Komentari na vest

Problemi u raju: Navijači Sitija bojkotuju Superligu Evrope

МилеЛеми

pre oko 3 godine

Никакав проблем, преселиће Сити у Ријад. Тамо ће имати боље навијаче.:)
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Ne bojkotuju samo navijaci Sitija, nego navijaci svih engleskih klubova koji su za Superligu. Samo procitajte komentare navijaca, svi su zgadjeni ponasanjem kluba. A zanimljivo da su vecina vlasnika tih kluba Amerikanci.
N

Navijaci

pre oko 3 godine

NIjedne ekipe nece podrzati ovaj fejk projekat.
h

humska

pre oko 3 godine

i ovo je prevrljivost kao i kod mnogih . Nije fudbal ovakav kakav je dobar pa ce postati ovim katastrofalan nego se radi o postupnoj degradacija. I da ostane na ovom nivou za mene je neprihvatljiv. Liga Sampiona ce se transformisati jer ovakva je nikome vecinski ne odgovara. N kod klubova koji su tradionalno tu do pre 10-ak godina su cesto i konkurisali za prolaz grupe, Dinamo Kijev, Olimpijakos, ne izaziva radost da igraju godinama i da se ne primicu ni Dortmundu ni Lionu. Niti najvecima odgovara materijalno. Najvise odgovora klubovima kao sto su Porto,Ajaks koji kroz ligu stizu do LS, u dobrom su sesiru, prodju grupu, jednom u tri, cetiri godine stignu i do 1/4 finala. 2007 Milan koji je osvojio je izbacio Seltik u produzecima, Liverpul 2005 je jedva prosao grupu pobedivsi jedva Olimpijakos kuci, godinu kasnije su ispali od Benfike, Porto je osvojio LS igrajuci protiv Monaka, a Deportivo je tada igrao polufinale, Leverkuzen je igrao finale. U epohi u kojoj sam naveo postajala je svrha i konkurentnost tog takmicenja, tada bi bilo vrla losa opcija a sada je losa kojagod . Takodje, kada se porede vremena, pa mnogi isticu negativno sto je Porto osvojio LS 2004., pa je to zanimljivo to je negativno a i ovo je negativno sto igraju samo najbogatiji, sto pokazuje da ljudima odgovora oreol i plast jednakih prava i mogucnosti za sve ali da na koncu im odgovara da najmocniji imaju najbolje rezultte.
G

Gorostas

pre oko 3 godine

A nije im smetalo kad je FA sa blagoslovom UEFE dozvolila da se preko noci u taj klub usisa milijarda eura i oni tako van svake tradicije postali bitan faktor? Ne smeta im kad City sad kupuje igrace samo zato sto im se moze da ih konkurencija ne pokupi? Eto prvi koji ce da pricaju o moralu.
A

Akademija

pre oko 3 godine

Ti si onda rodjen u radijatoru ako mislis da drugi nisu upumpavali milijarde, samo je sada internet dostupan pa se sve zna. Siti je napravio neverovatnu pricu za veoma kratko vreme, nije poenta samo upumpati novac, vec sa planom.
d

duc

pre oko 3 godine

Pavijani bez mozga kojima je smesna forica "Zar Siti ima navijace" krecu za 3, 2, 1...

Aha

pre oko 3 godine

Svi navijaci treba da bojkutuju unistavanje fudbala!
A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

A sve navijacke grupe ovoj kluba broje 20 ljudi, od toga 18 golobradih klinaca.
S

Stockport

pre oko 3 godine

Koliko si upucen to se odma vidi, Siti ima tvrdo jezgro navijaca, koji naravno nisu upadljivi zbog zakona. Nisu to neke babe, vec ozbiljna ekipa. Zivim u Engleskoj i znam
B

BENZI BIMER

pre oko 3 godine

Nije njima do super lige,nego znaju da ce ovom odlukom biti diskvalifikovani iz lige sampiona kao i Celsi i Real,a titulu ce osvojiti PSG jer nije usao u super ligu...