Komentari na vest

Poznato zbog čega je Bajern platio 40.000.000 za Renovog tinejdžera

d

drobilica kicme

pre gotovo 2 godine

Normalno da ce dati tolike pare za talentovanog klinca,a ne za preplacenog,istrosenog egoistu ronalda.
N

Nikola Vujinov

pre gotovo 2 godine

Koliku ulogu igra propaganda, to je cudo! Mali turcin Guler (mislim) drzao komferenciju za stampu x puta do sada. Da je neki od tih momaka bio prvi strelac EP, na mozak bi se popeli svima. A mali Milosevic- nista! Ni 100 eura nije dobio ni od kluba ni od fss, kako cujem. Da mi nasu decu pola promovisemo kao oni- gde bi nam bio kraj?!
T

Tpb

pre gotovo 2 godine

Iskreno nisam ni znao ko je ovaj klinac dok Bajern nije zagrizao za njega,ali verujem da nije to sigurno za dzabe da Bajern daje 40 milki za njega. Uboli su tako sa Dejvisom,Kimihom,Gnabrijem samo za sitan novac dok je ovaj papren za ove godine..
K

Kdkd

pre gotovo 2 godine

Dejvis i Kimih su njijova deca, tako da nisu placali njihov transfer.
M

Musa Đenepo

pre gotovo 2 godine

Kimiha su doveli iz RBL-a
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Svaka čast Francuzima,treći strelac turnira a prodat za 40mil.evra.Vojvodin Milošević je bio prvi strelac istog a dali bi ga za 2-3mil.evra samo tako,Terzić onog malog iz Zvezde bi prodao i za 1milion...
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@Sladajac Tu najvise igra karta zvana Europska unija. Pre ce dati neko 10 m za nekog Brazilca,Argentinca nego za nekog Srbina.Kada vec uzimaju stranca vise im se isplati onda Argentinac ili Brazilac nego Srbin,Bosanac,Ganac,Nigerijac itd. Kada igrac dolazi iz Europske Unije on moze da bira gde hoce da ide,a igrac van Europske Unije mora da prodje odredjeni deo.Naprimer Italijanska Liga moze u jednoj sezoni da dovedu 2 igraca van Europske Unije.U Spanskoj Ligi mozes da registrujes 3,4 ili 5 Van Europske unije (i klubovi to koriste na Juzno Americkim igracima (mada ovde Srbi nisu stranci)).U Engleskoj ligi moras da dobijes radnu dozvolu da bi mogao klub da te registruje.U Nemackoj ligi mozes da imas cini mi se isto nekoliko igraca van Europske unije.U Francuskoj ligi mozes da imas 5 igraca van Europske unije (Najcesce su to Afrikanci(kolonije Francuske) i brzo dobijaju oni pasose Francuske).Valjda si skontao sta sam mislio.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Mislim da je sada nestala i najmanja šansa da Ronaldo dodje u Minhen. Bajern ce igrati sa laznom devetkom, ili sistem sa dva spica gde ce Nagelsman dosta rotirati. Mane, Gnabri, Miler, ovaj momak i jos neki fudbaleri tu mogu da igraju. Sledece leto ce uzeti Kejna i to ce biti to. Nagelsman nije ni tražio klasicnog spica od uprave, on želi da igra sa pokrernijim napadacem/napadačima, navodno smatra da ce tako protivnicima biti totalno nepredvidiv. I ako bude došao neki spic, to ce biti tipa Kalajdzic, cisto ono da moze da ima opciju i da igra na "bunarenje" ukoliko nekada zatreba.
K

Kiker

pre gotovo 2 godine

Evo opet ovog smaraca
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Pre bih rekao da si ti smarac, zato sto mi se javljaš na svaki moj komentar. Ukoliko te ne interesuje sta pišem, iskuliras i to je to, a ne ti ulicarski fazoni koje si naučio dok si cekao red za sendvic.
R

Ren123

pre gotovo 2 godine

Koji su oni luzeri, ali oni veciti luzeri. Umesto da dovedu Ronalda i pokusaju ove sezone osvojiti LS, oni dovode ovog neproverenog igraca sa kojim ce se ko zna sta dogadjati u buducnosti. Mozda bude solidan igrac , mozda propadne, ko ce to znati. Imaju Ronalda, fudbalsku masinu, koji bi 7 Bundes ligi bio idelna zamena Lewi, mozda jos i bolji. Međutim veciti luzeri ostaju luzeri.
n

nedano

pre gotovo 2 godine

Pa ekipe u kojima je Ronaldo se pate da se uopste plasiraju u Lp, a o osvajanju da ne pricamo- egomanijak
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Oni baš to trebaju da rade. Osvojiće ligu 100%, kroz nju trebaju da što više mladih igrača. To će im se više isplatiti. Trebaju što više igrača iz Bundeslige da dovode. Bolje da dovedu Virca, Rauma, Gvardiola, Nkunkua, Šika, Dijabija na primer, koji mogu da igraju zajedno 10 godina, nego Manea koji ima 30 godina i može dobro da igra još max 2 do 3 godine
E

Eh je mediokritet

pre gotovo 2 godine

Sa tim igracima koje si naveo Bajern bi se borio eventualno za trofej lige evrope. Kakvi mladi igraci, Bajernu su potrebni iakusni provereni igraci da bi se borili za LS. O cemu ti pricas , klasicni si mediokritet.
D

Dobro

pre gotovo 2 godine

I ko će da menja levu u špicu? Ovaj balavac s 5 seniorskih mečeva ili svemogući miler koji igra sve pozicije u timu?