Komentari na vest

PRELAZZI: Ako je ovo kraj

J

Ja01

pre 5 meseci

Sjajan tekst.
P

Prolaznik45

pre 6 meseci

Neko ko prati Seltu duzi niz godina mogu da kazem sledece,nista dobro nije doneo klubu.Dosao je na pocetku sezone katastrofalan prelazni rok doveo,Selta je uz pomoc Veige i Aspasa sacuvala status provoligasa prosle sezone.Ova sezona bez bekova stopera vezni igraca dolazi na naplatu gde svaka utakmica bar jedan primljen gol.Napad ne moze da postigne golova koliko duva pozadi.Sramota za klub da takve situacije ne vide.Jeste ima krivice i sudija i Var-a,ali ne moze se na to skupljati porni kada tones.Ima jos nade ide zimski prelazni rok dovedti 4-5 krstenih igraca pre svega u odbrani i veznom redu,povuci dva tri klinca iz drugog tima (Hugo Sotelo i Alvarez)uz novog trenera lagano moze do opstanka.Benitez jednostavno nema resenje usao je covek u jednosmernu ulicu ambis ne gine sa njim.
B

Brko

pre 6 meseci

Najbolje kao Hitzfeld, okreni se reprezentativnoj karijeri, vodi neku državu. Manji tempo će mu odgovarati.
v

vreme...

pre 6 meseci

... je nepobedivo. Mozda je trenutak dobar da se malo odustane od romantizovanja nekih propalih likova jer je pravi izraz bas taj. Propast. Neko ko je bio bas dobar a sada je bas los, on je propao. Takvih je puno legendi ovog sporta. Vremenska masina ih je sazvakala i ispljunula. Nema u tome niceg neocekivanog, frapantnog i loseg. To je sasvim normalno. Bilo bi normalno i da se u novinarskim krugovima to prihvati kao realnost i da se malo vise pise o mladim monstrumima ovog posla, koji su na bazi onoga sto su im velikani ostavili u nasledje, dostigli neke nove visine.
Z

Zlatko Psihopata

pre 6 meseci

Autor je napisao dobar tekst i obuhvatio sve cinjenice ali nije dovoljno samo u jednoj rečenici podvuci sudijske nepravde. Selta je bas izmasakrirana sudijskim odlukama ove sezone. I sve se to desava u jednoj Primeri i to u eri VAR-a. I onda će sebi da uzmu za pravo razni Santrači, Đokići da rade mnogo gore jer uvijek mogu da se vade na suđenje iz Primere. Ali ne zadugo, jer obojica nece ni ostati na tim pozicijama zna se od kad.
D

Dulele

pre 6 meseci

Pricalo se u podkastima se da je Materaci pozvao Murinja i plakao posle njegovog odlaska iz Intera i dolaska Beniteza. Murinjo ga je poslusao i pitao u cemu je problem. Materaci je tada upitao: "Znas li gde ides i sa kim nas ostavljas?" Rafa Benitez je obican trener, bez harizme, bez nekog trenerskog znanja, ali sa puno srece u karijeri i dobrim menadzerom koji ga je udomio u sve ove velike klubove.
T

Top Gun

pre 6 meseci

Veruješ u te priče ?!
L

Liverpudlian

pre 6 meseci

Hvala za Istanbul Rafo, veliki si!
T

Top Gun

pre 6 meseci

Nemoj da kenj...e bio je dobar Rafa u svoje vreme. Valensija Liverpul. Svaka čast Rafa! Imaš pare uživaj putuj svetom

Pakal

pre 6 meseci

Rafa Benitez treba da drži sliku svog menadžera kao ikonu. Užasan trener, gde god je radio unazadio je klub. Bukvlsni ako hoćeš u drugu ligu dovedi Rafu. Neverovatna karijera za tako lošeg trenera.
P

Petar88

pre 6 meseci

Kome pišeš prijatelju? Ovo je Balkan. Svi sve znaju i prosipaju pamet.
n

nanas

pre 6 meseci

Mani se Prelevicu vise romantike i patetike u ovim tekstovima, o Selti pises neke romane i bajke nicim izazvan, pazi molim te JAGO ASPAS !!! Ma daj malo realnosti,cime je zasluzio ovoliko hvalospeva,ili je to samo da se zaradi dnevnica !?!?!?? Zbog cega makar opet ne pokrenete casopis kao pre 6,7 godina pa da se makar tako ugledate na nenadmasni Tempo, bili ste na dobrom putu,i ovi tekstovi su za takva izdanja, a ne ovde da se prosipa romantika
D

DonKyo

pre 6 meseci

Saj bre, covek uzimao lovu celu karijeru. Lane pricao svima kako mu je dao milion pa bila frka jer je otisao pre nego sto je Jovanovic stigao. Izvalili ga posle u Evertonu i igraci i navijaci

Joco Inter

pre 6 meseci

Sve klubove navedeš gde je radio, a zaboraviš Inter. Nije ostavio dobar trag u Interu, ali naveo si i Real, Napoli, Everton, gde takodje nije ostavio dobar utisak.. Mogao si i Inter navesti... Večito se Inter zaboravlja na ovom 'sportskom' sajtu.
a

arroyo

pre 6 meseci

jeste brt to je zavera samo da biste se vi nervirali
D

DonKyo

pre 6 meseci

Posle Farsopolija niko vas ne smatra klubom
A

Aruna Dindane

pre 6 meseci

Ovaj u kuci treba da ima slike Ulijea i Kupera,ti timovi Valensije i Liverpula su njihovo cedo,ovaj je posle samo ubrao plodove
p

pdk

pre 6 meseci

Bravo, Valensija tad bila prejaka...LFC odlicno skockan.
G

Gost 22

pre 6 meseci

Pored Mostovoja i Karpina, malo se volela i zbog Đorovića. Da se ne lažemo