Komentari na vest

Prepričavaće se kako je Eibar izgubio mesto u Primeri! (VIDEO)

R

Radovan82

pre gotovo 2 godine

Sreća pa nisu odigrali za kladionicu verovatno i nisu mogli da odu u viši rang iz nekih razloga pa su sve i uradili da ispadnu.Sama činjenca da su zadnje kolo izgubili od zadnjeg na tabeli čiji je moral za igru jednak 0 a njima nenormalno visok a pri tom su još mnogo bolja ekipa govori o tome.A čak i da je Alcocorn dobio pare da pobedi Eibar koje su šanse da to uradi?Jako sve sumnjvio.Kladionice ubijaju fudba!!! Setite se samo utakmice zadnjeg kola Italijana pre 15 godina Redjina se bori za opstana igra protiv šampiona sveta Milana i kvota na Redjinu 1.25 bila i naravno dosao 1 2:1.A tad toliko kladionice nisu imale udela danas se sve vrti oko para i kad nešto mora da dođe pitanje je da li je tako!!!!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Odlična pravila. Gol u gostima je bio fantastično pravilo.Bilo je mnogo zanimljivije onako. A ovo da odlučuje plasman umesto penala je logično takođe, ipak su celu sezonu igrali za taj plasman.
p

plasman pre penala ok

pre gotovo 2 godine

ali gol u gostima je bilo bezvezno pravilo.gol je gol.dobijem te 5:4 ti mene 4:3 i ja prodjem dalje.glupost.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ne mora sve da bude logično 100% da bi bilo zanimljivo. U tome i jeste draž sporta, ne pobeđuje uvek logika, ima i neka doza sreće. Pravilo gola u gostima je milion puta zanimljivije od pucanja penala, koje je čist rulet, mnogo više je bilo prostora za razne taktike. Ovo je sterilno.

Golubar

pre gotovo 2 godine

Bas mi je drago, jer su mi oborili tiket u posednjem kolu.