Lazar Samardžić (©Reuters)
Lazar Samardžić (©Reuters)

Predsednik Udinezea prvi put o tome zašto Samardžić nije potpisao za Napoli

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 18:48

Srbin i dalje privlači interesovanje

Letos je izgledalo da će u Inter i nije se desilo, zimus je bio nadomak potpisa za Napoli i opet je sve palo u vodu u poslednjem trenutku.

Od tada Lazar Samardžić igra manje-više redovno za Udineze, ali malo se toga znalo o razlozima zašto srpski reprezentativac nije na kraju završio u redovima i dalje aktuelnog šampiona Italije.

Izabrane vesti

Dva meseca pošto je posao sa Napolijem propao, dugogodišnji predsednik Udinezea Franko Soldati rešio je da govori upravo o tome i bar delimično razreši dilemu.

Mada nije rekao mnogo, ukazao je na to da nije bilo problema nalik onim kada je trebalo da pređe u Inter prošlog leta, kada je bilo spekulacija o mešanju više struja u potencijalni transfer i pre svega u pregovore oko ličnih uslova saradnje.

”Samardžić? Postoji izuzetna veza između klubova i vodećih ljudi koji često razmenjuju informacije, pre svega Đampaola Poca i Aurelija de Laurentisa. U Samardžićevom slučaju postojalo je određeno nerazumevanje, ali nije bilo tako ozbiljno kao što se desilo u Interovom slučaju”, rekao je Soldati za napuljski radio Kis Kis.

Samardžić je nedavno javno obećao da će karijeru da završi u Crvenoj zvezdi, a navodno njegove igre prate skauti Barselone. On je ove sezone na 25 utakmica u Seriji A zabeležio tri gola i dve asistencije.

U prijateljskom susretu sa Kiprom je lepo proigrao Sergeja Milinković Savića za 1:0 posle centaršuta iz slobodnog udarca... Celu akciju pogledajte OVDE.


tagovi

Lazar SamardžićUdinezeNapoliZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara