Komentari na vest

Problemi u Saudijskoj Arabiji, Marko Marin traži da mu se isplati 4.500.000 evra

D

Dil

pre gotovo 3 godine

Iz Al Ahlija su sokirani zato sto neko trazi svoje pare? Najjaci su.
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Zvezda je za cetri godine od prodaje igraca uzela minimum minimuma 50 miliona eura. Marin 2.5m, Boaci 5.5m,braca Ilic 5.5m, Degenek 3.6m, Joveljic 4m, Pesic 4.2m,Katai 2m, Racic 2.2m, Radonjic 12m (Zvezdi pripalo 60% iliti 7.2m), Terzic 1,5m, Garsija 1.5m, Kanga 1m, Vieira 1m. Samo od ovih nabrojanih preko 40 miliona. A da ne nabrajam gomilu igraca po 500k,800k itd.
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

A sto ne kaza da je Boaci otkupljen opet od Kineza za 3,5 miliona. Degenek od arapa za 2 itd itd? I treba da znas da vam je tih 40 miliona(a manje je) bio budzet za 2 sezone. Da ne ispadne da lazem sam Terzic je rekao da je budzet Zvezde poslednjih 8 godina oko 20 do 25 miliona. Dakle 2 godine ste pokrili transferima, 3 godine budzeta ste pokrili sa dve LS i LE i sponzorima. Gde su ostale 3 godine? Za plate i za pojacanja? Ko je dao te pare? A duzni preko 40 miliona? Sto malo ne izracunas troskove( plate, kupovina igraca, odrzavanje stadiona koje je preko milion ipo godisnje itd.) u poslednjih 8 godina? Jer to tih tvojih 40 miliona od prodaje igraca pa 40 miliona od LS i LE pa 40 od Gasproma i ostalih sponzora ne mogu da pokriju to sve, evo i da uracunamo jos 15 miliona od TV prava i prodatih dresova sto je nemoguce ali ajde. Vi ste na plate i na transfere igraca i odrzavanje stadiona i modernizaciju i za TV Zvezda za osam sezona po recima Terzica potrosili preko 150 miliona. A zaradili oko 135. Dakle postoji rupa od 15 miliona. A tada je dug po njima bio 35 do 40 miliona (ako im je verovati). Na to dodaj ovih 15 sto mu dodje da je dug Zvezde izmedju 50 i 55 miliona a vrlo moguce i vise jer se iz kluba krade lopatama. Matematika je vrlo ekzaktna nauka. Sve pokaze.
M

Mene.. .

pre gotovo 3 godine

...više zanima košarka. Posle Bogdana, Partizan je prodao Gosa i Lendejla po 100 hiljada i Milera za 160 hiljada. Ukupno 360 hiljada. Obradović sam košta milion. Odakle vam još 640 hiljada? Za ostale neću da pitam. Samo za trenera neka neko odgovori.
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

@Mene A jesi li mozda cuo kada je bilo predstavljanje Obradovica i kada su novinari pitali odakle budzet da je on onako misteriozno rekao mozda je novac od privatnih lica? Zna se da se Nordeus prodao i da su momci grobari. A sto se tice proslih sezona Partizan je i te kako prodavao i to od 300 do 500 hiljada u transferima. Od Lucica, Bertansa, Gosa itd. Ali zna se da je 80% budzeta kredit. Klub sigurno ima 20 miliona duga prema bankana. Nije Vucic nista dao iz svog dzepa sigurno. Vec banke i to mora da se vrati. Zbog toga Ostoja treba da je u zatvoru.
A

Atana

pre gotovo 3 godine

Kad arapi nemaju para i duguju plate igracima, čemu li se nadaju ovi što igraju po našim pašnjacima i livadama (uključujući Zvezdu i Partizan)...?
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Arapi redovno duguju za plate. Izgleda da je njihova fora da obecaju silne pare, kratko te placaju i onda zaborave.
М

Маг

pre gotovo 3 godine

Мислите за 1.500.000 до 1.700.000 је отишао у тај клуб, а не за 2.250.000
N

Ne...

pre gotovo 3 godine

...otišao je za 2,5 miliona.
V

Vrbas

pre gotovo 3 godine

casovi ljubavi
D

DULOv

pre gotovo 3 godine

Ali nisu besplatni
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Potreban im je finansijski mag dr.Terzic...Zvezda duguje 60.mil.evra ali je ipak ove godine potpisala nekoliko igraca sa platom od 50p.hilj.evra godisnje.Tako da dug od 30.mil.evra i nije toliko ozbiljna cifra za Arape osim ako ne angazuju Terzica da ga napravi jos vecim.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Терзић је аматер за андреја, кијановића, ковача и осталу екипу мађионичара из јккп
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Zvezda danas duguje 15-20 miliona. Uostalom, dugovi, transferi, plate i ostali troskovi Crvene zvezde su javno dostupna informacija. Koliko duguje Partizan? Kolike su plate pojedinih igraca?
J

Još. ..

pre gotovo 3 godine

...bolje Žoc ili Ostoja. Dug 10 miliona evra a dovedes 3 igrača za 10 miliona evra, mislim ukupno ugovori.
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

Tako i KK Partizan duguje Boga oca pa evo potpisa Pantera, Žoca i još poneke čija je ukupna godišnja plata oko 3-4 miliona i ne namjerava tu da stane. Dok se vi prepirete izneđu sebe oko ovakvih gluposti država Srbija od poreza koji vi građani plaćate finansira ove klubove a zauzvrat ne dobije ni kikiriki.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Sve mislim da terza prodaje Ivanica posle kvalifikacija i vraca Marina
B

Bombaaaa

pre gotovo 3 godine

Terzo mađio reaguj....