Komentari na vest

Prandelijev nervni slom za kraj karijere: Bio sam slep, otrovi se dugo gomilaju, a svet prebrzo kreće

D

Delpiero10C

pre oko 3 godine

Idi legendo nedje uzivaj pored mora, pecaj ribu, pij najbolja vina, pusi najbolje cigarete, odmori od ovog brzog zivota, ipak si ti stara skola! Napisi neku knjigu tipa "kako je nekad nesto bilo"... P.S mozda procita :)
H

Hjki

pre oko 3 godine

Ko se izgubi u ovom bolesnom svetu, tesko se vraca
B

BekiBekic

pre oko 3 godine

Sto bi rekao Otac Arsenije, zivimo u centrifugalnom svetu. Toliko se svet ubrzao
e

ercov

pre oko 3 godine

Fjorentini protiv Milana nije dosudjen ocigledan penal nad Riberijem dok je prvi gol Ibrahimovica bio neregularan zbog faula nad odbrambenim igracem Fjorentine. Ni u jednom slucaju se VAR nije oglasio. Prandeli se na veoma gospodski nacin povukao sa italijanske fudbalske scene koja i dalje nastavlja sa svojom dobro poznatom prljavom politikom fudbalskih mesetara. Probajte uporediti ovakav gospodski gest i nacin obracanja jednog Prandelija prema italijanskoj fudbalskoj javnosti i naseg Dragana "Recka" Antica pa ce vam biti svima jasno, zasto smo u evropskom fudbalu tu, gde i jesmo !
G

Gosti

pre oko 3 godine

Nema ovo veze sa utakmicom sa Milanom. Bas zato sto je gospodin i pametan covek, ne bi lomio preko kolena zbog penala koji nije ni bio. To sto moze da se pogleda var za sve ne znaci da je bilo intenziteta koji se vidi samo uzivo. Da su svirani faulovi u te dve situacije fudbal ne bi imao smisla vise. Pomagano je i odmagano svima, ali ovo bi bila nepravda. Kao i ibrin gol prosle godine na utakmici sa fiorentinom koji je ponisten
h

humska

pre oko 3 godine

Vrlo dirljiva izjava Prandelija, dotakao se duboke istine, a to je da ovakav fudbal kakav je jedva prepoznatljiv. Po procesima unutar i oko njega, strukture klubova, organizacije, na koncu sve to utice i na igru, koja je postala vise nego mehanicka, fizicki aspekt je najbitniji, misaoni se smanjio, vecina klubova igra slicno, vecina klubova ima opredeljenja van terena. Tako da je sve to prilicno tuzno i za gledaoce, a ne mogu ni da zamislim kako je trenerima, koji nemaju odakle da stvore rezultat u kontinuitetu, kada je skoro sve naopako, da ne mogu da pretpostave sva sve moze da bude razlog spoticanja. Sve to zahteva ogromnu energiju, prilagodjavanje, kompromise do neprepoznatljivosti, pa tek na kraju dodje teren, gde sam vec spomenuo kakvo je stanje i koliko je i tu uticaj trenera opao. Pramdeli je bio trener atipicnih zamisli, koje su cesto proizvodile odlicne rezultate, a nekada vrlo lose.
K

KROJF

pre oko 3 godine

Sve najbolje ĆEZARE.Da se povratiš što pre.

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

tebra,ove zadnje recenice su kao da hoce da izvrsi samoubistvo.Nadam se samo da ce biti sve ok sa njim
T

Tubeki

pre oko 3 godine

Neki novi ludi svet
C

Ciganin

pre oko 3 godine

Video covek da je partizan dobio 16 utakmica za redom i puko!
K

Kap1243

pre oko 3 godine

Ma nije coveku jasno kako drzavna mezimica moze za 4 godine da pobedi 114 utakmica od 117.