(© Star sport)
(© Star sport)

Predstavnici UEFA i FIFA: Razočaravajuće! Biće konsekvenci ako se Skupština ne održi ni sutra

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.10.22. | 15:54

Članovi evropske i svetske kuće fudbala povodom epiloga u Staroj Pazovi

Ispred UEFA i FIFA, u Staroj Pazovi našli su se predstavnici koji su, pošto je ustanovljeno da nema kvoruma, za Izbornu skupštine izrazili nezadovoljstvo.

Uz upozoravajući ton.

Izabrane vesti

Zabrinuti smo zbog činjenice da nije bilo kvoruma za Izbornu skupštinu FSS. Zajedničkim procesom sa FSS smo prošli reviziju izbora u prethodnih godinu i po. Ono što je Srbiji potrebno je stabilnost u vođstvu, jer za samo tri nedelje počinje Svetsko prvenstvo. Sutra u isto vreme na istom mestu će po važećem statutu biti održana Skupština. Delegacija ostaje tu i sutra,a ukoliko se Skupština ne održi moraćemo da obavestimo naše organizacije, da preduzmu konsekvence“, kazao je Luka Nikola, predstavnik UEFA.

Na njegove reči se nadovezao predstavnik FIFA, Elham Mamadov.

Došli smo očekujući da budemo prisutni na izborima. Nažalost, nije bilo kvoruma i Skupština je morala da bude odložena za 24 časa. Ovo je razočaravajuće. Sva pravna dokumentacija je urađena i revidirana po pravilima FIFA i UEFA. Tri nedelje nas deli od Svetskog prvenstva i zaista se nadamo da će se sutra održati Izborna skupština. Ukoliko se ne održi naše organizacije će diskutovati o tome i biće potencijalnih posledica“, dodao je Mamadov.

 


tagovi

UEFAFIFASkupština FSSFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara