaliteta. Moras da imas 4 stopera slicnih karakteristika i 4 krilnih napadaca i 4 veznjaka. Isto ne moze krilo da defiluje bez beka iza sebe to je smrt za igraca...