Komentari na vest

PRELAZZI: Nije ovo tvoja titula, Stivene

T

Trpke

pre gotovo 2 godine

X2 i GG za sve pare !
f

flora

pre gotovo 2 godine

Ne zelim da budem subjektivan ali komentar autora teksta nije objektivan cak mislim da je autor ukleti navijac Sitija.Ne mogu biti realan kad je u pitanju Liverpul jer navijam za njih,ali istorija dva kluba je neuporediva ,zato i ovaj tekst autora kada kaze da nije ovo njegova utakmica ne pije vodu.A zasto mislim da svi znaju.U svakom slucaju ocekujem motivisanu A.Vilu pa sta bog da. Nada zadnja umire.
S

SlaboZnas

pre gotovo 2 godine

Druze Prelevic je navijac Liverpula, nisi ti dobro shvatio tekst. Nije za svakoga.
M

Mekmanaman

pre gotovo 2 godine

Verujem da je naoštreniji od samog trenera i igrača Liverpula. Verovatno bi da može obuo kopačke i preorao teren. Ne sumnjam da će ozbiljno motivisati igrače. Vila nema loš tim, ukoliko uđu motivisani i rasterećeni svašta može da se desi, posebno što su igrači Sitija pod ogromnim pritiskom jer posle toliko ulaganja da ne uzmu bar jedan trofej u sezoni bi bilo poražavajuće.
m

motivisani gube 3:0

pre gotovo 2 godine

a nemotivisani 5:0...

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Bilo bi prilicno epski da Kutinjo da gol odluke...
Y

YNWA

pre gotovo 2 godine

Kakav besmislen tekst
P

Pep bato

pre gotovo 2 godine

E zato ste najgori navijaci. Covek napisao ceo tekst o fikciji. Siti ce da petardira tvog Dzerarda. Sanjaj.
H

House

pre gotovo 2 godine

Ali deo teksta gde pise "neka tamo Aston Vila"???Ta "neka tamo Aston Vila" ima sedam titula prvaka Engleske i isto toliko FA kupova,dok je Liga kup osvojen pet puta i sto je najvaznije u vitrinama stoji trofej sampiona Evrope i superkupa Evrope(ono sto plasticni klub sa upumpanim arapskim milijardama i trenerom prevarantom nikada nece imati).Tako da nemojte omalovazavati veliki klub poput Aston Vile.Ne navijam ni za Siti ni za Liverpul,ali ovakva kategorizacija mi je zasmetala...opet ponavljam "neka tamo Aston Vila" strasno.
S

SheriffOfNottingham

pre gotovo 2 godine

Hahahaha, pa klasičan luzerpulovski tekst, evo suzica mi krenula skoro od količine patetike i večite romantizacije oko Mersisajd sirotinje... Slipi dži legendica kluba ko što je Sale Vinjau u Partizanu hahahaha a i ima sličnosti, i Sale i Stiven imaju isti broj PL
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

Šerife, isto tako verujem da krene suza tvojim roditeljima kad vide u šta si izrastao... Čuj, on omalovažava jednog GERRARDa. Stani bre, balave, mirno kad mu ime spominješ. Opet Luzerpul... :) reče anonimus na internetu i napisa 'hahaha...' kao svoj najjači argument, na vrhuncu svog intelektualnog napora 😂😂 ko si ti, izvoli se predstaviti?
D

Domaćin1312

pre gotovo 2 godine

Hahaha upeco se stevin svedok napaćeni, ne zna ko sam ja ni odakle mi pravo da spomenem slipija mu dragog, i još sav nemiran i ne stojim pravo, već u gaćama sedim prekrštenih nogu i uz 1000 upaljenih sveća bockam vudu lutkicu i tako slamam srca svih vas enfild-mitomana sa brdovitog balkana. Izgleda da ne kapiraš koncept interneta i slobodu da anonimno izneseš svoje mišljenje kakvo god ono bilo, nije ti ovo utisak nedelje. Bolje idi brate prošetaj malo kad već nisi sam, a i šta zna ćelavi ko su bitlsi i džejmi karager, ne poštuje ni stividžija ni njegovu porodicu, daltonizam ga samo šuri al' dobro zna da se na kraju PL uvek vrati kući u Mančester 😂
D

Dobro za dzekija

pre gotovo 2 godine

Je to sto ce iz prvih redova konacno moci da gleda kako se osvaja pl
G

Gost Mix

pre gotovo 2 godine

zao mi navijaca tuznog Liv
G

Gronk

pre gotovo 2 godine

Sto ti je zao? Ne treba da bude, bar nama nije. Uzeli smo vec FA kup, liga kup, sledece subote sansu za novi naslov prvaka evrope i tebi je zao? Zao mi arapa sto moraju da se tese premier ligom samo. Ako uzmemo LS pa to ce biti najveci uspeh kluba u jednoj sezoni. To MC dok smo zivi neve uraditi. Zao mi tvog komentara...
S

Skopje

pre gotovo 2 godine

Kad vidite skim je delio svoje najbolje godine, shavticete koja je to legenda i kolika je bila ljjbav prema LFCu. Stivi ako uspes da zaustabis Siti bicemo vecno zahvalni, klizanje se ne moze obrisati samo je vreme lek, a eventualna titula ove godine bi bila dodatna inekcija. YNWA
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Dobar je ali sve ispod 3:0 je uspeh. Kao da se oni nešto pitaju danas. Ajte molim vas.
N

Ne blamirajte se

pre gotovo 2 godine

Sa carobnim pricama.on je suvi prosek od trenera a danas ce biti petardiran.oladite

Milos Dimitrijevic

pre gotovo 2 godine

Nema tu ljubavi, jednostavno ako Siti osvoji titulu, Vila dobija 15 miliona funti kao bonus od transfera Grilisa u Siti. Tako da nemojte da se nadate iznenadjenju. Nazalost.
g

gargamel89

pre gotovo 2 godine

Bravo za analizu! Jedino je to razlog zasto ce im Siti dati danas 5 komada. A, isto tako, u PL se na kraju dele milioni na osnovu mesta na tabeli, i ako bi Vila dobila, skocila bi za 2 mesta na tabeli, i automatski osvojila i vise od tih 15 mil nego sto joj sleduje od Griliša.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Moze vila da ostane neporazena i da titula ode liverpulu..siti moze biti sampion sledece godine pa ce vila svakako dobiti taj bosnus.
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

И шта ће за 15 милиона?! Буквално не могу да купе пањ, а не играча.
G

Gronk

pre gotovo 2 godine

Koja glupost ovo oko 15 mil zbog Grilisa ako osvoje. Pa Aston vila bi popravila mesto na tabeli zaradila dodatno, a ko garantuje da nemaju dogovor npr sa Liverpulom da ih nagrade u slucaju da ne izgube?
Б

Буршеншафт

pre gotovo 2 godine

стивена ће некако сам уверен данас током утакмице водити снажна жеља да одигра макар нерешено, и ливерпулу донесе титулу, јер не може човек његовог профила да одстрану тај емотивну импулс који према црвенима има што се тиче самих играча виле, будите уверени да имају изванредну финансијску понуду од стране ливерпула, ако извуку нерешено, у оваквим ситуацијама се ништа не препушта случају, већ се предузима све што се може, како би се постигао жељени резултат, тако да имају огромну мотивацију да одиграју одлично, неће бити лако ситију нимало, уверен сам
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Igwechibuzor
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Meni je on bio gotivan igrac, lider, onako pozitivno bezobrazan, pracka u nozi, ali...osim onog finala LS protiv Milana, gde je on povukao tim iz ambisa (moze se reci da im je bilo sudjeno da pobede onakav Milan, jer je drugo poluvreme i ona odbrana Dudeka u 2.produzetku ravno čudu), u timu Lpula i repki - covek nista specijalno nije uradio - mislim, na nivou reputacije koju uziva. Kada se prica, o njemu, kao nekoj zvezdi tog vremena, meni je to samo pokazatelj u kakvoj su buli tada bili Lpul i engleska reprezentacija. Sto donekle i potkrepljuju njihovi rezultati. Ne navijam ni za koga u PL, samo posmatram.
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

Mislim da nisi onda pratio EPL dovoljno, a pogotovo Liverpool. Gerrards jedan od najboljih i najkompletnijih veznjaka svoje generacije. Toliko skilla i majstorstva, pored tih suteva s distance i dijagonala koje je samo on znao slati, imao je jos masu oruzja u arsenalu, odlican u defanzivi, odlican u napadu, golova hrpa, bas zbog toga sto je igrao u tad prosjecnog Liverpoolu protiv premocnih Chlesea, Uniteda, Arsenala itd u ligi. U Evropi ih licno vodio inspirisao u tom finalu LP, pa jos jedno finale, Uefa kup, pa ona bomba u finalu Fa kupa, ponovo on. Samo su ovo neka od sjecanja na sva njegova majstorstva. To sto u repki nije uradio nista to je do repke i svih ostlaih igraca, sjetite se imena, svi su mislili da ce osvojiti sve, a na kraju bez ijednog finala, kamoli trofeja, repka je zrtva prevelike netrpeljivosti izmedu klubova tamo, to je uvijek bio problem. A Stivi je ostajao u Liverpoolu bez obzira na ponude Reala, Chelsea i ostalih velikana, imao bi Stivi ne jednu nego vise titula EPL-a a mozda i jos koju LP da je pristao na neke ponude, ali svjesno ostati srcem u svom timu koji je prosjek to su mogli samo najveci igraci uvijek.
G

Gost2345

pre gotovo 2 godine

Najezio sam se

Markovic Dacha Dalibor

pre gotovo 2 godine

Prelevicu,dosta nepovezano si napisao ovaj tekst (citaj konfuzno) . Naravno da ce Stiven dati sve od sebe sa Kutinjom u timu (fali Suarez) da odigra makar nereseno i proba da bude akter u tituli ,jer je Stiven Dzerard SKAUZER brale! YNWA!!! Ja verujem da ce biti makar nereseno (navijacki onako). Sportski pozdrav!
B

Brazilko

pre gotovo 2 godine

Što se tiče teksta si u pravu,da će Stiven pokušati da napravi problema Sitiju isto ali koliko igrači Vile imaju volje da biju tuđu bitku,to ćemo videti danas!
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Nije ovo samo priča Gerarda i titule. Vila je velik klub da bi se neko sladio titulom pobedivši upravo nju u poslednjem kolu, pogotovo City koji ih je skoro prestigao po ukupnom broju titula. Svakako bilo da će uzeti PL City ili Liverpool biće zasluženo jer su kilometrima daleko od ostalih timova na ostrvu.
1

113goast

pre gotovo 2 godine

Englezi i njihove price,naprave heroja i od gubitnika. Nije Liverpul izgubio zato sto se on okliznuo vec zato sto nije znao da ustopa loptu pa mu ona prosla ispod noge pa kad je potrcao da ispravi SVOJU gresku tek onda se okliznuo!!
M

Mile1

pre gotovo 2 godine

Ti očigledno nisi gledao tu utakmicu.A ni Liverpul te sezone.Tako da je bolje da ne komentarises nešto što ne znaš.