Komentari na vest

Preležao malariju i stiže na Čair – Edmund Ado na pozajmici u Radničkom

A

ACIKA PALILULA

pre 4 meseca

Trajković trener se pita isto koliko i ja u kućni savet mog solitera. Ristić mora poštovati sve što kaže g.Terzić da bi NEKADA kada ode iz Radničkog i vrati se svom poslu mogao da proda nekog rezervistu Zvezde. Tako i sada.
G

Gnjatić Paviljoni

pre 4 meseca

Obećao mu je režiser da će ga ubaciti na film, punio mu glavu starletama i životom na visikoj nozi. Sad da ide u Niš da usavršava jezik, trebaće mu za uloge.
k

koji reziser

pre 4 meseca

masa terzic
?

??

pre 4 meseca

Dobar igrac nego zvezda ne zna da ga preporodi. Zvezda generalno ne zna da iskoristi dobrog igraca na pravi nacin. Ne znam sto se bore da dovedu ove strance koji valjaju pa im ne daju sansu, a stranci koji su preplaceni i veze s vezom nemaju njih guraju da igraju po svaku cenu.
Z

Zvlat BG@??

pre 4 meseca

Dokazao se u Spartaku koliko jev dobar igrač! Totalno tehnički nepotkovan.
D

Daki...

pre 4 meseca

neka cuje juzna pruga radnicki je zvezdin sluga
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Super nama će Mićko ne znam gde je levo da igra.
E

Eseks

pre 4 meseca

Ovo je definitivno greska..Micko je pokazao veliki nedostatak suvog kvaliteta,Stamenic ne moze na zadnjeg veznog,Kanga isto ne moze na zadnjeg veznog,Stankovica(najbolji zadnji vezni u ligi) su poklonili Cukarickom...Pa jel moguce da u Zvezdi mogu igrati samo igraci odredjejih menadzera!? Ja drugacije ne mogu razumeti ovakve odluke..Za svojih 35 godina po prvi put zelimbda ne budemo sampioni samo da oteramo ovu upravu.Zvezda je brend i ima potencijal da bude tipa Benfika,Ajaks,Salzburg itd a ne da nas ovi muljatori mazu..
M

Marko1983

pre 4 meseca

Stankovic je skoro celu sezonu odigrao desnog beka u Cukarickom, a mislim da nijednu utakmicu nije odigrao na zadnjem veznom. Micko je odlican, i ako ne ulozi Zvezda mnogo novca boljeg necemo naci. Stamenic ako dobro radi, i ojaca moze na zadnjeg veznog. Jedino se slažem sa tobom da Kanga NIKAKO ne sme na zadnjeg veznog jer je rupa u odbrani.
f

fancy

pre 4 meseca

Sta se tacno desilo sa ovim covekom? Sta to moze da se desi da jedan od najboljih na Santijago Bernabeu dodje do pozajmice u Radnickom iz Nisa? Stvarno pitam
N

News

pre 4 meseca

Decko treba da bude srecan sto je otisao u Radnicki jer on nema nikakav kvalitet za profesionalni fudbal. Najbolji protiv Reala je samo u nasim medijima to je kao da kazes da je Srnic bio najbolji protiv Liverpula kad je Zvezda pobedila
Б

Бибарс

pre 4 meseca

То ти је кад блејиш у црвеној звезди, можеш само болештине да покупиш.
F

FkpCascais

pre 4 meseca

Grobarcino, druze, mani se rasizma, to je najbedniji oblik debilnosti.
M

Marinko Ilic

pre 4 meseca

Znaci da vise ne dolazim kod tebe kuci..
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

@FkpCascais Za rasizam se slazem 100% to sto si rekao, ali gdje si ti vidio rasizam u njegovom komentaru? Covjek je spomenuo samo Zvezdu.
a

abc

pre 4 meseca

Ma bravo za ljude iz kluba i trenera, samo se vi i dalje kladite na Mijailovića pa ćemo proći kao i u prvom delu sezone.
d

d. g.

pre 4 meseca

Tužno šta čovek uradi od karijere.
h

halo

pre 4 meseca

I to mu je previše, on je zreo za Grafičar.
V

Vukkk

pre 4 meseca

Ado ce biti zver
R

Rh3

pre 4 meseca

Ovaj bi legao Radnickom iz Kragujevca bas.
с

стара кинеска пословица-

pre 4 meseca

"ваља отићи у Ниш после прележане маларије"
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

to bre , rasprosti sve svoje po celoj ligi sutra kad igras da ti bude lakse
D

Dzi

pre 4 meseca

Republicki tim centralnog komiteta salje igraca u regionalni ck centar lager yug... Piramidalni smo prvaci Mi u fudbalu a tradicionalna verska zajednica kosarkasi kult magova i grobara je prvak u kosarci... i svi barem dijelom srecni...
L

Leao

pre 4 meseca

Novi pazar je uoci ove sezone zavrsio sve sa crvenom zvezdom oko pozajmice, ali taj mentalac nije hteo tamo i dobio je 6 meseci nicega. Nema od njega nista, za godinu dana pojacace nekog grckog ili turskog davljenika i posle tadzikistan i tako to. Plus ove africke 23 godine su 27+ najmanje tako da je on blize kraju karijere nego bilo kakvom ozivljavanju.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

i on brate ce da se baskari sa milioncetom u rodnom mu Dzibitiju ...bole ga stojko
A

Ammmmmammm

pre 4 meseca

Ovi imaju 40+ igraca na platnom spisku, pa tako posalju po nekog svakom timu iz lige u zamenu za lake bodove.
m

mislim, stvarno!

pre 4 meseca

Da,a te ekipe su mnogo jače od Zvezde pa treba da dajemo igrače kako bi imali lake pobede!Grobarski mozak je fascinantan!

Sakur

pre 4 meseca

Aj malo u filijaju da dodjes sebi
D

Dzi

pre 4 meseca

Idi prati sta radi vasa verska zajednica svedoce pusti nas klan na miru... Lepo je podeljeno sve nama klan vama kult i svi srecni.
G

Gost888

pre 4 meseca

Zamisli koliko si loš kad te i “filijala” redovno pobedjuje kao vas.