Komentari na vest

Prebiješ i ukrotiš Belingema, pripitomiš Real: Čolo Simeone uradio domaći, Ančeloti pomogao

m

masni feniks

pre 7 meseci

Lagano to Real rešava !
K

Kralj je samo jedan

pre 7 meseci

Imaju i oni pravo na loš dan,pustite priču kraju!!!Ko ima onako rastrčanu i razigranu mladost plus ona dva lisca na sredini?Sve ćemo vidjeti na proljeće,živi bili!
f

famozno

pre 7 meseci

Realovo prolece kad kradu ls iz ofsajda dok zavrsavaju treci u ligi
K

Kralj je samo jedan

pre 7 meseci

Ne znam koliko se sjećaš ali jedna od najvećih krađa u istoriji sporta je bila na račun Barse a na štetu Čelzija 2009. godine.Ko zna kako bi dalje teklo da tada nisu bukvalno pogurani iako su igrali najbolji fudbal na svijetu.Murinjo je osvojio LŠ sa Portom a pogurani su debelo u meču sa MU.Igrači MU se nisu pojavili na nekoj doping kontroli i Uefa im je to debelo naplatila.Sve u svemu,nema čistih!
d

druze

pre 7 meseci

zato sam i napisao da bi se neko poput tebe upecao...i poceo da prica bez blama o kradji iz 2009. godine ahahahhahaha jeste bila je kradja sineee...ali od te kradje real je ukrao 4 lige sampiona...dobio atletiko finale iz ofsajda,dobio poklon penal protiv juvea,igrao rukomet protiv psz-a,dao tri gola u jednom mecu iz ofsajda protiv bajerna...ahahha pa ti to uporedjuj finale iz ofsajda nema dalje....samo sam te cekao :)))
A

Aragonn

pre 7 meseci

Au kakav covek treba biti da izrazis sumnju u regularnost barsinog epskog dranja junajteda....veliki alex u sopstvenoj knjizi biranim recim prica o toj barsi kao najboljem timu svih vremena.
m

majkk

pre 7 meseci

Precesto Real ima te lose dane samo sto ih sudije uvek spasavaju
7

7788

pre 7 meseci

Nije Atletiko toliko bio dobar da se prave hvalospevi. Istina je da je Real bio loš, primili su 3 glupa gola, iz skoka, tako danas više ne mogu ni drugorazredne ekipe da prime 3 gola na isti način u jednoj utakmici. U svemu je Real bio bolji, od poseda koji je nebitan, do više opasnih napada i šuteva na gol. Real ih je imao duplo više, 20 protiv 10 i o tome da je poništen gol koji je bar morao biti pregledan u VAR sobi, a nije nema ni reči. Šta bi bilo kad bilo sad ne treba o tome govoriti, ali da je se otišlo na poluvreme sa 2:2 kao što je i trebalo, sigurno da bi se utakmica drugačije razvijala. Nije Simeone uopšte nadigrao Anćelotija, nego obrnuto, ali treba pogoditi gol, a to je Realov najveći problem ove godine. Najviše imaju šuteva od svih ekipa u ligama 5, ali nemaju završnicu. To im nedostaje a sigurno je da će se to morati popraviti kao i greške u odbrani koje su i krive za ovaj poraz.
n

naravno

pre 7 meseci

da nema reci kao sto nema reci o golu reala protiv atletika iz metarskog ofsajda u finalu lige sampiona 2016, kojim su ukrali to finale atletiku...ako je moglo da o tome nema reci sto bi se onda pricalo o ovoj totalno nebitnoj tek jednoj od 38 ligaskih utakmica u sezoni
b

bbbbbut

pre 7 meseci

Gol je ponisten opravdano zbog pasivnog ofsajda. Pa ne mogu sudije bas uvijek da poguraju Real 🤣
F

Fc Porto

pre 7 meseci

Jud zaslužio čisti crveni karton, ali dobro to je ipak real
G

Gfg

pre 7 meseci

Rekao sam cim dodju na malo jace videce se njihova ocajna igra od starta sezone bravo atletiko
@

@Gfg

pre 7 meseci

e nek si rekao, svaka ti cast😂