Komentari na vest

Preokret u Zvezdi oko štopera: Radovan Pankov do 2024!

D

Drmrpr

pre gotovo 2 godine

Igrac za Surdulicu, u ligi ima bar 10 stopera boljih od njega. Tuga kako se krade!
A

Aлександар1

pre gotovo 2 godine

Није лош за 4. штопера, ипак је сакупио неко искуство, али је за битне утакмице баш ризичан. Мислима да се не послује домаћински и да би приватни клуб могао са овим буџетом да направи пуно бољи тим. Ако нас Гобеља, Панков и Гајић коштају за плате нето милион евра на годишњем нивоу, онда смо ми на лошем путу. Треба ту додати Крстичића, Срнића, Живковића. Играчи који би били појачања за Чуку (у најбољем случају). Тешко ћемо направити искорак, а постоје услови за то.
N

Neeee

pre gotovo 2 godine

Neeeeeeerrr!
B

BLCZ

pre gotovo 2 godine

Toliko o prelasku na sledeci nivo sto bi Tvorza rekao. Ako ne pogledaju utakmicu vec da vide kako igra, sto bar ne otvore statistiku da vide da je veca opasnost po nas gol nego po protivnicki. Gobelja poslije Gobelje...
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Ne, samo ne on... Covek koji nema hrabrosti ni samopouzdanja....a i kad ga vidim,Boze me oprosti,pomislim da gledam nekog sveca sa freske...ko neki apostol...
U

Ub ub ub

pre gotovo 2 godine

Ovo lici ma terzu i pranje novca
ш

шумадинац

pre gotovo 2 godine

Од плате пола даје 25 посто творзићу и 25 посто такозваним делијама, само пљсчка Звезде од Џајића до творзића, Пикси покушао да прекине и сад му се вођа са својим плаћеницима свете
r

real izvisio

pre gotovo 2 godine

sta ti je ljubav,od svih silnih ponuda on ostane u zvezdi . Jos samo frizera da mu nadju i to je to

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

Mislim da ovaj momak treba da slavi ovaj ugovor kao slavu.Ko zna kolike je pare izboksovao, jedno 250-300k plus premije.Njega je mogao da trazi samo neki tim sa Kipra, Turska2 itd itd.On je svoj maksimum dotakao odavno.Bez potrebe ce zauzimati mesto Lekovicu i Djuricu.Vidim da se kaze da njegov ostanak ne utice na dolazak jos jednog stopera.To je po meni jos gore jer ce on onda biti 4. opcija i onda Lekovic i Djuric mogu komotno na pozajmice ili tribine.A ako je pokrice za potpis Erakovicev eventualni odlazak onda je to tek nebuloza jer sa novcem koji bi se uzeo za Erakovica u kom kog trenutku prelaznog roka moze da se nadje 4x kvalitetniji stoper
Y

Yumis

pre gotovo 2 godine

Neka dovedu Mbodja, Fibela i Edsona. Treba pojacati konkurenciju.
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Kao neki britanski princ od Veseksa, sa slike.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

ja nznm sta oce ovi hejteri,nemamo slabiji tim niko nije otisao a doso je kangwa s njim dobijamo na brzini,krivo mi za ono krilo iz kopera kahim paris brzanjac uze ga dinamo ispod milke,randjelocic sad vredi 3milke a bilo nam mnogo 500 ooo kad je trazio radnicki,ko god dodje na desno krilo nece se naigrati lopte jer je ona skoro uvek kod magika i ivanica ,tako da ne ocekujem da ce se isprsiti za par miliona za krilo koje loptu vidi kad mora bas.po meni bitno jedino da je brzo krilo da imamo u evropi transformaciju iz bunkera u kontru.zato ben i izvodi prekide jer akcije skoro nikad ne idu po njegovoj strani pa da zadovolji tu sportsku sujetu i bar malo oseti loptu.mislio sam da ce doci sasa jovanovic iz mladosti sto je igrao za deportivo,ove sezone 16golova i asistencija kad ono cavric.tresla se gora rodio se mis.jos spic kakav nama trewba je jednacina sa milion nepoznatih,niko nije siguran cas oce sidrasa dzjubu cas neko brz,pa gledaju dal ohi skroz 16 tip spica treba da ostane a i pavkov.pesic bi se po meni najbolje uklopio oseca klub i zna lopte"jednostavno.ali i tu nesto smrdi terza rece dacce da grize da ga dovede kad prc

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

u 90% stvari se slazem sa tobom, onih 10 posto je ovo sto si napisao da imamo vec dobar tim.To jeste donekle tacno, ali treba ubaciti malo sveze krvi, to je ono sto je recimo Liverpul uradio kad je izgubio finale od Reala.Doveo Fabinja, VanDajka i Alisona, u tom trenutku niko od ove 3 nije bio top klasa(tek kasnije su postali) i vratio se za godinu dana i osvojio.Tako i mi, treba da vidimo gde nam skripi i te rupe zakrpimo(desni bek i desno krilo!!!!)Sto se politike dovodjenja igraca tice, nemam reci.Po meni je mnogo bolje ne dovoditi nikog nego dovesti igrace tipa Cavric i slicno da bi se reklo dosao neko.Kahim Paris ne znam da li je otisao u Dinamo, ali vidim da se o njemu vise ne pise.Momak je strasan igrac i jos strasniji potencijal.Ima tek 22godine...A sto se igraca na desnom krilu itekako mislim da kada bismo imali nekog ko je dovoljno kvalitetan da bi se rasteretila leva strana koja nam je 85% napada i da bismo bili jos opasniji.A sto se tice napadaca nama sa ovim stilom igre uopste ne treba gol igrac vec neko ko dobro otvara prostor.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze nije pitanje sta hocemo. Definitivno imamo dobar tim. Ali ako hocemo da rastemo i podizemo lestvicu mora da se dovode pravi igraci koji ce kvalitet da podignu. Posebno u odbrani...
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

jest da katai magiku nije malo jedna lopta voli da je kod njega licno a i kanga carini ,jos jedan carinik desno uneo bi razdor.jeste osvezenje potrebno kad se vidi da se neko zasitio kluba.kod nas niko jos su vise napaljeni zbog lige sampiona.desno krilo moze da poremeti klimu u zvezdinoj igri do bola,jedn vreme radonjic i rodic po levoj strani nisu dobacivali jedan drugom loptu uopste zbog svadje o tome se cutalo,zbog toga sam za nekog brzanjca da povuce kontru i da je srecan sto uopste igra ligu sampiona ako prodjemo,nije lud radonjic da dodje desno da kupi otpatke od ivanica i kataia ,mozda se i pesicu to ne svedjia da se svodi na katai ivanic rodic i,kangin sut iz daljine a ostalo ko pokupi otpatke pokupi.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Očigledno je da se nema para i da se duguje igračima. Dugovanja će ispeglati sa pet miliona evra od Gasproma a za dovođenje novih igrača od prodaje nekog od igrača. Ovaj Kangwa i Čavrić biće dovedeni od para dobijenih od prodaje Babića Almeriji. Kada budu i ako budu našlo špica boljeg od Ohija, prodaće Ohija i ako prelije malo para kupiće možda još jednog igrača na poziciji krila ili zadnjeg veznog jer je pitanje da li će Sanogo ostati zbog dugovanja. Tako da tokom leta ja očekujem ovako nešto. Borjan, Pićiini, Eraković, Dragović, Rodić-Sanogo, Kanga, Kangwa-Katai, Ivanić-Ohi(novi špic) Rezerve:Popović, Gajić, Pankov, Krstičić, Srnić, Ben, Čavrić, Pavkov, Nikolić i to je to što se tiče kvalifikacija za LŠ. Ostaće i Gobeljić i Živković a od mlađih u rosteru će biti Gordić, Stanić, Motika, Leković, Lučić i Babić.Na pripreme idu i golman Vasiljević, Mustafa i ovaj štoper Bogdanović koji je došao iz Rada ali će svo trojca na kraju priprema na pozajmice. Takođe i braća Mituljikić i naredne sezone u Grafičara. Dioniju je istekla pozajmica i on odlazi kao i Falko, Bakajoka i Spiridonović sa kojima će sporazumno raskinuti ugovor. Đurić, Stanković i Radulović idu na pozajmice u neke od super ligaša gde će redovno igrati. Znači tim od proletos plus Kangwa, Gavrić i Nikolić a na kraju avgusta u zavisnosti koje takmičenje budemo igrali u Evropi biće prodaja i kupovina. Ovako se radi svake godine a tako će biti i sad. Mada možda ovo i nije loše jer će praktično ostati isti tim od prolećnog dela sezone sa već podeljenim ulogama i minutažom i malo pojačan Kangwom i Čavrićem. Bolje i tako nego da dovode mačke u džaku ako već ne mogu provereni i siguran kvalitet.
F

Firga

pre gotovo 2 godine

Ne tropaj.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Ja baš jutros pisao o ovome, i rekoh da ćemo videti na kraju prelaznog roka, ali Terza nije hteo da čeka već je odmah reagovao. I ajde da postavimo sebi pitanje, kako to posle svih utakmica u Evropi, titula, ne možemo da dovedemo skupog i top igrača, i kako tim sa takvim rezultatima ne može da proda svoje igrače za ozbiljnije pare?
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Kako je Zvezdina uprava zamazala oci navijacima Zvezde titulama i evropom plasmanom sa 209 na 35,33 mesto na Uefa listi da su zaboravili sve.Zaboravili su da im je dug povecan,da im je sportski direktor promasio dosta igraca i dobio nov ugovor,da imaju igrace koji ne igraju,da produzavaju ugovor sa igracima koji nisu za Zvezdu nemaju kvalitet i ostalo.Smejali su se Partizanu i njegovoj upravi doduse upravi opravdano i kada su im navijaci Partizana govorili da su isti kao nasa uprava skretali sa teme.Ispostavilo se da su navijaci Partizana bili upravu.
n

nemaju pojma

pre gotovo 2 godine

vazuri spomenik da dignu , napravi ih covek sposobnim
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Odličan je Raša! Može on još puno da uradi u Zvezdi. Srećno!
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Odlican da sedi na klupi i pola ugovorene sume, kao vecina u Zvezdi, prosledi direktoru. Ako cemo o igrackim kvalitetima zona Srbije.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

To za pola plate si gledao svojim očima ili lupaš kao većina ovde?
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Pročitah naslov i iznervirah se.Verujem, nisam jedini.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Аааа па то су та појачања! Панков преговара се са Гајићем и Гобељићем. Ваљда сте продужили уговор са Срнићем и Крстичићем да их неко не отме.
J

Jaaaaa

pre gotovo 2 godine

Ma ... bacaš pare na 2,3 igrača koja ti manje više ništa ne donose, osim da za te pare dovedeš jednog, al da pravi ogromnu razliku. Razumem da treba imati roster, ali za neke manje cifre, ovako .... ne razumem!
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

A šta vi očekujte? Da ne prodate nijednog igrača, sve ostale sačuvate novim, finansijskim boljim, ugovorima a "škartove" da ostavite u klubu sa sve njihovim "masnim" platama? I još bi na taj igrački fond od 40+ igrača da dovodite nove? Od koji para macane?
0

0211

pre gotovo 2 godine

Malo malo pa zaliči na Prosinečkog
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Pa ovi ljudi po komentarima nisu normalni... Pa koga vi hoćete za rezervnog štopera???
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Svakako ne ovu rupetinu!
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Licno mislim da ce Eraković biti prodat, da ce ga zameniti Rodrigao a da ce Pankov ostati bekap sto je sasvim u redu. U stvari bilo bi u redu ako za Eraka obestecenje ne bude manje od 5 miliona jer decko je odličan i bice Jos bolji. Sa ovim su se složili...
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Bolje drago,erak,rodrigao,lekovic,djuric..
S

Stefan Milosevicc

pre gotovo 2 godine

Dva igraca koja su nas osakatili u evropi pogotovo protiv Milana gobeljardo i pankov. Igraci koji bi igrali prvu postavu u Cukarickom koji se bori za trece mesto u super ligi a ne da im se produzava ugovor sa sampionima srbije
B

Brdo

pre gotovo 2 godine

Obavezno bi Gobeljić i Pankov bili prva postava u Čuki. Ne pratiš, ali bekovi Čuke zapravo umeju da centriraju
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

E bas super mega pojacanja. Kiksara od stopera i desni blentav bek koji ne zna da centrira. Dajte 3 milke za Randjelovica , zaradicemo posle Katara na njemu.
P

Pee

pre gotovo 2 godine

Necemo Randjelovica bolje Cavric
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Idealan za rotaciju za domacu ligu,kad se bude odmaralo par starteta izmedju dve evro tekme,jos Rodrigaoa kad bi doveli to bi bila lepo popunjena zadnja linija,a cim Erak ode da uleti mali Lekovic.Problem pozadi je desni bek Picinini i Gajic mogu biti kao i Pankov opcija za rotaciju za domacu ligu,za evropu treba kvalitet al je tesko naci domaceg dobrog beka,a stranaca vec imamo i previse...
D

Dragan Tuplivaješ

pre gotovo 2 godine

Nece ga niko. A onda sledi produzetak ugovora. Pola-pola.
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Ode titula i sigurnih 20 milkica. Sramota sta raadi uprava. Ako citate ovo- nece vam navijaci zaboraviti a to ce kad tad da zaboli. Smradovi
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Ja bi vratio Krnetu, seca li ga se neko.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Наравно, косе неби сечао таквог мајстора! А можда, дасе врате из пензије Зоран Рендулиќ и Саво Павичевиќ!
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Savo Pavićević je doktor za sve naše štopere osim Dragovića.
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Pa dobro, bolje da imamo velikog deliju i nekog ko daje sto posto za klub kao rezervnog stopera, nego da dovodimo nekog sa strane. Pričajte sta hocete o njemu, decko dosta stvari ne zna, ali nesto i zna, a ono sto je najbitnije, Pankov nije kiksara! Odradi sta ume i kako ume, i odradi to kako treba, nekad je dovoljno, nekad ne. Bitno da nije kiksara i da se bori. Podrzavam!
K

Kilol

pre gotovo 2 godine

Tako je. One makazice u Subotici su bile jedan od njegovih lepših poteza i uopšte nije bio kiks 😂😂
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

rasa na slici ko da je iz doba game of thrones
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Mozda za rotaciju nije los posebno ako zele da prodaju cupu sto iskreno i nije lose da se dogodi. Ali definitely ako cupa ode moramo dovesti igrace kao dragovic da podignu kvalitet. Bolje dva ili tri takva nego 15 koji ne sluze ni za klupu...
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

E jos Gobelja da potpise i pali se masina… Boze sacuvaj
G

Globalno zagrevanje

pre gotovo 2 godine

Znaci isti tim u pohod na LŠ ahahahahahaha ! E Terzo ko ti veruje....
M

Mrsoja

pre gotovo 2 godine

A de jeste mogli neku ljepsu sliku naci???
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

U prevodu: stoper koga ciljamo ceka da vidi da li igramo LS ili ne pa ce da odluci. Da ne bismo rizikovali da ostanemo kratki mi cemo lepo da produzimo ugovor sa Rasom. Boljeg desnog beka od Picinija i Gajica ne mozemo da nadjemo na trzistu za te pare. Levi bek ne postoji na trzistu, Rodic je jednorog a ko ce bolje da ga menja od univerzalnog vojnika Marka "volim Zvezdu vise od zene" Gobeljica? Kangva je na sredini, dosta nam je. Desno krilo, Cavrinjo iz Bratislave. Sto se tice spiceva, Pavkov je odlican igrac ali mi navijaci to ne razumemo. Ohi i Pavkov u napadu na LS a ti prosecni navijacu gledaj kako se pravi najjaca Zvezda u istoriji po recima don Terze i uzivaj u letu.
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Dobar momak jako, i veliki zvezdaš, što nikada nije krio. Trpeo je velike pritiske dok je igrao u Vojvodini iz istih razloga. Dobar u rotaciji za domaću ligu, ali za Evropu nam treba kvalitetan igrač kao Dragović. I dajte alternativu za Rodića, izgibe čovek...
E

Erik Crveni

pre gotovo 2 godine

Pavkov na ovoj slici kao da je iz družine Robina Huda, pljunuti Englez.
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 2 godine

Na slici je Radovan Pankov, a ne Milan Pavkov...
P

Pa ti

pre gotovo 2 godine

ne znaš ko je na slici,blago tebi.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Tooo Terza! Još Gobelja kralj i pali se mašina! P.S. Eh, kada bi ljudi znali!
G

GostHilti

pre gotovo 2 godine

Možete vi da pljujete gobeljića kolko oćete čovek dao go bufonu. I odigrao dobru tekmu protiv Psg na marakani
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Cuj ovog, dao gol PSG i igrao dobro protiv PSGa. Druze, to mu je jedino dobro sto je uradio u Zvezdi.
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Ne znam samo da li se neko sali sa ovim, ili je ovo stvarno?! Pa ljudi moji mi dovodimo Cavrica, koji je ukupno u svim takmicenjima za Slovan odigrao 44 utakmice, postigao 4 gola i napravio 3 asistencije?! A da to sve bude jos gore, igra na poziciji desnog krila, pa bolju statistiku ima 90% igraca u drugoj ligi Srbije. Sad produzujemo ugovor Pankovu, koji objektivno nije za druge postave, a kamo za sta drugo. Jos cekam da se Gobelji produzi ugovor pa da pocnem da slavim plasman u LS...
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...jos jedan samar mladim super-talentima, koji ce igrati u zvezdi sledece sezone koliko i ja...a o kvalitetima doticnog zaista nema svrhe trositi slova...
P

Postavlja se pitanje

pre gotovo 2 godine

I onda se pitate zasto ljudi ne dolaze na stadion? Pa koga da gledaju!?
R

Raspust uzeo maha

pre gotovo 2 godine

Pankov je svaku utakmicu koju je odigrao i u kojoj je ušao odlično odradio. Nije imao sreće da ima fan baze pa da ga ljudi više zavole jer ga ne interesuju društvene mreže previše i isticanje kao što to čine neki drugi igrači. Ne voli medije. Otuda i ovakvi bezobrazni komentari prema njemu. Navijao sam da potpiše za nas i veoma sam zadovoljan kako se bori i daje sve od sebe kad god je na terenu. Ovi klinci po komentarima su neverovatni sa svojom histerijom. Sada očekuju da nam na klupi budu neki stranci top kvaliteta. Prosto ne razumem ove komentare.
G

Gole

pre gotovo 2 godine

Ok je sve to, veliki zvezdaš, daje sve od sebe, ali to nije dovoljno, jednostavno kiksara, tanak, i ja bih isto tako, ali nemam kvalitet
t

to nisu klinci

pre gotovo 2 godine

to ssu vucelini grobari, pa pogledaj potpise, ni jedan nema upis na portalu a ostali se pale odma plus udaraju.Treba kritika sve stoji ali ulaziti u kampanje sa njima i pomagati vuceli, nemam reci, razmislite malo da li ste i koliki zvezdasi samo molim bez onoga ``ja sam Zvezdu pratio od 70` i neke`` itd.Vidi mozes i od rodjenja da je pratis, volis ali kada je saplices vise i od njene trenutne uprave, koja ruku na srce opasno muti i igra nam se zivcima al ima i rezultate, onda se zapitaj, ja jesam a pratim je od 78` ali nikad nisam hteo da potenciram jer godine ne donose ljubav nego potrebu, a ljubav je doslednost istrajnost.Licno sam skoro poverovao onom Den tani i Miskovicima i dan danas ne mogu sebi da oprostim sto sam skoro pa ucestvovao u propadanju kluba, nikad vise!!!Pozdrav Zvezdassi i budite pametni, ovo im je poslednj sansa da nas razvodene!
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Jako lepa frizura batice... Sportski pozdrav.
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Taman kad pomisliš ne može gore a ono nas Terzić ubedi da može! Vrhunac ove tragi komedije je Gobeljić do 2028. za 500.000 po sezoni... Sad mi je žao što nismo izgubili titulu ako je to bio uslov da ovaj hoštapler ode!
G

GostSs

pre gotovo 2 godine

Pakao,priduzili Pankova,Gobelju,mole Gajica...Jos su tu Srnic i Krsticic.....Kakav licemer je Terzic
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

da nije tog kopenhagena ta jedna utakmica i to je to
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Uzas! Jos jedna kombinacija na stetu Zvezde, jos jedan tal 🤮🤮🤮. Preplaceni igrac koji igracki ne doprinosi nista ali se zato tali sa don Terzom. A o tome koliko je dobar najbolje se vidi sto ga niko nece ni nakon sto mu je istekao ugovor 😅
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

LJUDI OSVESTITE SE!!!! Kako još niste provalili kako nas čovek laže svake godine. Prošle sezone smo bili najjači tim od Barija. Pa dovede Dionija, Rišaira, Krstičića itd. Pre nih Falka, Bakajoka, Spidija itd. A one pre pre njih neću ni da spominjem. Sada čovek kaže bićemo najjači tim u istoriji Zvezde, ALOOOO EEEEJ, NAJJAČI TIM U ISTORIJI ZVEZDE. Pa produži ugovor sa Gobeljićem, Pankovom, pa zadrži Krstičića, Rišaira, pa hoće da dovede onog našeg iz Slovačke itd itd. Ubi nas čovek sa svojim sinovima i lažima. Kada neko kaže ove sezone bićemo najjači tim u istoriji Zvezde, normalan čovek očekuje pojačanja iz lige petice, bar iz njihovih osrednjih klubova. Već su svi oguglali na njegove kombinacije, AL ŠTO NAS PRAVI BUDALAMA.
S

Stella Rossa 1991

pre gotovo 2 godine

Ocekivanja posle bombasticne najave trasnfera: Larin, Radonjic, Spajic, Ado, Terzic, Dzyuba 💣💣…Realnost Mrkele i Terzica: Gajic, Cavric, Pankov, Gobeljic, Krsticic 🤮🤮 Kada je Terzic rekao da nam je potrebna sveza krv, bio je u pravu najpotrebnija sveza krv i promjena nam je potrebna na funkciji sportskog direktora.
G

Gabeljić

pre gotovo 2 godine

Sledeći ja Gobeljić, samo gledajte.
G

GostHilti

pre gotovo 2 godine

Ako gajić ne bude potpisao gobelja će sledeći sigurno.Jer imamo pićinija a da dovedu još jednog desnog beka koji je stranac neće sigurno.A domaći nisu bolji od gajića i gobeljića. Tako da jedan ostaje sigurno
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Vidim puno negativnih komentara, ali ne vidim zasto. Ako je zadovoljan statusom rezerviste i platom koju imaju rezervisti, ne vidim problem. Ne zauzima mesto stranca, moze da pokrije s vremena na vreme, narocito u domacem prvenstvu, najeftinija moguca bekap opcija. Da necete da se dovede Serhio Ramos da uskoci u 10-ak, 15-ak utakmica u sezoni da bi vi bili zadovoljni? Ne bih to poredio sa Krsticicem i tako nekim igracima koji zauzimaju na njihovim pozicijama mesto stvarno talentovanim klincima. Stopera nemamo toliko, ima mesta za jos jednog mladog da bude bekap kao Pankov i da skuplja minute, ako ga imamo.
I

I

pre gotovo 2 godine

Sve se svodi na pljuvanje. Da kojim slucajem ode Pankov i da se dovede novi stoper, opet bi bila pljuvacina zasto se dovodi novi stoper da greje klupu u konkurenciji Dragovica i Erakovica.
G

GostMrkiNBGD

pre gotovo 2 godine

A vidi ovog stručnjaka. Napisa lik da postoji plata za rezerviste hahahah. Pa ne postoje plate za prvotimce i plate za rezerviste kakve gluposti pišeš. Neko potpiše ugovor i to je to a na njemu je da li ce da se izbori za status prvotimca. Po tebi onaj koji prima godisnje 600 000 ako ode u rezerviste treba da prima 300 000. E pa ne ide to tako. On ako je potpisao godisnje 600 000 tj mesecno 50 000€ na tri godine onda on mora toliko da prima pa makar dve godine bio na tribinama. Pankov ne prima manje od 400 000 godisnje. Gobeljic prima oko 450 000. Ako na tih 400 000 Pankovih dodas jos 120 000 poreza i doprinosa onda je to preko pola miliona. Umesto da ga se rešiš i dovedes nekoga kome ces davati 800 000 godisnje i ko je duplo bolji od njega ti ga ostavljas a on ti beskoristan i jos te kosta preko pola miliona godisnje. Znaci indijanski posao. A to jedino moze da se razume tako sto on ne vredi toliki ugovor i on je svestan toga i da nigde u inostranstvu ne moze da zaradi toliko i onda se neko iz uprave tali sa njim. Njemu da 250 000 a on uzme 150 000. Pa 150 000 od Gobeljica pa toliko od Krsticica pa od Srnica, pa Popovica golmana pa Pavkova i onda se nakupi tu fina cifra. E o tome se radi zasto nam se godinama vrte jedni te isti prosecni igraci.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...meni stvarno nije jasno zasto komentarisete ako niste procitali tekst, covek nece da potpise za te pare, hoce vise...
U

Uo

pre gotovo 2 godine

@GostMrki, sta reci na ovakvu nebulozu. Kao prvo, naravno da ne mislim da postoje plate za rezerviste, vec da nema sanse da ce dobiti povecanje plate. A drugo, da se stvarno dovede stoper sa platom od 800 hiljada, ti bi prvi pljuvao kako nema smisla dovoditi stopera sa 800 hiljada platom da greje klupu u konkurenciji Dragovica i Erakovica. Kao sto i nema.

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

Zvezda ako misli da raste dalje mora da se resi igraca poput Pankova i Gobeljica (dotakli su svoj maksimum, pokazali da nisu pouzdano resenje ni za domace prvenstvo, ne moze se zaraditi na njima itd.A njima je Zvezda maksimum i odlicno im je.Svi je vole do poslednjeg eura.Odgovara im da zive u Beogradu dobijaju velike pare i svi zadovoljni osim navijaca.
T

Tačno tako

pre gotovo 2 godine

Ima li ko broj telefona od njegovog menadžera...ako je njega uvalio u Rusko prvensto i zadnjih godina u Zvezdu, može i mene...ionako smo obojica amateri...sve pohvale za menadžera
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Darko Ristić Tel.: +381 64 9898898 Email : darkoristic@isoffice.rs
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Даје дуге лопте ко да их удара штапом за голф...хорор
Č

Čekam

pre gotovo 2 godine

Hoće li neko nabrojati te kikseve Pankova koji se provlače po komentarima? Pankov je bolji štoper od svih štopera u našoj ligi i kao takav zaslužuje novi ugovor jer je pouzdan i Stsnković veruje u njega, a to što ovde neki žele na klupi Van Dajka je njihova pusta želja. Čekam da mi neko nabroji kikseve, čisto da se podsetim. U suprotnom će se dokazati kao mantra.
Z

Zvezdabg

pre gotovo 2 godine

Dva kiksa protiv Milana zbog kojih nismo prošli.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...ako si gledao, nema nikakve potrebe da ti neko nabraja a ako nisi, mislim da nema potrebe da komentarises...toliko je dobar da sa njim pod obavezno mora da se igra sa tri stopera...
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Da li se mi pripremamo za Ligu Konferencije ili Ligu Šampiona?
Z

Zvezdacrvena11

pre gotovo 2 godine

Katastrofa ovo ne može gore , šta je sledece Gobelja, Cavra i Gaja. Sva trojica pitanje jel imaju kvalitet za TSC a Rasa Pankov za Vosu max. Ovo nisu pojačanja za ligu šampiona! A kad prica Terza to izgled kao da dovodimo igrače koji vrede od 7 miliona pa nadalje . A ako dovedemo i jednog od onih Ruske lige koliko para nemamo biće puna kapa.
O

Odgovor

pre gotovo 2 godine

Pankov je odličan za 3. štopera? Šta pojedini očekuju da nam na klupi budu neki stranci, reprezentativni štoperi? Kakva histerija.
P

Prestanite

pre gotovo 2 godine

Pankov je drčan, borben, hrabar i uvek spreman da uleti i zakrpi rupe, a pritom je domaći igrač i odličan čovek. Ove komentatore treba da je sramota šta sve pišu protiv njega kao da je neko ko nam je nekakvo zlo naneo. On je odlično i sigurno rešenje za trećeg štopera.
S

Simo

pre gotovo 2 godine

Opa
9

91

pre gotovo 2 godine

Ovo znaci da odlazi Erakovic, ipak ste pristali na prvu ponudu alavci.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Lik nema jedan kvalitet za stopera, a jos manje za stopera ekipe koja bi da igra Ligu Sampiona. Niti je dobar u skoku, niti ima start, niti je brz ili jak. Lik je u svemu prosecan ili ispod prosecan. Jednom je sutnuo dva penala i pogodio i to mu je cela karijera u Crvenoj zvezdi. Kvalitet za Radnicki Nis. Jos ce da mu povecaju platu na 400-500 hiljada ko Gajicu.
P

Podrška za Rašu

pre gotovo 2 godine

Pankov je odličan štoper, nije imao sreće jer je bio žrtva antikampanje od strane Degeneka i njegovih hatdkor botova. Degenek je gradio tu antikampanju lajkovanjem pljuvačine protiv Raše.
b

b.kosa.b.kosa.b.kosa.

pre gotovo 2 godine

Momak, polij se hladnom vodom pre nego što izjaviš nešto ovako.
@

@b.kosa

pre gotovo 2 godine

Nijedan drugi klub u ligi nema boljeg štopera od Pankova. Pankova koji je kod nas 3. štoper.
C

C7

pre gotovo 2 godine

Au druze sta je ovo, svaki dan sve gora od gore vesti.. ne znam sta bih rekao, toliko hvale te mlade stopere trazi ih kao pola Evrope, a opet ce im ovaj kiks zauzimati mesto i teren nece videti

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Pankov, Gajić i Pavkov nisu loši igrači ali došli su do svog maksimuma i zasićenja kada je Zvezda u pitanju... Takođe već je svima jasno da Dioni i Gobelja idu kao i da Krstičić, Falko i Bakajoko treba da nađu drugi klub... Bolje je da Pankov ode a da ulogu trećeg štopera ima neko dete iz kluba, eventualno ako može uprava da nađe neko dobro pojačanje za utakmice u Evropi sa tri štopera i da igra u prvom timu ako Eraković ode u nekom od naredna dva prelazna roka...
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Jupiii još Gobeljić, Srnić, Krstičić i spremni smo za propast.
G

Gledaj

pre gotovo 2 godine

vi nemate ni trenera a dekorater se za Zvezdine igrače. Rašo samo napred i srećno,naravno daj sve od sebe za još jednu titulu u nizu.
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Vi pisete o toj propasti, evo vec 5 godina, a mi sve uspesniji. Ne valja kad dodje neko, ne valja kad se obnovi ugovor, ne valja kad prodaju nekoga, ja ne znam sta treba da se desi.
C

Czv3333

pre gotovo 2 godine

Čista glupost oko pojačanja možda , svi će produžiti ugovore od Gobelje do Gajića . Čestitamo im i idemo u ligi šampiona! Sigurno ulazimo , još i Čavrić i to je to kompletirana ekipa.
S

Simo

pre gotovo 2 godine

Opet Magija
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Momak ima ozbiljne presispozicije i brzinu za stopera , skok sve , al ko da ima problem u glavi ko da je nesiguran
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nesto si pobrkao. Lik uopste nema ni skok ni snagu za stopera. Ali ima relativno mirnu glavu i to je to.
N

Nickcdn

pre gotovo 2 godine

On mozda i ima ali tvoje preSisposicije da komentar uses su nula. U skolu prvo i uci!
P

Pjer Karden

pre gotovo 2 godine

Istina je da dinara belog nemamo i da su nam dugovi preko 70 miliona,istina je da smo puni menadžerskih igrača kojima ne sme da se da otkaz poput Rajinog Gobelje ili ovog mučenog Pankova koji jedva da ima kvalitet za utakmice u Surdulici i Novom Pazaru.LŠ možemo da zaboravimo a i LE je u pitanju.
O

O strucnjace

pre gotovo 2 godine

pa gde si ti do sada?
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Prestacu da navijam za Zvezdu, ovo nema smisla. Jos Gobelju potpisite do 2028 godine i topina
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Gobeljic, pankov, cavric… Ma fenomelano ! Gledajte sad da dovedete vujadina i zuleta, a za spica djordja rakica, petra orlandica ili srdjana vujakliju i to je to, pali se masina ! Evropo, plasi se !

Lazar Czv

pre gotovo 2 godine

Kakve bombe baca madjija terza.. Ovo je sramota. Decko je los za evropu, ok za ligu ali da igra pored mladih igraca koji mogu da se dobro prodaju, to je sramota.
s

simra

pre gotovo 2 godine

kakvo iznenadjenje, za koji dan ce isto veliki preokret i iznenadjenje veka - gobeljicu produzen ugovor
T

Tanasije

pre gotovo 2 godine

Sta smo mi zgresili pa nam se ovako nesto jezivo desava. Tesko nama sa nama takvima. Bog neka nam je u pomoci.
B

Bane Kostić

pre gotovo 2 godine

Molim vas da se samo ošiša,ne mogu ga gledati ovakvog
a

ajmoooo

pre gotovo 2 godine

ajmooo gobelja još ti se čekas🔥🔥🔥🚀
S

Sla6

pre gotovo 2 godine

Što ne pustite komentar?,pičke Tvorzine!...
h

hjehy

pre gotovo 2 godine

vrlo netalentovan stoper,igrac ranga vojvodine...los potez
V

Voša jedna jedina

pre gotovo 2 godine

Samo dalje od nas,jedva smo ga se rešili,vrlo LOŠ čovek.
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

jeblo te sunce
M

Milaica shasha

pre gotovo 2 godine

Rijesiti se Dragovica,Ivanica i Kange,a obavezno zadrzati Gobelju,Dionija i dobrog Risaira
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Zasto?
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Pa niko ga nece. A u Zvezdi ima tal sa Terzom. Ovaj mu nudi ugovor koji nigde ne moze dobiti a za uzvrat deo novca koji ne zasluzuje ide nazad Terzi i svi sretni i zadovoljni.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Propao Randjelovic pa ne smeju stranca na stopera posto ce stranca dovoditi na krilu, a Cavric izgleda dolazi kao zamena.
B

Br1

pre gotovo 2 godine

Sranje
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

o nee ...bar ga odvedite kod frizera da ga uljudi..
V

Vladica kraljevo

pre gotovo 2 godine

Imam ja makaze za sisanje ovaca
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

O neee..pa rekli smo da nećemo polivnjake? A on em pivnjak em rupa...rupetina..nije ni za za ling long ligu..
G

Gostse

pre gotovo 2 godine

Auuuu,uzas

kln

pre gotovo 2 godine

ahahahahahahhahahahahaha
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ako nastavis da lazes ovaj narod obecavajuci kule i gradove a potpisujuci Pankove i Gobeljice, Terzicu nosi se i ti i tvoji sticenici sa severa sto teraju 5. Zvezdinu zvezdu sa stadiona.
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Zvezda ako misli bilo sta vise bolje mora da se resi ovakvih igraca,njega ,gobelje,gajica i sl....oni stvarno ne mogu nigde da igraju,niko ih i nece u najboljim su godinama....i jos dugo ce zauzimati mesta nekim klincima koji bi igrali,postali igraci,klub zaradio... Vosa kapiten od petlica,novi zeland,mlada ,gurka neopevana ali ne vredi ne mozes vise takvog ni na Tajland prodati,Arapima...ma nikome.
Z

Zaim

pre gotovo 2 godine

To je ta bomba,jos Gajic i atomska bomba.Sad znamo nas cilj u evropi.Privatizacija pid hitno inace ode nas fudbal u,da ne kazem gde.
t

toooo bato

pre gotovo 2 godine

ma divno sad smo spremni za lš..
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Bruka i Sramota, više ne vredi ni komentarisati...
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Samo sam se ovoga plašio.Pa,ja kad njega vidim u timu nije mi dobro.Preskromnih kvaliteta,premalo za Zvezdu.Opasni je po naš gol od većine napadača u našoj ligi.Samo se nadam da vest nije tačna.
a

armija

pre gotovo 2 godine

Uzas...
K

Kovenko

pre gotovo 2 godine

Bolje nego neki stranac, s obzirom da nam ne treba startni štoper
G

Gost sombor delija

pre gotovo 2 godine

bravo Raso !!! vredis vise od nekih izduvanih stopera iz inostranstva. i ti si pored Erakivica napredovao uz Dragovica!!!