Komentari na vest

Premijer liga, Primera, Bundesliga i Liga 1 uglas: Superliga bi uništila fudbalski san!

sporettiganj

pre oko 3 godine

Bravo za PSG ! Vidi se koji klubovi su za super ligu i samo novac gledaju, vidi se ko je ustvari plastika ! Hoce da se odvoje a ne mogu da pobede Zvezdu, Shaktar, Leipcig, Romu itd.
X

Xx

pre oko 3 godine

Jaooo, glava me boli od licimerja! Ja nepodrzavam ovu Super Ligu, ali jedino cega se UEFA i ove Lige boje je da ce izgubiti pare! Pa UEFA vec odvaja bogate od siromasnih sa ovim novim takmicenjem Liga Evrope 2, nasi klubovi ne mogu vise ni Lige Evrope da se dokopaju! Njima je Liga Sampiona zlatna koga, izgubice stotine miliona! A sto se tice ovih domacih Liga i Saveza, ista stvar. Oni se boje da je ovo samo prvi korak ka zatvorenom sistemu kao NBA, za par godina ovi klubovi nece ni igrati domaca prvenstva. Ko ce gledati Premijer Ligu bez ovih top 6 na primer? Ja ne podrzavam ovo, ali mi se gadi kako se ovi sad kao bore za "dusu fudbala" ili tako nesto. ISTI SU, samo pare, fudbal im je poslednja stvar na umu.
G

Glupost

pre oko 3 godine

Odo ja golf da gledam ne mogu vise fudbal
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Pa onda vi unistite te klubove, izbacite ih iz svih domacih takmicenja i zabranite klubovima da im prodaju igrace. Pa neka igra Pereaz.
G

Gostttrre

pre oko 3 godine

Milan nije pristao bar još uvek. Milan I Man C Ostali da
T

TiP

pre oko 3 godine

Evropa je splacina i sprdacina, amerima propali sportovi opala polularnost, ljudi u sred Evrope unistavaju evropski sport fudbal sa svojom supe ligom.
K

Kukaa

pre oko 3 godine

E to to bitno je da su arsenal I tottenham rekli da...
G

Gost999

pre oko 3 godine

Kad skontas da taj raspali Arsenal ima vise navijaca na svijetu od Sitija, Bajerna, Pariza, pa cak i Intera i Milana, Celzija i Juventusa, onda ces shvatiti da im je bitno da oni kazu da. Mislis da nekog zanima Lester ili tako neka ekipa.. Mada ja ne vidim zasto bi Arsenal tu igrao, samo bi se blamirali, bili bi medjj zadnja 3 sigurno..
@

@gost999

pre oko 3 godine

Hahahaha, šta nalupa ovo dečko, kako te nije sramota da ovako nešto napišeš. Ma da, ima više i od Reala, Barse, Junajteda, zašto ne i svih tih klubova zajedno? Zato je klub tako moćan... :D :D :D
G

Gost999

pre oko 3 godine

Samo istinu. Pa Arsenal ti je najpopularniji klub u Africi. Plus ogromne baze navijaca u Americi, Aziji i Australiji. Pa ti vidi.. Mada kome ja i pricam, na ovom portalu nema 5 osoba koje mogu skontati prosto prosirenu recenicu.
J

Joksaaa

pre oko 3 godine

Jel se oglasio nas Linglong super fudbal ili dva mega giga velikana iz Beograda?

arsenal ❤️

pre oko 3 godine

sad će još malo koncept "UEFA SUPELEAGUE"
b

bojank91

pre oko 3 godine

Zato sto ce mnogo manje obrta novca da imaju. Iskljucivo zbog toga im smeta! Fudbal je biznis odavno, necemo da se lazemo.