Humanitarni tiket u podne: Rastko Jokić tipuje za Sigurnu kuću

Vreme čitanja: 4min | čet. 07.05.20. | 07:06

Parastreljački reprezentativac miksuje amatere, simulacije, tenis i pikado

Plemenitost svaki dan... Nema predaha, ali ni izgovora, jer i kada je zbog još uvek aktuelne pandemije sve stajalo, MOZZART tipovanja nisu suspendovana. Da ne dužimo, nema te poznate ličnosti kojoj poziv za učešće u „Humanitarnom tiketu u podne“ makar do ovog časa nije bio mio. A, bilo ih je ukupno 1.428 zaključno s današnjim izdanjem u kome igre ređa Rastko Jokić, paraolimpijski strelac koji svoj potencijalni dobitak u iznosu od 257.300 dinara namerava da prosledi Sigurnoj kući.

Dozvolimo mu da se pokaže. Start je po običaju u podne, ovog puta uz beloruske rezerviste. Prvi par je GORODEJA II – MINSK II. Sunovrat Gorodeje se nastavlja. Poraz od Ruh Bresta u prošlom kolu za ovu ekipu bio je peti uzastopni, i uz još dva remija od starta sezone nije upisala nijednu pobedu. Postigla je samo dva gola i primila čak 21 na sedam odigranih mečeva. Minsk je u sasvim suprotnoj situaciji. Sa pet pobeda uz jedan poraz i jedan nerešen ishod trenutno je na drugom mestu tabele gde zaostaje tri boda za vodećim gradskim rivalom Dinamo Minskom. U oktobru prošle godine ovi rivali odigrali su meč bez pobednika na ovom stadionu (1:1), po svemu sudeći Minsk će ovog puta biti ubedljiviji.

Izabrane vesti


„Startujem sa 4+“, reče naš Rastko, specijalista za malokalibarski pištoj, s kojim je 2013. godine osvojio prvo mesto na EP u gađanju na 50 metara u Španiji, što je tada bilo dovoljno da zaduži svetski rekord.

Idemo na utakmicu SLUCK II – ENERGETIK M. II. Posle dve uvodne pobede Sluck je krenuo naizmenično da ređa poraze i remije i u tom tempu odigrao je prethodnih pet mečeva. Energetik je u sličnoj formi sa četiri poraza, jednim trijumfom i nerešenim rezultatom. Sluck je trenutno deveti, dok se gosti nalaze na dvanaestom mestu tabele. Njihov okršaj iz jula prošle godine završen je uz goleadu i bez pobednika (4:4), dok je u martu na ovom terenu Sluck izgubio sa 1:3.


„Na golove, tačno 2-4“...

Naš strelac, nadalje juri teniski tip, ALTMAJER D. – HASAN B. Igra se u dvorani, pod specifičnim uslovima, a Altmajer svakako slovi za favorita. Naime, on je 217 na ATP listi, dok je Libanac 350. Nemac je na svom terenu, pa i to treba uzeti u obzir prilikom odabira najboljeg mogućeg kladilačkog rešenja.


„Altmajer osvaja prvi set, ali i meč. Dakle, reč je o igri 1s/k 1-1“, reče sasvim iskusno naš današnji gost.

Sledi pikado uz par NIJMAN V – MONK A. Reč je o čudnoj pikado kombinaciji. Nešto veće šanse ima Monk, ali to ne mora da se smatra aksiomom. Svakako, biće zanimljivo.


„Igram dvojku“.

Prelazimo na MOZZART simulacije. Šta su one zapravo? DONELI SMO ODLUKU da se najjače evropske fudbalske lige uprkos pandemijskom embargu nastavljaju da se igraju. Tako je barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal od pre dve godine. Tako stoje stvari, a naša gošća na stranu odvaja četiri para iz ove lepeze igara.

Parastreljački takmičar za svoju igru plemenitosti bira utakmice MILAN (SIM) – ROMA (SIM) iz Serije A, a zatim i PANATINAIKOS (SIM) – OSLIMPIJAKOS (SIM) iz ponude grčkog šampionata.


“Na Olimpijakos i Panatinaikos stavljam šansu KIXVppX, dok za Milan protiv Vučice biram GG3+ tip“.

Toliko u kladilačkom delu rubrike. Rastko je nakon svega popričao s nama i o svojoj karijeri.

„Mnogo je u prošlosti bilo dobrih rezultata. Izdvojiću neke. Na paraolimpijskim OI u Riju 2016. godine zauzeo sam šesto mesto u finalu u disciplini 25 metara sport pištoljem. To je ujedno i bio moj najbolji plasman na igrama. Takođe 2017. godine na Svetskom kupu u Osijeku ekipno smo na 50 metara malokalibarskim pištoljem postavili novi ekipni evropski rekord, što je ujedno u tom momentu bio drugi rezultat sveta. Već 28. jula 2019. godine na Svetskom kupu u Osijeku sam postavio novi svetski rekord na 50 metara malokalibarskim pištoljem i samim tim ubedljivo osvojio prvo mesto. Takođe osvojili smo tri ekipne medalje, jednu zlatnu i dve srebrne. Majsku nagradu dobio sam 2014. godine, kao najveće priznanje koje dodeljuje republika Srbija”.

Sjajno, nema šta, a mi našem streljački nastrojenom gostu još jednom zahvaljujemo na trudu i istrajnosti. Za kraj, Rastko Jokić je izrazio zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčeve u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Rastka na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplauz kojim pozdravljamo redovno tipovanje za institucije preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Rastko Jokić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 25,73, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!


PIŠU:
 Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara