Florentino Perez (©Reuters)
Florentino Perez (©Reuters)

Predsednik Reala: Nemam ništa sa odlaskom Mesija iz Barse

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.08.21. | 17:30

Čelnik Madriđana odgovorio na otrovne strelice iz Katalonije

Opet se zakuvalo na relaciji Real – Barselona. Španske gigante je najviše poljulajla pandemija virusa korona i finansijska kriza koja je usledila. Katalonci su ostali bez legende Lionela Mesija koji je prethodnih nedelja zatalasao fudbalaski svet odlaskom iz voljenog kluba, a zatim i prelaskom u skupoceni Pari Sen Žermen.

Bivši funkcioner Barselone Đaume Ljopis prozvao je čelnika Reala Florentina Pereza da je zakuvao s direktorom Barselone Feranom Reverterom i da je bio krivac za odlazak Mesija s Nou Kampa.

Izabrane vesti

Ubrzo je stigao demanti čelnika Kraljevića.

"Netačno je da sam prijatelj sa Reverterom, on je osoba sa kojom sam se dva puta sreo u životu. Jednom pre četiri meseca i jednom u subotu na sastanku koji se desio sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom i predsednikom Juventusa Andreom Anjelijem. Tada je Mesijev odlazak već objavljen. Zato je nemoguće da sam imao uticaj na Mesijev odlazak niti na bilo koju odluku Barselone. Nadam se da Đaume Ljopis neće više davati izjave koje ne odgovaraju sa istinom“, poručio je predsednik Reala Florentino Perez u pisanoj izjavi koju obljavljuje Marka.

Nedelja, 20.00: (1,75) Barselona (3,60) Sosijedad (4,90)

Mesi je otišao, a mesecima se spekuliše o interesovanju Rela za zvezdu Pari Sen Žerman Kilijana Mbapea. Francuski as nije produžio ugovor sa Sveecima kao što je to učinio Nejmar čiji transfer od 222.000.000 evra, koliko je PSŽ platio Barseloni pre četiri godine, i dalje je najveći u istoriji fudbala.



tagovi

Florentino PerezRealBarselonaLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara