Mirko Ivanić (STAR SPORT)
Mirko Ivanić (STAR SPORT)

Preko 66% prognozera veruje u pobedu Zvezde - šta ti kažeš? Ako pogodiš, možeš do 100.000 bez uloga

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.10.23. | 10:22

Večeras je novo kolo Prognozzera. Opkladi se bez uloga do 18.45

Liga šampiona se vratila u Beograd, Zvezda večeras dočekuje Jang Bojs u drugom kolu elitnog takmičenja, a preko 66% učesnika Prognozzera koji su već sastavili svoje tikete za večeras veruje da dolazi kec. Nešto manje od 18% kaže da će doći iks, a 16% veruje u dvojku.

Šta ti kažeš?

Izabrane vesti

I znaš li da ako pogodiš, možeš da uzmeš 100.000 dinara BEZ ULOGA.

Potrebno je da budeš registrovan na sajtovima mozzartsport.com i mozzartbet.com, i za svega nekoliko sekundi možeš da popuniš svoju prognozzu i budeš u igri za 100.000.

Šta je cilj?

Cilj je da pogodiš svih osam prognoza – ako to učiniš, 100.000 je tvoje. A ako još neko bude toliko uspešan u tom kolu, podelićeš nagradu. A dobra vest je da ne moraš da budeš perfektan da bi došao do nagrade. Ako u kolu niko ne pogodi osam od osam konačnih ishoda, nagrada ide onom ili onima koji su pogodili sedam od osam parova.

Ima li još nešto što treba da znaš?

Ima! Možeš da se priključiš kad god želiš, jer se igramo iz kola u kolo, svako kolo je takmičenje za sebe, dakle nema bojazni da neko može da ti „pobegne“ i ostvari nedostižnu prednost. Može da se desi da večeras, na primer, ne pogodiš nijedan par, ali nemoj da te to obeshrabri, u sledećem kolu možda pogodiš svih osam. Naravno, u što više kola učestvuješ, veće su šanse za 100.000!

Pročitaj detaljnija Pravila takmičenja, ako već nisi, registruj se na mozzartsport.com i mozzartbet.com.

I spremi se. Čeka te 100.000 svaki dan. Sa 0 dinara uloga. Večeras imaš vremena do 18.45 i početka prve utakmice u ponudi.

Igraj Prognozzer.


tagovi

Prognozzer

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara