Komentari na vest

Premijer liga: Energično i jednoglasno protiv Superlige, preduzećemo sve akcije

B

Bzzz

pre oko 3 godine

Od te superlige nema nista... Ja mislim da je to samo blef da bi uefa povecala nagradni fond, tv prava i ostalo... A ako nije... Izbaciti superligase iz lige sampiona sto su u polufinalu, drzavni savezi da ih suspenduju da ne igraju domace lige, pa da vidimo dal su toliki smekeri, a znamo da nisu... A i izbacivanje u nizi rang bih predlozio kao opciju... Pa onda nek se skupe zajedno i neka igraju tu njihovu superligu...
F

Familija

pre oko 3 godine

Tako treba
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Ovo je strasno koliko je pocelo smaranje oko te toliko vazne vesti da li ce se neko takmiciti u ovoj ili onoj ligi, pod ovim ili onim nazivom gde ni u jednoj ni u drugoj nema mesta za siromasne iz ovog naseg regiona, koji su najcesce kanta za nabijanje gol razlike...Za sve nas je maksimum liga evrope, cak i ta liga sampiona bez tih 12 "persona" msm na klubove koji podrzavaju ideju bogatih goveda je za nas krupan zalogaj...Prema tome najbolje je zaobici te informacije koje smaraju vec punih 24h.
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Opa, zasmetalo a? Jbg, nece vise Mardok davati nekim Kvins Park Rendzersima 250 miliona da bi igrali Championship a Juve da dobija 50 a ima aspiraciju da se razvija i osvaja na svim poljima. Forza Superliga, licemjeri!
G

Glupost

pre oko 3 godine

Ajaks,Porto,Lijon
L

Lazanje89

pre oko 3 godine

Pa i oni ce uci i uzeti jednako kao i Juve. Hoces li onda nabrajati Sahtjor, Psv ili Bragu? I njima su otvorena vrata.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Nema potrebe niko da ti nabraja jer pobrojati sve evropske klubove nema svrhe.A jel tebi krivo sto QPR ima zdravu sredinu i nije izbacivan iz lige zbog namestanja nego zbog svojih losijih rezultata?Jel ti krivo za njihova TV prava?Koliko je tvoj deo para iz te javne kuce za bogatase,Mulen Ruz ako vise volis,da botujes ovde?