Komentari na vest

Pretposlednji presek: Kako danas izgledaju šeširi za žreb u Kataru i kako Srbija visi?

D

Denver

pre oko 2 godine

Dajte Katar i Kanadu, tj. datulase i hokejase ostalo je nebitno.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Ako se boduju prijateljske a nama igra taj treci sesir zasto nismo nasli neke levake i uzeli bodove. Koga briga za jakog protivnika sada?
T

Taribo West

pre oko 2 godine

Samo da nas posluži zdravlje i forma igrača i ne biramo protivnika...
Б

Боле

pre oko 2 godine

Није битно у којем смо шеширу, морамо победити па морамо...
.

....

pre oko 2 godine

Да ли стварно постоје људи који верују да можемо да освојимо СП. Осмина финала нам је највећи домет тренутно
V

Verstapen

pre oko 2 godine

Prodji grupu, imaj srece da izbegnes u osmini i cetvrtfinalu najbolje i eto te u polufinalu. Imas ovakvih slucajeva nekoliko, samo trebas srece imati.
S

Slanina Sombor

pre oko 2 godine

Imamo najviše zahvaljujući Vojvodininoj školi. Duća i Sergej najbolji vezni duet Sveta
d

delija sombor

pre oko 2 godine

imami drim tim i osvajamo Katar !!!
g

grobar sombor

pre oko 2 godine

Imamo zahvaljujući partizanovoj školi
Z

Zvornik

pre oko 2 godine

Meksiko treba preskočiti. Idu ko nabijeni, uigrani, brzi. Svaki mundijal su dobri. Npr, oni i španci u grupi i piši kući propalo je.
J

Ja,boem

pre oko 2 godine

Katar iz prvog šešira pa da nam svane...
F

Fregata

pre oko 2 godine

E moj Piksi a Japan i Jamajka? Reče tad Piksi nisu mi bitne ove utakmice. Kad bih znao da će sa tim opuštenim stavom i protiv Danaca i Mađara, ne bih nikad više pogledao reprezentaciju počevši od danas.
Г

Гишка

pre oko 2 godine

Верујем да му и даље није битно с ким ћемо бити у групи. Ако се спремаш за велика дела, такве комбинаторике могу само да скрећу фокус.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Kakvi su derbiji u Africi u barazu? Ovo je pakao. Senegal - Egipat.... Hahahaha
L

Luka muka

pre oko 2 godine

S'obzirom da smo svojevremeno bili u petom sesiru meni i cetvrti sesir zvuci ok :D
L

Lalo

pre oko 2 godine

Koliko su nas samo kostali oni diletanti poput Krstajica i Tumbakovica, koji su prosipali bodove za koeficijent gde su stizali.
B

Bnm

pre oko 2 godine

I pre njih smo bili na ovim pozicijama, seti se malo ni u 25 nismo mogli uci. Naravno da su nas upropastili ali je dobro sto se nisu dugo zadrzali. Samo 2 puta smo bili na ovoj listi dobri, sa onima iz 98 i sa Anticem!
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Lalo-Piksi je prosuo bodove protiv Japana poraz i Jamajka nerešeno i to se računa.
G

Gost41

pre oko 2 godine

Ali najjači su komentari tipa Dancima bodovi ne znače mnogo a Madjarima gotovo ništa, pa šta to znači da će da nas puste? Pa nije ovo Linglong liga...

Dj_97

pre oko 2 godine

Teško je ostvarljivo da i Švedska i Vels budu pobednici grupe u baražu, tako da smo 99% u trećem šeširu. Ako se za Švedsku možda može reći da je blagi favorit u svojoj grupi, to Vels svakako nije i mislim da će ispasti od Austrije u polufinalu.
K

Korać

pre oko 2 godine

Ostvarivo

Dj_97

pre oko 2 godine

@Korać Karadžiću Vuče, ti li si? Pravilno je i jedno i drugo, nemojmo se sprdati sa jezikom.
V

Viljamarin

pre oko 2 godine

Novi Zeland? Ok, definitivno je favorit u njihovim kvalifikacijama, ali OFC kvalifikacije se igraju 17og marta, zašto ste ga već proglasili pobjednikom istih? Mislim, malo neozbiljno...
B

BogdanNBG

pre oko 2 godine

Ti si vrv jedina osoba koja zna tačan datum početka kvalifikacija u Okeaniji...
V

Viljamarin

pre oko 2 godine

Mislim da bi to trebao znati i novinar koji sastavlja ovaj tekst, ne?
D

Darcom

pre oko 2 godine

Nikako mi nije jasan visok plasman Meksika, ili jos uvijek visok Velsa. I da je Belgija godinama prva,a Francuzi svjetski prvaci. A s druge strane, Ukrajina i Poljska su ispod nas, a stalno na prvenstvima ucestvuju. Nikad ova lista realna nece biti...
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Darcom-Meksiko 25 utakmica,22 pobede,1 nerešeno,2 poraza od 2019 do početka 2021 godine,prošle godine su stigli do finala gold kupa gde su poraženi čini mi se od SAD.Francuzi prošle godine ispali u osmini finala EP,5 utakmica zaredom nisu pobedili,4 remija i poraz da nije bilo toga verovatno bi bili prvi.Srbija da veže 10 pobeda zaredom što u kvalifikacijama što u prijateljskim bila bi oko 15-20 mesta u zavisnosti od rezultata drugih selekcija.Pogledaj zadnjih 10 utakmica Ukrajine dve pobede,šest nerešenih,dva poraza.A period pre toga imali su šest poraza,tri pobede i četiri nerešena meča zato su loše plasirani...

Boris Novkovic

pre oko 2 godine

I počelo je.... Ko će sa kim u grupi prognoze, dajte nam ove, one itd... Da li može jedanput članak ili stubac novinarski da bude bez prognoza, čisto da ne malerišemo reprezentaciju pred SP?
(

(ko)lektor

pre oko 2 godine

Interesantno, dva komentara na novinare, jedan 50, jedan 70 dislajkova. Ostali komentari ni blizu ni po lajkovima ni po dislajkovima. Je l' to sad i novinari imaju botove?
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Dajte Katar
S

SurovoMozeBiti

pre oko 2 godine

Belgija i Nemacka iz drugog i mnogo nam je surova grupa...
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Па Србија ту не би могла да упадне, могу највише две европске у исту групу.
(

(ko)lektor

pre oko 2 godine

Gligoricu brate, pa tamam naucismo Darjana, sad ti radis to isto. Papirnati favorit ne postoji. Postoji favorit na papiru, sto je izraz koji si i upotrebio kasnije u tekstu. Papirnato je nesto napravljeno od papira, a favorit na papiru je neko ko ima vece sanse za pobedu. Inace sasvim solidna analiza.
h

hello

pre oko 2 godine

dajte nam svajcarce da ih bazdarimo
У

Уф

pre oko 2 godine

Енглеска Америка Србија Нови Зеланд Таман да пљуште увреде на Енглезе и Амере(притом можемо сигурно победити Америку), а рекао бих да је Нови Зеланд најслабија репрезетанција у задњем шеширу.
l

lol12

pre oko 2 godine

Ne bih imao nista protiv takvog zreba ali mislim da ce Panama/Kostarika (ko vec bude 4.) izbaciti Novi Zeland u barazu.
@

@uf

pre oko 2 godine

Nema Amerika! SAD!
М

Марко Бања Лука

pre oko 2 godine

Не треба да постоје било какве калкулације. Такође, Србија не треба да се плаши никога. Много наших фудбалера је у супер форми и након дуго времена имамо селектора. Надам се да ће се проћи група, а даље небитно јер колико год ми били еуфорични, нисмо ми фудбалска нација и фудбалери нас нису навикли на успјех.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Prijatelju, neki jesu u vrhunskoj formi. SADA. Prvenstvo je tek za 9 meseci. Ti mislis Forma ne oscilira ? Siguran si da ce SP da docekamo sa igracima koji ce sadasnju formu da zadrze u narednih 9 meseci ? Ne, ne treba da se plasimo, nikako. Ali ne treba ni da se precenjujemo. Krenes na SP bez euforije, i ako nas posluzi forma i malo sreca, super. Ako ne, nema pljuvanja, nema kamenja.... A da se unapred ocekuje nesto "veliko"... samo ce nas vratiti sa SP posle grupe .
m

ma nebitno je

pre oko 2 godine

onakvom igrom i zalagnjem kao protiv Portugala izgledamo ozbiljno, uz malu srecu koja je potrebna na SP mozemo stvarno daleko. Naravno da ne budu opstrukcije sa strane tu prvenstveno mislim na menagere.